*Chapter fifteen* - ''Mess''

5.8K 255 26
                                    

Controlla - Drake

Habits Of My Heart - Jaymes Young

Отместих се от скута му и се заех с разкопчаването на ципа на класическия му черен панталон. Господи, нямах търпение да го опитам. Да вкуся нова доза от него. Същевременно Харолд опитваше да отстрани моите дрехи. Беше също толкова нетърпелив. Също толкова запленен от мисълта да бъде дълбоко в мен. Да прави тласъци, освобождавайки се от болката, която стягаше всяка клетка от стегнатото му тяло.

Когато най-сетне успя да смъкне роклята, мигновено насочи хищните си устни към ключицата ми. Застоя се на това място докато не успя да предизвика парлива като силен алкохол болка върху кожата ми. По този начин искаше да затвърди принадлежността ми към него. Усмихнах се половинчато и с показалец отместих устните му, приближавайки ги максимално към своите. Направих първата крачка като ги слях в най-еротичната целувка, която някога съм имала честа да усетя. Това предизвика появата на усезаема важност между краката ми. Хари сякаш бе забелязал това и насочи едната си ръка към интимната ми точка. Когато връхчетата на пръстите му се сблъскаха с клитора ми, измежду устните ми се процеди гърлен стон на помелата ме вълна на удоволствие. Това бе нещо като подтик за продължаване на това, което бе започнал да прави. Харолд размърда леко пръстите си, което ме накара да притворя леко очите си.

-Харесва ли ти? - прошепна с някак мръснишки тон в ухото ми. Отворих устни да отговоря на въпроса му, но той направи още едно кръгово движение, и след него последваха още няколко такива, което ме накара да замлъкна. Единственото, което бях способна да направя в онзи вълшебен ми, бе да прехапвам бясно устни, за да задържа викове, които притягаха гърлото ми. - Луда си по мен, Клара. Не можеш да издържиш без докосването ми. Без целувките, които ти давам. Ти се разтапяш пред мен, когато те погледна. Признай си, че не ме мразиш. Признай, че си пристрастена към мен. Влиянието ми над теб е толкова силно, Клара. Ти си под контрола ми.

-Мамка му, млъкни и ме целуни! - изръмжах и притиснах плътно устните си в неговите.Езикът ми машинално се заигра с неговия, предизвиквайки торнадо от бушуващи хормони в областта на корема ми. Комбинирах целувките с триене във вече втвърдения му полов орган, който нямаше търпение да бъде освободен от изкуствената материя на бельото му.

- Караш ме да полудявам. Не мога да си намеря място, когато съм с теб. Кълна ти се.-измърмори.

Nymphomaniac (Harry Styles Fanfic)Where stories live. Discover now