Chapter 16 - The truth

1K 49 2
                                    

           Concertul baietilor s-a terminat. M-am uitat in continuu la Harry, care era suparat. Se citea pe fata lui ca nu are chef de nimic in acest moment. Ne-am certat acum doua zile, dar el tot nu intelege ca eu nu il iubesc pe Louis, ca nu am avut nicio relatie cu el. Nici macar prieteni nu suntem. Ma crede o nesimtita. Si ma doare cand aud cuvinte urate la adresa mea din partea lui. As vrea sa pot da timpul inapoi si sa nu mai fi iesit din camera, dar stim cu totii ca asa ceva e imposibil.

           Harry s-a intors in camera deoarece niciunul din baieti nu a acceptat sa stea cu el. Doar prima noapte a dormit cu Liam. N-am inchis un ochi atunci. Am plans neincetat. Acum el doarme pe canapea. Nu vrea sa doarma cu mine, desi imi dau seama ca amandoi tanjim unul dupa altul. E asa incapatanat. Din cate mi-a zis Liam, i-a spus ceea ce stia, dar Harry nu e sigur de ce sa creada. Ii este frica , ca noi doi sa nu il pacalim. Mi-e asa mila de el cand il vad, dar mi-e mila si de mine. Poate suna cam egocentrist, dar sufar mult dupa el.

          Astazi este ultima zi si am hotarat sa mergem pe plaja. Ne-am gandit ca si asa am renuntat atunci, cand m-am certat cu Harry, iar baietii chiar au vrut sa mearga.Maine dimineata la prima ora mergem la aeroport.

          -Harry, eu merg in baie, sa nu intri.

          -Poate inainte as fi facut asta intentionat, dar acum nici gand sa intru. Poti ramane acolo, nu ma supar.

          Am ramas miscata de cuvintele reci ale lui Harry si m-am dus sa ma pregatesc. Mi-am luat un costum de baie vernil si pe deasupra o rochita cu imprimeu floral. Mi-am prins parul intr-un coc si apoi am iesit. Cand am deschis usa l-am vazut pe Harry intr-o pereche de boxeri extrem de mulati pe el. Doamne, lesin in orice moment.

          Nu m-am putut misca, stiind ca ma uit la tatuajele sale si la linia in forma de V de la bazin.

          -Nu te mai holba.

          -Scuze... *am mimat eu*

          I-am auzit un chicot rasuflat si fata mi s-a inseninat stiind ca l-am facut sa rada prin intermediul stangaciei mele.

          Am iesit amandoi pe usa, apoi eu am incuiat. Era asa distant. Am mers la baieti si apoi am plecat cu totii pe plaja. Am inotat, m-am bronzat, macar cu amintirea asta placuta sa plec si eu de aici. M-am distrat astazi, mai ales cu Niall si Zayn. M-au facut sa uit cat de cat de problemele noastre. Mai pe seara ne-am intors acasa si fiecare si-a facut un dus, apoi am coborat la masa.

          -Maine ne intoarcem acasa.... Nu as vrea sa mai plecam de aici *spuse Zayn nostalgic*

          -Da... au mancare buna, paturi bune, peisajul este frumos, au mancare buna, oamenii sunt draguti, fetele sunt frumoase, au mancare buna, e mereu atmosfera de petrecere si sa nu uitam.... ce au cel mai bun?

          -Mancare... *am spus toti in cor plictisiti de irlandez*

          -Heei... nu-i frumos tonul vostru.

          Am vrut sa ii intorc vorba dar eram prea obosita pentru a o face.

          -Ce ziceti sa jucam "Adevar sau Provocare" cand mergem in camera? *intreba Harry*

          -Mi se pare o idee buna. *replica Liam*

          Am terminat cu totii de mancat si apoi am urcat fiecare in camerele noastre. Ne-am schimbat mai lejer si ne-am intalnit la Zayn in camera. Ma bucur ca nu la Louis. Cine stie ce provocari mi-ar mai fi pus.

          Ne-am asezat toti intr-un cerc, iar Niall a invartit primul sticla, care se opri in dreptul lui Zayn.

          -Ce alegi? *intreba dracusorul irlandez cu inocenta*

She doesn't mind //1D f.f.Where stories live. Discover now