SOĞUK BEDEN

26 4 0
                                    

Bunun olduğuna inanamıyorum. Scott öldü. Telefondan çığlık sesleri geliyordu. Allison Bunu nasıl yapmıştı. Annesini sakinleştirmeye çalışıyordum. Ama kendimi sakinleştiremiyordum. Gözyaşlarıma engel olamıyorum. Scottı görmek istiyorum. Stiles bu durumu hala kabullenememişti hala Scott'ın öldüğünü kabul etmiyordu. Doktorlar bizi yanına götürdü. Öylece yatıyordu. Bedeni soğuk,buz gibiydi. Peki ya sürüsü Ne yapacaktı. Onlar artık omegaydı. Çok savunmasız ve tüm düşmanlara karşı tehlikedeydi. Scott gerçekten gitmiş.

*********************
+ Buraya kadar Kristin artık bu işte yokum.
- İstediğin yere gidebilirsin. Benim istediğim oldu zaten. Ama şunu bilki Scott'ın sürüsü peşini bırakmayacak.

Haklıydı burdan ayrıldığım an beni paramparça ederlerdi. Yaşamam imkansız olurdu. Ama Scottı öldürdükten sonra beni sevmelerini beklemiyordum. Ellerimle ilk aşkımı öldürmek beni maf ediyordu. Onu orda öylece bırakıp gitmiştim. Yüzsüzlük olacaktı ama arayıp neler olduğunu öğrenmem gerekiyordu. Lydiayı aradım.

+ Alo Lydia lütfen telefonu kapatma. Scott nasıl iyi mi?
- Sen ne yüzle arıyorsun. Scott iyi değil Scott öldü.

Ne diyordu bu kız bana kızgın olduğu için mi böyle diyordu. Yoksa gerçekten ölmüş müydü? Kendimden nefret ediyordum. Bunu nasıl yapabildim. Neden bu kadar aptalım! Aslında scottı kurtarmak için yapmıştım Bunu. Ama onu öldürdüm. Kristinin yanına gitmekten Başka şansım yoktu. Kristin sanki geri döneceğimi biliyorcasına sırıtıyordu bana. Amacı neydi bu kadının onu öldürmemi falan mı istiyordu. Aslında pek de kötü bir fikir değil gibi. Tanrım Ne diyorum ben eğer o ölürse Scott'ın sürüsü de beni kolayca öldürür. Hayatım Ne ara bu kadar boka sardı. Basit bir hayatı olan kızdım. Her şey çok güzel gidiyordu. Babam ve Scott yüzünden bir gün öleceğim ve arkamdan kimse üzülmeyecek çok kötü bir his. Yalnızlık! Yine ne istiyordu bu pislik benden kaş göz hareketi yapıyordu. Tanrım yardım et!
+ Bana bak beni iyi dinle asla sana hizmet etmek için kaldığımı düşünme. Kendim için burdayım.
- Ama bana yardım etmeyeceksen niye seni koruyayım. Ya yardım etmeye devam edersin yada kapı orada.
+ Tamam gidiyorum.
- Ama kapının arkasında kimin olduğunu bilmiyorum. Bu kapıdan çıkar çıkmaz o küçük kafanı bedeninden koparırlarsa yazık olur.

Aklımdan bile geçmezdi ama o haklı burdan çıkıp gittiğim an dünya Allison diye birini hiç duymamış olacak.

+ Tamam burda kalıyorum. Ne istiyorsun benden?

******************

Hala inanamıyordum. Scott ölmüş olamazdı. Hastanenin danışmasından bir çığlık sesi geldi. Sanırım bu Scott'ın annesiydi. Aman tanrım Allison sen neden yaptın bunu. Stiles kötü duruyordu. Nede olsa çocukluk dostuydu, kardeşiydi.

+ Stiles iyi misin?
- O gitti Lydia, kardeşim gitti, sırdaşım, dostum gitti. Ben her aksiyonumu onla yaşadım. Her belayı birlikte atlattık. Şimdi o yok.

Gözleri dolmuştu. Annesi kolumu tuttu. Gözleri ağlamaktan şişmişti.

- O oğlum nerde? Scott nerde? Buradaki doktorlar yanılıyor o gidemez o ölemez söyle bana nerde oğlum.

+ Ben üzgünüm bayan Melissa ama oğlunuz gitti. O gitti.

Bu kelimeleri söylemek o kadar acı vericiydi ki, birden yere yığıldı. Hemen bir hemşire çağırdık. Aslında iyi bile ayakta duruyordu.

************************

İsteği belliydi zaten bir kurda işkence yapmak o başka Ne isteyebilirdi ki. İşim bitmişti Kristinin yanına gidip ona kurttan öğrendiklerimi söyleyecektim ama korktuğum başıma gelmişti. Scott'ın sürüsü tam karşımdaydı.

ŞİMDİ ALLİSON NE YAPACAKTI? PEKİ YA SCOTTIN SÜRÜSÜ NE YAPACAKTI? HEPSİ BİR SONRAKİ BÖLÜMDE!!

ARKDAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM SİZLER SAYESİNDE GELİŞİYORUM!!

KURTLAR ARASINDAWhere stories live. Discover now