YALANCI MUTLULUK

36 5 1
                                    

Onu öpmüştüm. Tanrım gerçekten havalardaydım. Scott'da şaşkın gözlerle bana bakıyordu. Onu çok seviyordum, onun kurt olması hiçbir şeyi değiştirmez. O hala bana yardım etmeye çalışan bir sevgili. Annemin yanına çıkmıştık. Daha önce annemin kalp sorunu yaşadığını hatırlamıyordum. Nasıl kalbinde büyük bir delik olabilir anlamıyorum. Annemin yatakta titremeye başladığını gördüm. Scott hemen doktorları çağırdı. Doktorlar odanın perdelerini kapattılar. Bir an onun cenazesinde hayal ettim kendimi. Öldüğünde ben ne yapacaktım? John beni yanında istermiydi? Karnımda tarifsiz bir acı hissettim. Karnıma baktığımda dikişlerimin patladığını görmüştüm. Kanı görmek midemi bulandırmıştı. Hemen bir hemşirenin yanına götürdü beni Scott. Hemşire odama dönmemi ve dinlenmemi söyledi. Bende ne deniliyorsa onu yaptım. Scott yanıma geldiğinde yüzüme dahi bakamıyordu. Ona;

+ Scott problem ne?
- Allison annen.
Ağlamaklı bir ses tonuyla cevap verdim.
+ Ne, ne olmuş ona?
-A.. Allison o öldü.

Çığlıklarım tüm hastanede yankılanıyordu. Yanıma birkaç doktor ve hemşire gelmişti. Scott'an yardım alıp bana bir iğne yaptılar. Tekrar biri beni bıçaklamış gibi hissetmiştim. Buna inanmak dünyanın en zor işiydi. Annem beni bırakıp gidemezdi. Ondan ve Johndan başka ailem yoktu. Lanet olası iğne yine uykumu getirmişti. Ben uyumak istemiyordum. Annemin yanına gitmek ona sarılmak istiyordum.

******************
Allisonun bu yaşadıklarını aklım almıyordu. Daha düne kadar sapasağlam olan kadın nasıl ölmüştü. Allisonun çığlıkları aklımdan hiç çıkmıyordu. Kendine zarar vermesinden korkuyordum. Ben bunları düşünürken telefon çaldı. Arayan Stiles'dı.

- Allison nasıl oldu?
+ Kızın annesi öldü. Stiles
- Ne diyorsun sen ya biz hemen geliyoruz.

Kimle gelecekti. Büyük bir ihtimalle Lydia. Umarım Allisona iyi gelir. Annesinin ölümü onu çok sarsmıştı. Stiles ve Lydia çok geçemeden geldiler.

Lydia: Allison nasıl? Nerde?
- O yatıyor. Sakinleştirici yaptılar.
+ Nasıl oldu bu? Kadın dün kanlı canlı karşımızdaydı.

Onlara katılıyordum. Bu nasıl olmuştu. Ayrıca John sarhoş olduğunu dahi söylemişti. Aklım almıyordu. Allisonun odasından bir ses gelmişti. Allison bağırıyordu. Oraya gittiğimizde onu bir deli gibi kemerlerle bağlıyorlardı. Bu hiç iyi değildi. Ona daha yeni ulaşmışken onu kaybedemezdim. Doktorlara engel olmak istedim. Ama kendine zarar vereceğinden korktuklarını söylediler. Annemi bulup onunla konuşmak istiyordum. Annem nede olsa burada doktordu. Bir kaç gün sonra taburcu olacaktı. Onunla konuşmak için odasına girdim.

- Scott çıkar beni buradan. Lütfen !
+ Zaten çıkacaksın. Sadece tek bir gecen kaldı.

********************

Sadece tek bir gecem kalmıştı. Annemin cenazesi için hazırlanacaktım daha. Annemi gerçekten çok özlüyordum. Keşke her şey daha farklı olsaydı. Burdan çıkmak için çok az kalmıştı. Eşyalarımı topladım. Scott ve John kapıdaydı. John eşyalarımı alıp arabaya gelmemi söyledi. Scott ile kısa bir konuşma yapıp Johnun yanına gittim. John ağlıyordu. Yüzünden akan yaşları sildim. Ve ona ilk defa BABA dedim. Çünkü benim biyolojik olmasa da manevi babamdı. Ona sarıldım. Birbirimize destek olmamız gerekiyordu. Annemin cenazesi 2 gün sonra gömülecekti. Annemle oranın vatandaşı olduğumuz için kliseye götürülecekti. O gün gelmişti. Annemi son kez görmek istedim. Ancak peder bunu yapamayacağını söyledi. Scott ortalıklarda yoktu. Peder benden klisenin altındaki Bodurum'dan  mumları getirmemi istedi. Merdivenlerden aşağı indim. Garip bir his vardı içimde. Kapıyı açtığımda Scott yerde yatıyordu. Onun yanına koşacaktım ancak John beni tuttu. Nasıl yani John her şeyi biliyor muydu?

+ S..sen ne yapıyorsun John?
- O bir canavar ve biz onun gibileri ortadan kaldırırız.
+ Sen ne diyorsun baba? Scott iyi biri. Bırak beni lütfen!
- Burdaki kokuyu alıyor musun? Biz buna kurtboğan diyoruz. Yavaş yavaş ciğerlerini parçalıyoruz. Sonra ağzından kan geliyor. En sonunda ölmüş olacak ve insanlar onun gibi bir canavardan korunmuş olacak.
+ Bak baba o senin sandığın gibi biri değil! O hiçbir insana zarar vermedi.

Babam onu öldürüyordu. Peki ben ne yapacaktım? Babamı onun iyi biri olduğuna nasıl ikna edecektim?

ARKADAŞLAR BU SORULARIN HEPSİNİN DEVAMI SONRAKİ BÖLÜMDE! VOTE ATMAYI UNUTMAYIN!!!

KURTLAR ARASINDAWhere stories live. Discover now