8.Kapitola - Žárlivost

1.7K 152 15
                                    

"Můžeme vyrazit?" zeptal se mě Shawn, když jsem se v přízemí obula a hodila na sebe černou koženou bundu.
"Jasně." přikývla jsem, vzala klíče z věšáku a hodila je do malé bílé kabelky. Vyšli jsme před dům a Shawn odemkl své auto dálkovým ovladačem.
"My jedeme autem?" zeptaptala jsem se překvapeně. Bože, ta ryba! Blesklo mi hlavou.
"Copak? Snad nechceš jít pěšky?"
"No já myslela, že se projdeme. Když budeš chtít pít, tak nebudeš moct."  Hledala jsem výmluvy abych do toho páchnoucího auta nemusela sednout.
"Nemám v plánu pít alkohol. Tak pojď." otevřel dveře spolujezdce. Kdybych trvala na tom, že půjdeme pěšky, tak by mu pak docvaklo, že jsem tu rybu tam dala já. Ale možná mu to dojde i tak. Sedla jsem si do auta a Shawn za mnou zavřel. Panebože, to byl smrad! Zacpala jsem si nos a Shawn nasedl vedle mě.
"Co to tu tak páchne?" zeptal se a já dělala, že nevím.
"Páchne to tu rybinou. Fuj." zacpal si taky nos.
"Co jsi tu prováděla?" otočil se na mě.
"Já? Nic." hrála jsem si na nevinnou.
"Nelži mi. Určitě jsi tu někam dala rybu. A víš co? Užiješ si svou pomstu spolu se mnou." Nastartoval motor.
"Máš štěstí, že mám automat. Jinak bych si nemohl držet nos." zavrčel, když jsme vyjeli. Ignorovala jsem ho a pokoušela se nečichat ten smrad, ale pusou se dýchalo dost těžko. Naštěstí jsme za pár minut byli u baru.
"Tak kde je ta ryba?" zeptal se mě, když zaparkoval.
"Já o žádné rybě nic nevím." vystoupila jsem z auta a vydala se sama do baru. Na Shawna jsem nečekala. Sedla jsem si na stoličku k baru a objednala si Mojito. Mrkla jsem na hodinky a bylo teprve 7:10 pm. Ještě 50 minut a dorazí můj falešný přítel Thomas. Doufám, že to bude fešák aby Shawn pořádně žárlil, protože o to dnes večer jde.
"Nikde jsem tu rybu nenašel. Kam jsi ji kruci dala?" přisednul si Shawn ke mě a objednal si pomerančový džus.
"Znova opakuji, že o žádné rybě nevím." srkla jsem si osvěžujicího nápoje.
"Jo a já jsem Santa Klaus." utrousil.
"Kde máš dárky, Santo?" štouchla jsme do něj se smíchem.
"Stejně vím, že jsi to byla ty. Klíčky jsem měl v domě, takže jsi k nim měla přístup." upil ze své sklenice, která mu zrovna přistála na baru.
"Když myslíš." pokrčila jsem rameny.
"Jdeme tancovat." popadnul mě za ruku, když začala hrát písnička od něj. Hráli Treat you better.
"Je tu celkem málo lidí. Snad mě nikdo nepozná." uchechtnul se a začal tancovat. Musela jsem se smát, protože jeho taneční kreace nebyly nic moc. Různě pohazoval rukama a vrtěl se do rytmu.
"Moc se mi nesměj a tancuj aspoň se mnou." Chytil mě za ruce a provaděl s nimi různé kreace. Se smíchem jsem se taky vrtěla do rytmu a začala jsem i zpívat.
"Zpíváš docela dobře." řekl mi do ucha, když si mě přitáhl těsně k sobě.
"Ehmm. Díky." odtáhla jsem se od něho. Na další písničky jsme už tancovali kus od sebe. Shawn pořád poskakoval a máchal rukama jako kdyby v životě netancoval. Já se díky hudbě trochu uvolnila a tancovala do rytmu. Když začali hrát ploužaka Thinking out loud od Eda Sheerana, tak si mě Shawn bez zaváháni přitáhnul k sobě za pas. Já mu ruce dala kolem krku a položila hlavu na jeho hruď.
"To je příjemný." zašeptal. Jen jsem se pousmála. Proč se sakra pro sebe usmívám?Nesnaším ho! Všechno je jen hra! Napomenula jsme se v hlavě.
"Padej od mé holky!" uslyšela jsem někoho řvát před koncem písně.
"Uklidni se." Shawn se ode mě odtáhnul a já spatřila nějakého kluka. Byl celkem hezkej.
To bude Thomas! blesklo mi hlavou.
"Zlato, co tady děláš?" nahodila jsem falešný úsměv.
"Zašel jsme si na pivo a koho tady nepotkám? Tebe jak tu flirtuješ s tím pitomcem!" zněl naštvaně, ale jen to hrál.
"Jenom jsme tancovali. Nemusíš žárlit. Já miluju jen tebe." objala jsem toho kluka a na baru uviděla Melanie, která mi mávala.
"Taky tě miluju, zlato." zakřičel přes celý bar a pár lidi se na nás otočilo. Vzal mě za ruku a šli jsme si sednou k baru. Sednul si na Shawnovo místo a Shawn po něm hodil nevraživý pohled a sednul si až vedle Melanie.
"Co pijeme?" zeptala jsem se, když na baru byli tři panáci.
"Vodku." Melanie ji do sebe kopla jako první a já hned s Thomasem po ní.
"Už by jsi měla přestat pít." ozval se Shawn, když jsem do sebe hodila už třetího panáka.
"Nech ji bejt, člověče." bránil mě můj falešný přítel.
"Jo, nech mě bejt, Mendesi. Píj si svůj džusík a mě nech žít." kopla jsem do sebe dalšího panáka a odtáhla Thomase na taneční parket.

"Seš skvělá herečka." pronesl mi poklonu, když jsme tančili těsně u sebe. Shawn nás hypnotizoval pohledem. Plán se pěkně daří.
"Ty taky." usmívala jsem se. V krvi jsem měla dost alkoholu, takže to předstírání bylo snadný.
"Měli by jsme to posunout na další metu." chytil mě za boky a přitiskl ústa na ty má. Nelíbal špatně, ale ten alkohol mi stoupl tak hodně do hlavy, že jsem to moc nevnímala.
"Už by jsme měli jít." odtrhnul mě Shawn od Thomase.
"Kámo, copak jsem ti už neříkal aby jsi nesahal na mojí holku?!" strčil do Shawna a ten zavrávoral.
"Polib mi!" Shawn se rozmáchnul a vrazil Thomasovi pěstí do obličeje.
"Jdeme!" Shawn mě popadnul za ruku a vyvedl ven z baru.
"Co to mělo bejt?" vyjela jsme na něho, když mě strčil do auta. Byla jsem na něho trochu naštvaná, protože zmlátil kluka, kterého jsem sotva znala. Ale byla to moje chyba. Ne, byla to chyba Melanie, to ona vymyslela tenhle plán...
"Nic. Jen tvůj táta by nebyl moc šťastnej, kdyby tě viděl jak se s někým olizuješ." nastartoval motor a vyjeli jsme. Musela jsem si zase zacpat nos.
"Můj táta tam ale nebyl." namítla jsem.
"No a co." odsekl a dal dolů okénka. Vyklonila jsem hlavu z okna a užívala si svěží vzduch. Usmívala jsem se a byla veselá z alkoholu a z toho, že Shawn žárlí. Bod číslo jedna - uspěšně splněn!

Just fan or more? (Shawn Mendes Cz FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat