*Chapter twenty six* - ''Faith''

3.9K 189 67
                                    

G-Eazy & Halsey - Him & I

The Neighbourhood - Scary Love

С колебливи крачки Кристофър се доближаваше все повече и повече до мен. В погледа му се четеше недоверчивост, но нямах нищо против да му покажа нагледно, че намеренията ми бяха чисти и истински. Копнеех за мъжки ласки. Жадувах да изпитам отново онова така приятно чувство, което сексът оставяше след себе си. Изгарях от нетърпение да премахна неудобните дрехи и да споделя с мъжа, който стоеше срещу мен, коя бях аз. Истинската аз.

- Хайде, Кристофър, не се бой от мен. Ще се отнасям добре с теб, ако обещаеш да бъдеш добро момче - подсмихнах се лукаво. Исках да опитам поне веднъж аз да бъда доминантна. Да превъзхождам над мъжа. Може би го провокирах, тъй като действията му станаха в  пъти по-сигурни. Вече не се боеше дали ще ме нарани. Успявах с малко усилия да извадя наяве истинската му същност. Ухаеше на тестостерон, който ме изкарваше извън релси. Възбуждаше ме. Силно се надявах това да ме накара да затъпя поне за момент шибаната болка, която изпепеляваше душата ми.

Той ме блъсна на леглото, след което ме обърна по лице. С бързи, но страстни движения, отстраняваше неудобния плат от тялото ми. Ръцете му се усещаха масивни по цялото продължение на гърба ми. Изтръпвах. Косъмчетата по тила ми бяха настръхнали от приятното чувство.

- Клара, кажи ми, че ме желаеш...-Промълви, притискайки влажните си устни до мекото на ухото ми.

- Да! - отвърнах задъхано.

- Какво да? Кажи го, Клара! Кажи, че ме желаеш. Имам нужда да го чуя. -Дланите му си играеха със закопчалката на сутиена ми. Изпитваше ме. Искаше да види докога мога да издържа.

- По дяволите, Кристофър, просто ме изчукай! - Звучах вулгарно отстрани, но на кого му пука?!

Той е подсмихна и в следващия момент усетих как...се отдалечава?! Какво по дяволите?! Този кучи син сериозно ли смяташе да ме остави така?

- Какво си мислиш, че правиш? - извърнах се отново по гръб, гледайки право в очите му, в който се четеше единствено присмех. - Защо ме гледаш така? Какво ти става, мамка му?

- Хари беше прав. Лесна си. Даже прекалено.

Зяпнах го изумена. Не разбирах какво се случваше. Хари?!

- Какво имаш предвид?! Обясни ми!

- Хари ми каза да те държа под око. Знаеше, че всички тези неща с Ерин те нараняват и беше сигурен, че ще прибегнеш до твърде глуповати действия, но наранената жена е твърде предвидима, какво да се прави. Не искаше да вършиш глупости докато той нарежда нещата, които засягат вашето бъдеще. Ще остане разочарован ако разбере, че ти си същата като останалите. Ако не можех да се докоснеш до него, избираш друг. Прекалено лесно. Ти не се бориш, Клара.

- Кой си ти, за да ме съдиш! Като нищо щеше да си легнеш с мен, ако не бяха проклетите заповеди на Харолд! Всъщност ти да не би да си някакъв бодигард?! Той превзема всичко, до което се докосна! Вие всички сте марионетки на всемогъщия Хари! Каква чест, няма що! Колко ти плаща, а? Кажи ми? Може пък и да мога да те откупя да работиш на моя страна! Хайде, Кристофър, не се прави на моралист, защото и двамата много добре знаем, че не си. Всеки си има цена. Каква е твоята?! Отговори ми, хайде! - Очите ми започнаха да се пълнят със сълзи. Не можех да повярвам в какво чудовище се бях влюбила. Харолд беше един властен човек, който обичаше да притежава всички и всичко около себе си. Да налага контрол. Той имаше хората около него за даденост. Включително и мен самата. Аз бях просто пионка в ръцете му.

- Знаех, че ще реагираш по този начин, затова предварително се подготвих. Имам предложение за теб, Клара. - Кристофър седеше със скръстени пред гърдите си ръце и ме гледаше изпитателно.

- Слушам те.

- Предлагам ти много изгодно и за двете страни предложение. Вероятно искаш свободата си, нали?

Кимнах.

- Е, аз мога да ти я дам в замяна на това да се омъжиш за мен.

Изсмях се.

- Ти сериозно ли? - попитах. Той трябваше да се шегува.

- Да! Имам нужда от помощта ти, за да си върна детето. Социалните искат да видят добър дом за дъщеря ми, както и стабилно семейство. Моля те, Клара. Никол е най-важното нещо за мен.

Трябваше ми време да осмисля всичко, което се случваше. Съдбата продължаваше да се будалка с мен. Що за късмет бе това?!

- Моля те, помисли си. - Проговори отново той.

- Какво ти предложи Хари, за да ме следиш? Моля те, кажи ми.

- Детето ми.

- Но какво се обърка, че да стигнеш до там, че да искаш моята помощ?

- Той не можа да спази обещанието си.

- Как така?

- Измами ме. Наговори неща, които не са верни, за да не мога да си я върна обратно. Припомни си деня, в който се запознахме. Той някак е проучил кой те е докарал и, естествено, реши да превърне живота ми в ад. Хари е готов на всичко за теб, Клара.

- Съжалявам за всичко, което ти се случва, Кристофър. Вината е изцяло моя. Приемам сделката, но и двамата поемаме голям риск. Ако Хари разбере, че ще се женим, с нас е свършено. Страхувам се от последствията.

- Ще се справим, Клара. Само вярвай. Вярвай в нас.

***

Опа! Какво ще кажете? Става наистина напечено!

Надявам се главата да ви хареса. Гласувайте, коментирайте - дали Клара и Кристофър ще успеят да се отърват безнаказано? Предположения?

Обичам ви!

Nymphomaniac (Harry Styles Fanfic)Where stories live. Discover now