Book II - Complicate Love

803 35 6
                                    

Ce se intampla in momentul in care suferi de un accident? Un accident aproape fatal. 'Aproape' Ei bine, stiu eu ce. Iti pierzi constiinta, poti muri, poti inebuni... Eu sunt una dintre acele persoane care si-au pierdut memoria total. Habar nu am cine sunt eu. Vreau sa stiu, insa nimeni nu imi spune nimic, cu pretextul de a ma proteja.

Cine vrea ca sa nu fiu ranita, ar trebui sa imi spuna ce se intampla. Daca eram desteapta, daca am avut un iubit, daca practicam vreun sport... Daca am avut vreo sora sau un frate... Dar presupun ca mi-au fi fost alaturi. In acest moment nu imi cunosc decat parintii. Nimeni nu imi arata poze, n-am voie sa imi vad prietenii pe care ii aveam. Stau inchisa in casa, dar nu imi place.

Cea mai buna decizie ar fi sa fug, ceea ce mi se pare o idee extraordinara, pe care am de gand sa o execut. M-am saturat sa stau inchisa, sa fiu mintita. Habar sa nu am cine sunt cu adevarat. Imi cunosc doar numele. Chelsea Hudgens si am 20 de ani. Au trecut deja 2 ani de cand mi-am pierdut memoria. Nu cred ca mi-o voi mai recapata vreodata.

Am de gand sa fug, intr-adevar. Daca nu pot fi fericita asa, imi voi creea o noua viata. O viata departe de aici. Ma voi muta in LouisVille. Mama cu tata vorbesc despre acest oras de mult timp. Cica e frumos. Ma voi angaja, imi voi lua un apartament si voi locui acolo. Voi fi fericita. 

Cam tot ce am dobandit pana acum este ca urasc minciuna cu desavarsire. Nu pot sa mai traiesc asa. Iau decizia asta si sper ca nu voi regreta. Maine imi fac bagajul si cu ajutorul economiilor mele imi voi lua un bilet si imi voi lua si un apartament.

De poimaine, o noua viata, un nou inceput. Destinul mi-l voi creea singura si voi da uitare trecutului. Oh... cu toate ca imi va fi dor de tot ce e aici, insa imi fac rau daca raman. LouisVille, pazea, ca vin!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Am postat descrierea aici. Primul capitol va veni pe data de 1.06.2014

Ly

She doesn't mind //1D f.f.Where stories live. Discover now