Magic Mike a Tony Stark

2K 59 0
                                    

Tony už nevěděl, jak Pepper překvapit na její narozeniny. Předchozí roky, už udělal snad všechno: večere v Paříži, snídaně u Tiffaniho v New Yorku, dokonce zamluvil noc v pěkném hotýlku v Benátkách.
Frustrovaně si povzdech a posadil se na gauč v obývacím pokoji.
,,Pane? Vím že jste, zkoušel spoustu věcí, ale mohl bych něco navrhnout?'
,,Jsem zoufalej, tak spusť."
,,Dobře pane, eště jste nezkoušel striptýz."
,,Jaj. Že já sem se s tebou bavil."
Ale jak tak seděl na svém prostorném gauči a přemýšlel, co mu vlastně Jarvis navrhoval, dospěl k názoru, že to nebude zase tak špatný nápad.
,,Jarvisi? Jak si vlastně myslel ten striptýz?"
,,Možná by šlo, abych stáhl nějaké pohybové parametry a říkal vám, co máte dělat."
Stark chvíli přemýšlel... ,,V žádném případě. Ty se mi budeš smát. To už tu bylo, když si mě zkoušel naučit aerobik."
,, Dobrá, pane, co tedy navrhujete?"
,,Sežeň mi učitele. Chci toho nejlepšího z nejlepších."
,, Dobrá pane." a Jarvis se odmlčel.
Tony se zvedl z pohovky, šel k barovému pultu a nalil si do skleničky skotskou ze spodní skříňky.
,,Pane?"
,,Páni, to bylo rychlé."
,,Jak jste říkal, nejlepší z nejlepších."
,,Dobrá hoď mi to na obrazovku v mé pracovně."
,,Už se stalo pane." odpověděl mu Jarvis.
Tony spěchal dolů, do své pracovny. Na monitoru byla fotografie urostlého mladíka s modrýma očima a vedle ní profil s velkým jménem Magic Mike.
,,Hmmm. Zajímavé. Jarvisi pusť mi nějaká jeho videa."
,,Jistě pane." a na monitoru se objevilo pět videí. Na každém z nich se Mike opravdu podivně-podle Tonyho mínění-kroutil. Možná i docela smyslně. Co ho to napadá? Jo, jasně musí to být smyslné, je to přece striptýz.
,,Jarvisi mohl bys mu zavolat a objednat ho na zítřejší dopoledne? Řekněme tak v půl desáté."
,,Pane, jste si doufám vědom toho, že zítra dopoledne máte meeting?"
,,Tak ho zruš, nebo mě omluv. Je mi to fuk."

Následující den 9:30
,,Pane? Pan Mike jede právě výtahem nahoru."
,,Dobrá Jarvisi a teď už to můžeš dodělat za mě." řekl Tony a přestal si hrát s nastavením jeho nové tryskové hračky.
Stark dorazil do pokoje ve chvíli kdy se otevřeli dveře výtahu. V nich stál muž mladší než Tony, měl na sobě rozepnutou mikinu a triko, pod kterým se rýsovaly svaly. Měl úzké jeansy, pod kterými Tony viděl snad všechno. Polkl. Měl velké... nádobíčko.
,,Dobrý den, vy budete Mike."
,,Dobrý den a vy budete pan Stark."
,,Jen Tony."
,,Dobrá začneme. Vysvětlil vám Jarvis to co po vás chci?"
,,Ano pane vysvětlil jsem mu vše, co bylo potřeba." ozval se Jarvis. Mike se rozhlédl, ale nikoho neviděl.
,,Kdo je Jarvis?" zeptal se Mike.
,,Zdravím. Jsem Jarvis. Jsem počítačová inteligence, která pomáhá panu Starkovi."
,,A je strašně vlezlej. Že jo Jarvisi." přisadil si Tony.
Mike se těm dvěma musel usmát. Tonymu to přišlo roztomilé.
,,Takže můžeme začít?" zeptal se Mike.
,,Jistě. Pojďte za mnou." Tony vedl Mike do nižšího patra, kde měl opravdu stylově zařízenou tělocvičnu.
,,Takže pro začátek jenom vás a zrcadlo a hudbu." usmál se Mike.
,,Dobře" Tony se otočil čelem k zrcadlové stěně a zapla se hudba.
,,Takže začneme. Prosím Tony, postavte se k zrcadlu." vzal Tonyho za loket a trošku ho stáhl dolu do podřepu a postavil se do stejné pozice.
,,Teď dejte nohy od sebe víc než na šířku ramen a opakujte po mně pohyb." Mike začal houpat boky dopředu a dozadu. Tony to po něm napodobil. Mike zrychlil a Tony přestával stíhat. Mike se na chvilku zastavil a pobídl Tonyho ať pokračuje. Ten se zuby nehty snažil udržet směr a tempo boků, které v té rychlosti měl problém ovládat. Mike se chvilku díval a pak se dotkl Tonyho zadečku, zpomalil Tonyho tempo a pomáhal mu udržet konstantní směr dopředu a dozadu a ne tak rychlé, ale pro Tonyho přece jen trošku hodně zběsilé tempo. Tony si po chvilce zvykl a pozoroval Mikuv odraz v zrcadle. Ten byl ale stále zaujatý udržováním Tonyho směru, že si toho nevšiml. Tony začal vnímat daleko víc Mikovi ruce na svém pozadí. Začal z toho mít zvláštně příjemný pocit. Najednou ruce zmizely a musel se snažit sám. Docela mu to šlo. Byl na sebe docela pyšný. Mike ho ale vyvedl z omylu.
,,Tony, zvládl jste základ teď už to bude jen náročnější."
,,To jste mě teda vážně potěšil." protočil oči Stark.
,,Nebojte." usmál se na něj Mike. Což Tonyho rozkrok nenechalo klidným. Tony si to uvědomil a snažil se to potlačit. Bohužel se v jeho hlavě objevila myšlenka jak povaluje Mika na zem a strhává z něj kalhoty a...
Ty myšlenky musel rychle zarazit. Kdo ví, co by se stalo. Už teď měl menší kalhotový problém. Díky bohu měl na sobě volné tepláky.
Mike odněkud vytáhl židli a posadil na ní Tonyho.
"Teď vám předvedu, jak to má vypadat a vy se to pokusíte zopakovat." a začal svůj smyslný tanec okolo sedícího Starka. Tony se snažil vnímat jenom pohyby a jak by je moch udělat a ne, jak by se mohl obtáčet okolo Mika jako réva. Sakra. Vzpamatuj se Tony děláš to přece pro Pepper. Tony se soustředil jenom na provedení pohybů a aby si jich zapamatoval co nejvíc.
,,Tak a teď vy." pronesl Mike, když skončil.

Tony se docela neochotně zvedl ze židle a jeho místo obsadila Mikova dokonalá zadnice. Naštěstí hudba pokračovala a Tony se snažil dělat pohyby přesně jako Mike. Bohužel byl nadaný na poněkud jiný obor než byl pohyb a tak ho Mike každou chvilku opravoval a Tony musel některé pohyby opakovat stále dokola. Bylo to opravdu otravné. Starkovi už to lezlo krkem. Když se ale dostal do Mikovi blízkosti-stejně jako před tím on- jejich obličeje u sebe byly mnohem blíž, asi jen na pár centimetrů.

Mike si musel všimnout co to s Tonym, tedy s Malým Tonym udělalo a překonal tu mezeru mezi nimi. Stark věděl, že je to špatné, že by neměl, že tohle všechno dělá kvůli...

V tu chvíli tu nebyla Pepper a taky by tu neměla být ani zítra a pozítří, blesklo hlavou Tonymu. Začal polibek oplácet. Ze začátku jen trochu a pak už je od sebe dostal jen nedostatek vzduchu, aby se mohli nadechnout. Oba lapali po dechu. Mike se na Tonyho tak sladce usmál, že ho Tony nemohl nechat beztrestně pustit.

Znovu se pohroužili do polibku a Tony si sedl obkročmo na Mika. Ten si jen přitáhl Tonyho blíž a rukama mu masíroval zadek. Tony se nenechal zahanbit a vjel Mikovi do vlasů rukama a prsty se snažil rozcuchat jeho krátký účes. Moc mu to nešlo. Mike zasténal když se oba jejich údy o sebe přes látku otřely. Tony vymanil jednu svou ruku z jeho vlasů a dotkl se jeho napůl připraveného nádobíčka. Mike mu zavzdychal do úst. tony vymanil druhou ruku a začal mu rozepínat kalhoty. Šlo to těžko, měl je dost upnuté a vůbec ta napůl-v-pozoru-věc tomu taky moc nepomáhala.

Jakmile to Mike zjistil okamžitě si rozepnul kalhoty a vypustil... monstrum ven. Tonyho okamžitě napadlo jaké by to bylo cítit ho v sobě. Pak si uvědomil, na co vlastně myslel. Co ho to napadlo? Vždyť tohle ještě nikdy nedělal. Nikdy nespal s chlapem. Teda co si pamatoval, na některé večírky si nedokáže vzpomenout do teď. \Mike to asi nějak vytušil a zpomalil tempo.

,,Tony máš tady kondom, že jo?"

,,Jistě." sáhl si do kapsy tepláků a vytáhl balíček. Vždycky nějaký nosil s sebou, kdo ví, co se stane.

Mike se musel usmát a vzal si od něj balíček. Rychle balíček roztrhl a nasadil si kondom. Tony jen zíral a v hlavě se mu rodila myšlenka, že to co si na sebe tentokrát ušil, dneska nezvládne.

,,Neboj." pomalu se začal zvedat, Tonyho pořád držel na svém klíně, aby mu nespadl. Vrátil zpátky rty k těm Tonyho a začal ho znovu vášnivě líbat. Tony se trochu uvolnil. Mike mu začal pomalu stahovat kalhoty i se spodním prádlem. Tony se trochu nadlehčil, aby mu to šlo líp. Stačilo jen pár pohybů a kalhoty byly dole, Mike měl ty svoje už u kolen. Jejich penisy se o sebe třely a jeden druhému vzdychali do úst. Mike se zpátky posadil na židli a opatrně zajel prsty k Tonyho otvůrku. Tony do polibku zasténal. Oba byli hrozně nadržení. Tonymu už bylo všechno jedno. Vzepřel se boky proti Mikovým. Mike do něj tedy vsunul jeden prst. Tony na chvilku polevil v líbání, aby si na ten né-tolik-nepříjemný pocit zvykl. Během chvilky už byl opět přisáty k Mikovým rtům. Mike tedy použil druhý a třetí prst - nezdálo se že by to Starkovi vadilo. Pár vteřin je tam nechal, ale už to prostě nemohl vydržet. Nadzvedl Tonyho a pomalu ho na sebe posadil. Tony z to ho pocitu div nezešílel a zaklonil hlavu. Ten pocit byl bolestivý, ale zároveň naprosto fantastický. Mike se po době, která mu připadala jako celá věčnost, začal hýbat. Užíval si každý pohyb, každý příraz, každé Tonyho zavzdychání. Tony byl tak těsný, tak úžasně těsný...

Mike už se blížil k vrcholu, Tony k němu měl dál než on. Pomalu, v rytmu přírazů začal třít Tonyho chloubu. Tonyho steny se zintenzivnily. Už jen pár přírazů. Mike zapomněl, že je to pro Tonyho nové a párkrát přirazil až po kořen.Oba se nakonec udělali téměř ve stejnou chvíli.

Když se vrátili z procházky orgazmickou pláží, dohodli se že to bylo super,ale, že se to nestalo. Když Mike odešel ozval se opět Jarvis, že by mohl zmínit Pepper, co se stalo. Stark se ho pokusil přemlouvat, doprošovat se a vyhrožovat. Jarvis si stál na svém. Tak Tony šel a odmazal mu paměť ještě pár minut před dobou, než Jarvis navrhl striptýz. Nakonec Tony vzal Pepper do Disney Landu s myšlenkou, když si může pohrát on, tak může i ona.

Ps: Díky Pájince za vymyšlení zápletky. :D

JednorázovkyKde žijí příběhy. Začni objevovat