Tehkikeli Gezi

35 4 0
                                    

Havaalanına gelmiştik. Uçak 2 saat gecikmeli gelecekmiş. Stiles bize kahve almaya gitti. Lydia Allisonu konuşmadan olur mu?

- Scott düşünsene Türkiye'de Allison ile karşılaştığını.
+ Vurur herhalde beni.
- Saçmalama Scott yapmaz öyle bir şey. Nede olsa oda Seviyor seni.
+ Sanmam Lydia o bizi unuttu.

Stiles nerde kalmıştı. Beynim alev alacaktı şimdi. Neyseki kısa sürede geldi. Geziyi düzenleyen hocalar Türkiye'de tuttukları otellerle konuşuyorlar. Geç kalacaklarını anlatmaya çalışıyorlar. Sıcak kahvelerimizi yudumlarken, telefon çaldı. Annem arıyordu.

+ Anne neden aradın bir sorun mu var?
- Hayır tatlım, seni merak ettim sadece. Uçağa bindiniz mi?
+ Hayır binemedik. Uçak 2 saat gecikecekmiş.
- tatlım varınca beni ara unutma sakın!
+ Tamam anne.

Stiles:Anne kuzusu ne diyor bakalım annen?
- Stiles ne diyecek dikkatli ol falan filan hala benim kurt olduğumu unutuyor.

2 saatin ne kadar uzun bir zaman olduğunu anladım. Hiç geçmeyecek gibiydi. Sonunda uçağa bindik. Cam kenarına oturdum. Ancak Lydia yalvarınca kalkmak zorunda kaldım. Lydia cam kenarına Stiles yanına bende koridor tarafına oturdum. Harika cam kenarında oturmak istiyordum şimdi koridor tarafındayım. Uçak kalkerken biraz sarsıldık. 1 saat 32 dakika içinde Türkiye'ye varacakmışız. En iyisi müzik dinleyerek uyumak. Kulaklıklarımı taktım,ve en sevdiğim müziği açtım( Ayo technology). Bir süre sonra yemek servisi yapıldı. Karnımı çok şişirmeyecek yiyecekler aldım. Benim aksime Stiles bütün uçağın yiyeceklerini aldı. Lydia bir diyet menüsü aldı. Nede olsa fiziğini korumalıydı. Tüm bunlar Allisonu düşünmemi engellemiyordu. Acaba şuan hangi masum kurdu öldürüyordu. Ne ara bu kadar vahşi bir kız olmuştu. Bunu anlamakta güçlük çekiyordum.

******************

Minik Allison hiçbir şeyden haberi yoktu. Asıl amacımın ne olduğunu Scott'ı öldürdükten sonra anlayacaktı. Elleriyle öldürecek onu. Ellerini kesmek isteyecek ancak herşey için geç olacak. Hem çok az kalmıştı zaferime. Az bir mil sonra Türkiye'ye varacaktım. Sonra planımı hayata geçireceğim. Oteli aradım bizi bekleyen biri varmış havaalanında. Bizi aldıktan sonra hemen otele gittik. Otel çok kalabalıktı. Yoksa Scott ve o pis sürüsüde mi buradaydı?Aslında çok iyi olurdu. Resepsiyondaki görevliye sordum. Bir okulun geldiğini söyledi. Ne kadar şanslı bir insanım.

**************************

Stiles ve ben aynı odada kalıyorduk. İçimde kötü bir his vardı. Yolculuğun vermiş olduğu yorgunluğu atmak için banyoya girdim. Sıcak bir duş almak bana iyi gelecekti. Hemde yolculuktan kalan pis kokumuda atarım. Şu anda İstanbuldaydık. Görkemli şehir. Türkiye düşündüğümden daha güzel bir yer. Buraya bile yerleşmeyi düşünebilirdim. Tabi kurt olmasaydım. Buradaki insanları tehlikeye atmak istediğim son şey olurdu. Banyodan çıktıktan sonra açık büfeye gittik. Sonuna kadar yedik içtik. Kimse bize durun bile demedi. Gayet hoş ve güzeldi herşey. Lydia ve Stiles yaşadıkları komik olayları anlatıyordu. Ama sonra bir ses duydum. Tabi Bunu diğerleri duymadı. Kısa bir süre sonra elektrikler kesildi. Bir sorun olduğu belliydi. Stiles'a aşağı inip bakacağımı söyledim.

*****************

Kaltağın söylediğine göre bugün burda bir kurt sürüsünün liderini öldürecektim. Eğer öldürmezsem diğerleri Scott'ı öldürecekti. Bunu onun için yapıyordum çünkü onu çok seviyordum. Elimi kana bile buladım. Koca otelin elektriğini kestim. Ayrıca neden bir kılıç ile öldüreceğim ki. Her neyse bir köşede pusu kurmuş bekliyordum. Kapı açıldı. Arkası dönüktü, daha önce kimseyi arkasında hançerlememiştim. Hızla arkasından kılıcı soktum. Nefesi kesildiği çok belliydi.

- Özür dilerim Bunu sevdiğim insan için yaptım.
+ Allison!

ALLİSON KRİSTİNİN OYUNUNA GELDİ. SEVDİĞİ ADAMI ÖLDÜRDÜ MÜ? BUNLARIN HEPSİ BİR SONRAKİ BÖLÜMDE...
VOTE ATMAYI UNUTMAYIN!!!

KURTLAR ARASINDAWhere stories live. Discover now