5. Kapitola - Pomsta začíná

1.8K 174 8
                                    

"Co tady chceš a kde jsi vzal klíče od domu?" zeptala jsem se ho, když jen tak stál a čuměl mi na hrudník.

"Tvůj táta mi dal náhradní klíč."

"Proč by ti ho měl táta dávat?" To si teda s tátou vyřídím...

"Protože nechce abych bydlel v hotelu, když má pokoj pro hosty." odlepil konečně oči z mého hrudník a podíval se mi do očí.

"Sám tě odsud vykopne až zjistí co jsi to za děvkaře!" pohrozila jsem mu.

"Ty mu nic neřekneš, kočičko."

"To se tedy pleteš! Hned jak přijde, tak mu to řeknu! Že jsi mě chtěl jen zneužít a děláš to s každým kdo se ti dostane pod ruku!" nervy mi ujely a já mu vrazila facku.

"Ve vlastním zájmu budeš držet tu tvou pěknou pusinku. Protože jestli se mnou tvůj otec ukončí spolupráci, tak přijde o slušnej balík peněz a postarám se o to aby si už v hudební branži ani neškrtl."

"Nevychovanej pitomče!" chtěla jsem mu vrazit další facku, ale chytil mě za ruku.

"Nepovažuj se!" varoval mě a ruku mi pustil.

"Fajn." odsekla jsem.

"Jdu si do auta pro věci." otočil se a vyšel ze dveří.

On sice náhradní klíče má, ale jak se dostane dovnitř, když z druhé strany bude klíč? Tak jsem tak učinila. Klíčem jsem zevnitř zamkla a nechala ho v zámku.

Oknem z kuchyně jsme se podívala ven. Už se vracel s kufrem. Chvilku zápasil s klíčem a když to vzdal, tak začal zvonit.

"To máš za to, že jsi takovej pitomec!" zakřičela jsem z otevřeného okna.

"Okamžitě mi otevři, Danielle!"

"Polib mi, Mendesi!" ukázala jsem na něho vztyčený prostředníček a zavřela okno. Začal zase zvonit. Jestli si myslí, že mu otevřu, tak je pěkně na omylu. Jen ať si zvoní dál... Vyběhla jsem schody do svého pokoje, kde jsem si nahlas pustila rádio. Zrovna hrálo Can't stop the feeling od Justina Timberlaka. Tak jsem tančila po pokoji a zpívala si.
Jak písnička skončila, tak jsem rádio ztlumila. Zvonění jsem už neslyšela. Že by to tak rychle vzdal?  Sešla jsem po schodech do kuchyně a oknem jsem ho nikde neviděla. I jeho auto před domem nebylo. Snad to konečně pochopil, že ho tu nechci a odjel se ubytovat na hotel.
Šla jsem vytáhnout klíč ze zámku a zavěsila ho na háček. Pak jsem si v pokoji sedla k facebooku. Melanie byla online, tak jsem jí napsala co se stalo. Odepsala mi, že jsem ho měla nechat aby u mě bydlel, protože by pak byla pomsta snadná. Jenže problém byl, že já ho nesnesu. Po chatu s Melanie jsem si zalezla do vany plné pěny. Relaxovala jsem a nechala odplouvat všechny myšlenky až jsem skoro usnula. Od upadnutí do říše snů mi zabránily hlasy linoucí se ze zdola. Hodila jsem na sebe župan modré barvy a vlasy si smotala ručníkem do turbanu. Sešla jsem dolů do chodby a slyšela tatův hlas. Bylo to z kuchyně. Že by se už mamka konečně vrátila?

"Ahoj, zlatíčko." usmál se na mě táta, když mě uviděl ve dveřích kuchyně.
"Rád tě vidím, Danielle." pousmál se Shawn. Zatraceně, to není máma! Co jsem komu udělala?!
"Dáš si kávu? Ještě zbyla v kávovaru." pokynul táta hlavou směrem k lince. Seděl  i s tím pitomcem u jídelního stolu a pili kávu.
"Vždyť víš, že mi není po kofeinu moc dobře."
"Danielle, nevíš co bylo se zámkem? Shawn říkal, že tu byl, ale nešlo mu odemknout. Zvonil, ale prý jsi asi nebyla doma."
Slyšela jsem dobře? Ten blb mě neprásknul? Myslela jsem, že tátovi řekne jak jsem na něho byla drzá.
"To netuším co se stalo. Já byla u kamarádky a když jsem přišla, tak jsem si v pořádku odemkla. Asi je to rukama." ušklíbla jsem se na Mendese.
"No každopadně, Shawn tu s námi chvíli bude bydlet. Nevadí ti to, že ne?"
"Jistě že mi to nevadí." nahodila jsem falešný úsměv. Melanie měla pravdu, když tu ten děvkař zůstane, tak pomsta proběhne hladce a nemusí to zůstat jen u jedné pomsty. Může jich být několit. Třeba vyměnit kečup za pálivou omáčku, ústní vodu za ocet... Máš se na co těšit, Mendesi..

DOUFÁM, ŽE SE DÍL LÍBIL A CO NEVIDĚT TU BUDE DALŠÍ, UŽ MÁM DÍL NAPLÁNOVANÝ. TEĎ TO JEN SEPSAT :D
MOC DĚKUJI ZA HVĚZDIČKU ČI KOMENTÁŘ ❤️ A PRO TY Z VÁS, KTEŘÍ TO NEVÍ, TAK JSEM ZAČALA PSÁT SHORT STORY SE SHAWNYM. JMENUJE SE JUST SEX? A NAJDETE JI U MĚ NA PROFILU ;)

Just fan or more? (Shawn Mendes Cz FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat