κραυγή!!

151 18 8
                                    

"Θα σε σκοτώσω ρε!!!!" Τα χέρια του έπεσαν με σβελταδα στο σβέρκο του άντρα,ενώ το πρόσωπο του σκοτείνιασε,ήταν έτοιμος να κάνει μεγάλο κακό,όταν τα χέρια της τον σταματησαν..

"Μη !!! Μη τον σκοτώσεις μπραιαν,δεν αξίζει να πάρεις μια ζωή,εσύ είσαι άγγελος,ο δικός μου άγγελος μη το κάνεις,μη γίνεις σαν εκείνους " τον εκλιπαρούσε ενώ τα μάτια της ήταν βουρκωμένα,έμεινε στάσιμος ξεφυσωντας γεμάτος θυμό..

" ΕΞΑΙΤΊΑΣ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΏΣΩ ΑΛΛΆ ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΈΝΑ ΓΕΡΌ ΜΆΘΗΜΑ,ΚΆΝΕ ΣΤΗ ΆΚΡΗ "

"Μπραιαν ΜΗ!!!"

"ΚΆΝΕ ΣΤΗ ΆΚΡΗ ΕΙΠΑ" τόνισε ενώ ο θυμός έβραζε μέσα του ,γύρισε το κεφάλι του προς τον τρομαγμένο άντρα μπροστά του ,και άρχισε να τον χτυπάει δίχως σταματημό,το στιλέτο έπεσε μακριά απ'τα χέρια του,και είχε ανέβει επάνω στον άντρα χτυπώντας τον στο πρόσωπο..

"Ποιος σας έβαλε να το κάνετε; ΛΕΓΕ"

"Δε δε μας_ε βα λε κανείς "

"ΜΗ ΛΕΣ ΨΈΜΑΤΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΏΣΩ!!!! ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΈΒΑΛΕ; ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΨΈΜΑ ΕΊΣΑΙ ΝΕΚΡΌΣ ΆΘΛΙΕ "

Ο άντρας τον κοίταξε με ενα αδύναμο βλεμμα και αμέσως τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα,αμεσως ολόκληρο το προσωπο του χλωμιασε καθώς είχε λυποθιμησει στα χέρια του...

"Ξύπνα καθαρμα!!!! Ξύπνα δεν με βοηθάς έτσι " πέρασε τα δάχτυλα των χεριών του ανάμεσα απ'τα ιδρωμένα του μαλλιά,και σηκώθηκε με βαριές ανάσες απ'το έδαφος,έπρεπε να απολογηθεί που τον κοιτούσε να χτυπάει γεμάτος θυμό ανθρώπους και πάνω από όλα που της φώναξε, δεν ήταν υποχρεωμένη να δει τα κατορθώματα του,σκέφτηκε γεμάτος ντροπή..

γεμάτος ενοχές, έκλεισε τα βρεγμένα του βλέφαρα  ..

"Εγώ...δεν ήθελα να σου μιλήσω απότομα,δεν ήθελα να σε αναγκασω να με κοιτάζεις να γίνομαι τόσο κακος μπροστά σου,ότι κάνω το κάνω για την προστασία σου ,εγώ...ζητάω συγγνώμη,συγγνώμη αγάπη μου "

Απάντηση δεν πειρε απ'τα χείλη της,αυτό τον έκανε να αναρωτιέται μέσα του ,άραγε ήταν τόσο θυμωμένη μαζί του; γύρισε αργά προς το μέρος όπου την άφησε μα εκείνη δεν ήταν πουθενά,τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα....

"Α ΆΣΕ ΜΕ ,ΆΦΗΣΕ ΜΕ " φώναξε γεμάτη δάκρυα καθώς ένας άντρας την τραβούσε απ'τα μακριά της μαλλια..

"ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΟ, Ο ΆΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΌΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΤΎΠΗΣΕ ΔΥΟ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΆΝΤΡΕΣ ΜΑΣ,ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙΣ ΑΤΙΜΏΡΗΤΗ;"

ΑΓΆΠΗΣΕ ΜΕ...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα