O můj Bože! Damone...

1.9K 79 39
                                    

Omlouvám se, ale tohle asi nebude pro slabé povahy.

18+ dva bráchové

,,Damone, co to sakra děláš?" zařval Stefan na svého staršího bratra.

,,No tak! Bude se ti to líbit." Stefan se bránil, když ho Damon přirazil ke zdi a začal ho líbat na krk, ale proti staršímu neměl šanci.

,,Přestaň!" mladší se snažil Damona odstrčit, když se mu to konečně podařilo, nevěřícně hleděl na svého bratra. Tomu začali rudnout oči a rýsovat černé žilky. Stefan polkl. Jestli se mu to nepovede zarazit tak to bude zlý-sakra zlý. ,,Damone, ovládej se! štěkl na svého bratra. Ten jenom vycenil zuby.
,,Damone, já si s tebou hrát nebudu a ty si nebudeš hrát se mnou" straší se uculil. Stefanovi se ten úsměv vždycky hrozně líbil, ale už se mu nelíbilo, že jeho bratr zrovna na tenhle úsměv chytil nejvíc úlovků. Damon na něj chvilku koukal a když se Stefan začal usmívat, pomalu se začal uklidňovat. Stefan si oddychl. Ještě chvilku svého bratra sledoval, už s klidnějším výrazem. Pak se otočil a odcházel do svého pokoje. Damon ho následoval jako štěně. Mladší se před dveřmi do pokoje zastavil, věděl, že ho Damon sledoval.,,Damone, proč to děláš?",,Chci." splynulo Damonovi ze rtů.,,Já chci spoustu vě..." nestihl doříct Stefan, protože ho Damon svou super upíří silou a rychlostí dostal do jeho postele. Mladší ležel na zádech a nechápavě hleděl na staršího, který na něm seděl obkročmo se spokojeným výrazem. ,,Co to...?" Stefan opět nestihl nic říct, už měl Damonovy rty na svém krku, kde ho líbaly, laskaly, našli ono citlivé místečko pod uchem a nehodlaly se ho vzdát. Stefan se pod svým bratrem svíjel a vzdychal. Nevěděl jestli má utéct nebo se tomu poddat. Jako by to starší vycítil, začal mladšímu prozkoumávat svými hbitými prsty břišní svaly. Stefan se vzdal. Poddal se svému bratrovi. Věděl, že kdyby chtěl utéct, bylo by mu to houby platný. Damon byl silnější a navíc... byl to Damon. Cítil na svém těle každý dotek bratrových prstů, cítil jak mu bratr dráždí jazykem každý centimetr jeho krku, místy cítil jak mu sem tam přejede po pokožce zuby. Cítil Damonovo vzrušení na svém břiše, ikdyž byli oba stále oblečení, Malý Damon se tlačil přes zip kalhot ven a jak se nad Stefanem nakláněl-byl na něm prakticky nalepený, Stefan to cítil. Mladší si to po chvilce začal užíval. Chytil Damona za vlasy a jemně si ho přitáhl do polibku. Damon s tím nepočítal, ale rychle se přizpůsobil. Jemně vsál bratrův spodní ret a slabě skousl. Mladší, mu v odpověď zasténal do úst. Damonovy prsty jezdící po Stefanově těle, zakotvily u jeho bradavek. Stefan měl bradavky hodně citlivé, což Damon věděl, takže se při každém dotyku zachvěl. Jejich polibek už byl hluboký, živočišný, jako by se celých těch sto let hledali. Tentokrát převzal iniciativu Stefan a stál Damonovi třičko. Byl to krásný pohled.
Dotýkal se ho, jako on předtím jeho. Tohle mazlení se Stefanovi opravdu líbilo. Jak starší reagoval na jeho doteky, jak pokaždé zasténal, když se Stefan nadzvedl a jemně ho kousl do bradavky. Jak se jejich vzrušení přes látky kalhot tisknou k sobě.
Chtěl ho ochutnat. Ochutnat vlastního bratra - normálně by se mu z té myšlenky asi zvedl žaludek, ale teď, v tuhle chvíli ho to snad vzrušilo nejvíc v životě - a že je sto let dlouhá doba. Samotného ho to udivovalo. Sáhl mezi jejich těla a začal třít Damona přes látku, ten jen zavzdychal, jako by byl v transu.
Stefan chtěl Damona. Damon chtěl Stefana o tom nebylo pochyb.
Damon, ke Stefanově překvapení, slezl z mladšího a jedním pohybem ho zbavil zbytků oblečení. Druhým pohybem už byli nazí oba. Oba na sebe vzájemně hleděli a jejich erekce zapulzovaly. Stefan to už nevydržel. Nedokázal to. Jeho sebeovládání šlo do kytek. Vrhl se k Damonovi na kolena a olízl jeho špičku. V tu chvíli měl ruce staršího ve vlasech. Vzhlédl. Z výšky na něj upíral pohled pár šedomodrých očí. Nemohl se od nich odpoutat. Mladší jel špičkou jazyka po Damonově penisu. Damon se zavrtěl. Stefana napadlo, že by ho mohl potrápit, ale když ho tak viděl, cítil jeho chtíč, svůj chtíč...
Neodolal. Pojmul celou jeho délku do úst a sledoval jak starší blaženě přivírá oči. Pohnul hlavou a Damon začal přirážet. Mladší si ho držel za boky, aby ho mohl v případě potřeby zpomalit, zmírnit nebo zastavit. ¨
Starší měl opravdu výdrž. Stefana už pálily rty. Zničeho nic Damon přestal a mladší už si mohl popraskané rty navlhčit.
"Takhle ne." pronesl starší zhrublým hlasem. Když ho Stefan slyšel, přísahal by, že je schopný se udělat na místě. Jeho erekce zapulzovala a Damon si toho všiml.
Damon Stefana zvedl do stoje a povalil ho na postel, kterou měl mladší za zády. Stefan se posunul hlavou na polštáře, ale Damon ho chytl za kotníky a přitáhl si ho k sobě.
V tu chvíli Stefanovi došle, že ačkoli se mu to do teď líbilo, tohle se mu určitě líbit nebude.
"Ne! Damone přestaň!" vyjekl vyděšeně Stefan, když se starší vklínil mezi jeho nohy. Mladší cítil na svém do teˇnepoznamenaném vstupu do těla Damonův, slinami a preejakulátem, mokrý penis.
"Damo...." zatl zuby a po spáncích se mu skutálely slzy bolesti, protože Damon do něj prudce přirazil - bez přípravy, bez dostatečné lubrikace - až po kořen. Starší párkrát přirazil, než si pod svou slastí všiml bráškova bolestného výrazu. Stefan stále cítil bolest, když ho Damon, stále v něm, začal líbat na krk a hranu čelisti. Pomalu se v něm začal hýbat - jemně, nežně. Stefanovu mysl stále ochromovala bolest, ale díky Damonově něžnosti cítil i slast. Objal Damona kolem ramen, jakoby ho chtěl zastavit, ale starší se dostal mladšímu do hlavy ve chvíli, kdy ho objal. Stefan už necítil bolest. Bolest byla ta tam. Cítil něco jiného. Něco mnohem silnějšího. Bratrovu lásku.
Z očí mu tekly slzy. Damon věděl, že jsou to slzy štěstí. Hýbal se v něm neustále, cítil jak se mladší uvolnil a hodlal je oba dovést k vrcholu. Líbal Stefana, třel ho mezi jejich těly. Zrychloval. Viděl, že bráška nemá k vrcholu daleko a už tak zběsilé tempo ještě zrychlil. Po pár přírazech se pod ním Stefan prohnul a vyvrcholil. Do něj se pak udělal Damon.
Oba leželi na posteli a těžce oddechovali, když se ode dveří pokoje ozvalo pomalé tleskání. Bratři zvedli vyčerpaně hlavu. U dveří stál Klaus a tvářil se pobaveně/ohromeně.
"Damone, já věděl, že budeš mít výdrž, ale že téměř umiluješ svého bratra k smrti...?! Ještě, že jsem se vsadil s Colem. S Rebekou by mě to stálo asi víc než jen dva vlkodlaky."

JednorázovkyDove le storie prendono vita. Scoprilo ora