Chapter 2

2.2K 97 7
                                    

          Stateam in pat si ma gandeam la ce s-a intamplat acum 2 zile. De atunci nu l-am mai intalnit pe Harry. Adevarul este ca eu nu merg la scoala, fac cursuri particulare. S-a intamplat acum 3 ani, cand Ela a murit. Faceam crize la scoala si parintii au hotarat sa-mi ia un profesor specializat pe toate materiile. Pe moment am fost bucuroasa, dar mai apoi mi-a parut rau.

            Cum spuneam, stau in pat si ma gandesc la un plan. Un plan pentru a iesi din casa, sa merg sa astept sa vad ce face Harry. Nu imi place de el, insa.... chiar nu am nicio idee. Pur si simplu, asa simt. Oare inseamna ca tin mai mult decat trebuie la el? Nu cred... sau poate ca e adevarat?

             Oricum, m-am gandit, m-am gandit, m-am tot gandit si tot razgandit, pana mi-am dat seama. S-a aprins beculetul! Sar pe geam, cu toate ca  stau la etaj. Voi face o franghie din hanoracele mele cele vechi, care mi-au ramas mici. Am inceput sa ma las usor in jos, iesind pe geam, dar nu inainte sa invart cheia in usa de 2 ori. Am coborat cu grija, pana cand am pus picioarele pe pamant.

             Am pornit pe strada ingusta. In timp ce mergeam, ma gandeam la ce va zice cand ma va vedea. Ma va crede o nebuna obsedata de el. Acum realizez cat de proasta sunt. Cum am putut eu sa ma gandesc ca se va bucura sa ma vada? Cred ca nici nu ma mai cunoaste. Dar eu..... eu... sunt, ei bine,... EU. Aceasta sunt Eu. O fata ciudata, zvapaiata, dar asa sunt EU. Cine nu ma place, sa ia un scaun si sa aastepte sa-mi pese.

                M-am hotarat sa ma intorc acasa. Sunt o lasa. Trebuia sa am curajul sa ma duc, dar nu. Eu actionez pe moment, cu toate ca urasc asta.

         Da gata , gata pun capat la tot , m-am saturat sa fiu mereu pe ultimul loc,                                M-am  saturat de prieteni falsi , care fac tot doar sa le fie lor bine,                                            Si uita de tot de tine , poate par eu nebuna, dar am trecut prin multe,                                        Sa am aceste cuvinte , chiar daca sunt spuse din viata pe care am trait-o si o traiesc,            Am invatat pe cine sa dau dracu' si pe cine sa iubesc.

              Uneori, cand nu stiu ce sa fac, ma gandesc la asta. E un fel de poezie ce am scris-o cand Ela a murit. Stiu ca am vorbit cam mult si am insistat pe chestia asta, insa am iubit-o, facea parte din mine. Versurile sunt scrise din suflet, asta este tot ce am gandit. Atunci cand am intrat in depresie si faceam crize, toti prietenii "adevarati", defapt, asa zisii mei "prieteni adevarati" m-au lasat balta. Doar Ema, care m-a ajutat sa trec peste tot, mi-a ramas alaturi. 

               Am urcat din nou pe geam si am intrat in camera. M-am trantit in patul moale si am dat frau liber catorva lacrimi. M-am dat jos din pat si mi-am deschis telefonul, lasat pe noptiera mea incarcata pe carti. Am observat ca aveam un mesaj. Am ramas incremenita cand l-am citit.

         "Te-am vazut astazi, esti penibila. De ce vrei sa il deranjezi? Ar trebui sa stii ca el crede ca esti o tarfulita, nimic mai mult. Nu tine la tine. Dupa ce s-a intamplat in parc, e clar ca asta te considera. Am observat cum ai vrut sa il astepti la scoala, insa te-ai razgandit. Daca intr-adevar tineai la el, nu dispareai ca o lasa. Esti ciudata!

                                                          Semnat, Anonim! "

               Nu mai inteleg.... adica mi-a spus sa nu il mai deranjez, iar apoi ca am fost lasa ca nu m-am dus la el? Cine este acest anonim? Doamne, mi-a stricat toata ziua. Ma tot gandesc: Oare e el? Cine poate fi?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

      Okayy, stiu ca a durat mult timp de cand nu am mai postat, insa am fost cam ocupata. Imi pare rau, am primit vreo 5 mesaje de la persoane diferite, intrebandu-ma cand pun next. Sincer, am vazut ca are putini cititori, m-am decis sa o las balta. Dar nu ma induram sa o sterg chiar din primul capitol. 

          Realizez ca acest capitol este scurt si imi cer mii de scuze, dar promit ca in urmatorul capitol va exista mult mai multa actiune si va fi mai lung.

             Acum, intrebarea zilei:

1) Cine credeti ca ar putea fi acel anonim?

2) Ce credeti ca va face Chelsea, va lasa totul balta, sau va continua sa tina la Harry?

              Pana data viitoare, COMM, FOLLOW and VOTE!

Ca de obicei, cine vrea sa fie anuntat, sa imi spuna.

Love ya <3

She doesn't mind //1D f.f.Where stories live. Discover now