32. Kapitola - Vysvětlení

1.4K 144 32
                                    

"Promluvíme si zítra, až vystřizlivíš."
"Tahle odpověď se mi nelíbí, ale když myslíš." pokrčil rameny a lehnul si.
"Já se jen potřebuju uvolnit. Jsem z tebe nervózní." zajel si rukou zpátky pod kalhoty. Šokovaně jsem ho pozorovala jak pohybuje rukou. Sice byl opilej, ale moc dobře věděl co dělá.
"Zlomilas mi srdce, ale stejně chci, aby to byla tvoje ruka." zamumlal a zavřel oči. Rozepnul si džíny a stáhl je i s boxerkami trochu dolů. Pevně se sevřel a pohyboval rukou na horu a dolů. Nemohla jsem od jeho klína odtrhnout pohled.
"Budeš jen tak zírat, nebo mi pomůžeš?" dýchal přerývavě. Ani jsem si nevšimla, že otevřel oči.
"Ehm.. Zítra si promluvíme." odtrhla jsem od něho pohled a vyšla z ložnice. Na chodbě jsem se zhluboka nadechla. Chtěla jsem se za ním vrátit a nahradit jeho ruku svou, ale nemohla jsem to udělat. Nechtěla jsem, aby mě takhle využil. Chtěla jsem, aby mě chtěl, protože mě má rád a ne proto, že se potřebuje uvolnit.
Vešla jsem do obyváku, otevřela okno a posbírala lahve od piva. V kuchyni jsem je hodila do páchnoucího odpadkového koše a šla jsem ho vysypat do kontejneru. Z kufru jsem si udělala zarážku, takže jsem se mohla vrátit do domu. Z kufru jsem vytáhla mobil a napsala tátovi sms, že jsem v pořádku přiletěla. Pak jsem se v koupelně převlékla do pyžama a lehla si v obyváku na gauč. Trvalo mi dlouho než jsem usnula, protože jsem přemýšlela jestli už Shawn usnul. Chtěla jsem se jít podívat, ale neměla jsem odvahu.
Ráno jsem se probudila celá zlámaná. Sedačka nebyla tak pohodlná jak se na pohled zdála. Z kufru jsem si vzala kartáček s pastou a v koupelně provedla ranní hygienu. Pak jsem se převlékla do černých legín a bílého topu. Kufr jsem zase použila jako zarážku a dala si několik koleček běhu kolem domu. Když jsem se vrátila, tak Shawn z ložnice ještě nevyšel. Určitě ještě spal. Zamířila jsem do kuchyně a otevřela lednici. Bylo tam několik láhví s alkoholem a jídla málo. Nechtěla jsem Shawna vyjídat, tak jsem si z kufru vzala energetickou tyčinku a snědla ji.
"Hmm, ty jsi pořád tu?" vyrušil mě Shawnův hlas, když jsem se v obyváku dívala z okna.
"Říkala jsem, že si promluvíme." otočila jsem se od okna a zůstala zírat. Stál uprostřed obývacího pokoje jen v boxerkách. Vlasy měl rozcuchané a pod očima kruhy, ale i tak byl krásný.
"Nemusela jsi tu uklízet." poznamenal, když si sedl na sedačku.
"Takže, co mi chceš? Rád bych, aby jsi už vypadla."
Jeho slova mě zabolela, ale zanechala jsem si klidnou hlavu a řekla mu co chtěla.
"Chci, aby jsi věděl, že z počátku jsem ti srdce vážně zlomit chtěla. Choval ses ke mě příšerně, jako k nějaké děvce. Jenže si mě začal přitahovat a taky jsi se ke mě začal chovat hezky. Když si mě vzal na rande a pak mě políbil, tak už jsem věděla, že to není žádná hra. Hra skončila a já už ti zlomit srdce nechtěla. Chtěla jsem být jen s tebou. Shawne, miluju tě." Při vyznání mých citů jsem se mu podívala do očí.
"To je všechno? Skončila jsi?" zeptal se bez náznaku emocí.
"To je všechno."
"Tak můžeš vypadnout." řekl chladně.
Vyhazuje mě? Potom co jsem mu řekla? Z očí mi vyhrkly slzy a vyběhla jsem z místnosti. Myslela jsem, že to pochopí, že bude chtít být se mnou. Jeho reakce mě bolela. Naivně jsem si myslela, že budeme spolu.
Už jsem chtěla vzít do ruky kufr, který stál u dveří, ale najednou jsem byla silným tělem přitlačena zády na dveře.
"Neodcházej." zašeptal mi do ucha Shawnův krásný hlas.
"Nechci, aby jsi mi znovu zlomila srdce." zadíval se mi do očí.
"Říkal jsi ať vypadnu." byla jsem zmatená.
"Zapomeň na to, já chci jen tebe." setřel mi stékající slzy a přitiskl své rty k mým.
Jeho rty byly měkké a sladké. Pevně mě chytl v pase a přitiskl mě k sobě. Když mi položil ruku za zátylek, pootevřela jsem rty. Jazykem mi vjel do úst a náruživě se začal otírat o ten můj. Polibky jsem mu oplácela stejnou intenzitou. Za chvilku jeho polibky přešly od rychlých k mnohem pomalejším a hlubším. Zvedl mi bradu, aby dosáhl lepšího úhlu a já mu tála v náručí.
"Danielle?" zašeptal, když polibek ukončil.
"Ano?" omámeně jsem otevřela oči.
"Miluju tě."
Srdce mi radostí poskočilo. Miloval mě a já milovala jeho. Na ničem jiném nezáleželo.
"Já tě taky miluju, Shawne." usmála jsem se a přisála se mu na rty. V té chvíli jsem nemohla být šťastnější. Svět zase začal dávat smysl.

Just fan or more? (Shawn Mendes Cz FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat