18. Kapitola - Odpočinek

1.5K 138 36
                                    

"Kdy převezou tátu?" zeptala se, když jsem si skládala oblečení do skříně. Shawn ležel na posteli s mobilem v ruce.
"Hned zítra ráno."
"Dobře."
Když jsem měla věci ve skříně, tak jsem popadla Shawnův kufr a začala na věšák věšet jeho košile.
"Zlato, já si klidně vybalím sám. Nemusíš to dělat."
"To je v pohodě." pousmála jsem se a věnovala se vybalování. To, že tu byla jen jedna postel mě příšerně znervózňovalo. Vůbec jsem nevěděla, jak se mám k Shawnovi chovat. Chodili jsme spolu, ale stejně jsem nevěděla jak se chovat. Navíc mě jeho přítomnost strašně znervózňovala.
"Hotovo." oznámila jsem, spíše sobě jak Shawnovi.
"Děkuji. A teď pojď ke mě." poplácal na místo vedle sebe. Mlčky jsem si lehla vedle něho, ale dostatečně daleko aby jsme se nedotýkali.
"Posuň se blíž."
Trochu jsem se posunula, ale pořád mezi námi bylo trochu místo.
"Tak já si tě přitáhnu sám." uchechtl se a přitáhl si mě k sobě tak, že jsem hlavu měla položenou na jeho hruďi.
"To je hned lepší." Dal mi pusu do vlasů. Odložil mobil na noční stolek a obejmul mě kolem pasu. Cítila jsem tlukot jeho srdce. Nervózní jsem už skoro nebyla, protože jeho objetí ve mě vyvolávalo příjemné pocity.
"Trochu si odpočneme." zívnul.
"Dobře, jsem trochu utahaná." zavřela jsem oči a za chvilku už cítila, jak moje tělo a mysl usíná.

***
Otevřela jsem oči a chvilku byla zmatená. Kde to jsem? Promnula jsem si oči a rozhlídla po pokoji. No jasně, byla jsem jsem v hotelu.
Pořád jsem ležela na Shawnovi, který spokojeně oddechoval. Ruce měl za hlavou a vypadal rozkošně. Tak bezbranně. Neodolala jsem a musela si ho vyfotit. Opatrně jsem slezla z postele, vytáhla mobil z bundy a cvakla pár fotek. Nejdříve jednu z dálky, pak trochu zblízka a nakonec jsem vyfotila jeho obličej. Poslední fotku jsem si dala jako tapetu. Když jsem mobil odložila na stolek, tak se začal probouzet.
"Kolik je hodin?" protáhnul se.
"Bude půl páté."
"Hmm, mám hlad." promnul si oči a posadil se.
"Já taky. Chceš někam zajít?" zeptala se a přesla ke skříni.
"Ano. Někam zajdeme." stoupnul si a došel ke mě.
"Spalo se mi s tebou moc dobře." líbnul mě na tvář a zmizel v koupelně. Využila jsem toho a převlékla se. Venku svítilo slunce a bylo vedro, takže jsem na sebe hodila šaty, které mi sahaly na kolena. Vytáhla jsem si z kufru líčení a trochu se upravila. Odlíčila jsem se a dala si je lehký make up, linky, řasenku a lehce růžovou rtěnku. Vlasy jsem si zapletla do volného copu a Shawn už vyšel z koupelny. Okolo pasu měl ručník a z vlasů mu stékala voda po hrudníku. Z toho pohledu jsem zase začala být nervózní. Vypadal božsky. Ani si nevšiml, že na něho zírám.
Přešel ke kufru a vzal si z něho fén a boxerky. Spodní prádlo jsem mu totiž nevybalila. Připadalo mi to trapné. Když zmizel zase v koupelně, tak jsem se zhluboka nadechla. Chtěla jsem se rozběhnout za ním. Padnout mu do náruče a říct mu, že si se mnou může dělat co jen chce.
"Proboha, prober se!" vrazila jsem si facku. Musela jsem se něčím zaměstnat. Otevřela jsem skříň a přemyšlela, které boty si obuju. Měla jsem tu černé lodičky, krémové sandálky, bílé žabky a tenisky. Nechtěla jsem vypadat naparáděná, tak jsem si nazula žabky.
"Páni. Sekne ti to." zapískal Shawn, když se vrátil do pokoje. Měl na sobě jen černé boxerky, takže mé tělo a myšlenky se zase mohly zbláznit.
"Díky." nervózně jsem si skousla spodní ret. Co to s ním dělá, mi došlo až ve chvíli, kdy se ke mě přitiskl a spodní ret mi něžně skousnul.
"Udělej to ještě jednou a umřeme hlady." odtáhnul se a přešel ke skříni. Zase jsem se musela zhluboka nadechnout. Vytáhnul ze skříně černé delší šorty, bílé tričko a černé žabky. Nad výběrem bot jsem se musela pousmát. Měla jsem taky žabky.
Pozorovala jsem ho, jak se obléká. Když byl oblečen, tak si v zrcadle od skříně upravil vlasy. Nageloval si je směrem nahoru. Pak si vzal mobil s peněženkou a schoval si to do kapsy od šortek. Pak si nasadil sluneční brýle. Málem bych na ně taky zapomněla. Vzala jsem si je z kufru a dala si je na oči.
"Můžeme vyrazit." zavelal a vydal se ke dveřím. Když je otevřel, tak se zarazil a dveře zase zavřel.
"Pořád chceš náš vztah držet v tajnosti?" otočil se ke mě. Přikývla jsem.
"Tak to tě musím teď políbit." přitáhl si mě k sobě a přitiskl rty na moje. Okamžitě  jsem rty pootevřela, aby do nich mohl vplout jazykem. Byl to něžný polibek. Skoro se mi z toho podlomily kolena.

"Tak, teď už můžeme jít." pousmál se a vyšel ze dveří. Následovala jsem ho až ven z hotelu.

"Kousek odsud je jedna restaurace, kde výborně vaří. Tak můžeme jít pěšky." rozhlídnul se jestli něco nejede a přešli jsme na druhou stranu.

"To je Shawn!!Panebože, miluju tě!" zakřičela nějaká holka a běžela k nám. Byla přibližně v mém věku.

"Prosím, vyfotíš se se mnou?" zeptala se ho.

"Jasně." usmál se a ona vytáhla mobil.

"Vyfotím vás." nabídla jsem se.

"Díky." vrazila mi do rukou mobil a objala Shawna kolem krku a rty mu přitiskla na tvář. Shawn nahodil úsměv a já je vyfotila.

"Děkuji moc." objala ho a já ji vrátila mobil.

"Kdo je vůbec ta holka?" prohlížela si mě.

"To je.." Shawn se zarazil a nevěděl co říct. ..

Doufám, že se díl líbil :)




Just fan or more? (Shawn Mendes Cz FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat