TUHAFLAŞAN SCOTT

96 6 0
                                    

Sabah yeni arabamla okula gitmek için kahvaltı bile yapmadan evden çıktım zaten annemin çenesini sabah sabah çekmezdim ayrıca Scott'ı görmek istiyordum. Fakat okula gittiğimde Scott yoktu gayet sağlıklı görünüyordu ama hasta raporu aldığı için okula gelmemiş. Stiles ile konuşmak için masasına oturdum öğlen, ancak o benden kaçmak istercesine cevaplar veriyordu. Sanki kötü bir şey yapmışım gibi hissettim. Stiles Scott ile fazla ilgilenmememi söyledi. O bana zarar verirmiş, Stilestan zorda olsa Scottın numarasını aldım. Onun aradım fakat beni meşgule attı. Birkaç kez daha ısrar edince telefonunu kapadı ama ben pes etmedim ve sesli mesaj attım. Çıkışta Stiles'ı takip ettim. Tahmin ettiğim gibi Scott gayet sağlıklıydı ormanın içinde niye buluşurlar ki birden gözden kayboldular. Öyle etrafta onları ararken Scott birden karşımda belirdi. Çok korkmuştum.

-Niye burdasın? Neden geldin? Baban yok mu senin? Birdahaki sefere sakın bize yaklaşma anladın mı beni Allison!
+ Ben sana ne yaptım ki böyle davranıyorsun bana daha dün bugün iki ne yaptım da bağırıyorsun bana?
- Sorun da bu Allison senin varlığın bile beni sinirlendirmeye yetiyor şimdi defol burdan!

Niye böyle olmuştu şuan haykıra haykıra ağlamak bir şeyleri kırmak istiyordum. Sanki ona kötülük mü yaptım neden bana sürtükmüşüm gibi davranıyor. Çok kalbim kırılmıştı onun hakkında düşündüğüm her şey yanlışmış Stiles arkamdan bana seslendi. Arkama bile dönmedim. Ne arkadaşını nede Scottı birdaha görmek istemiyordum. Eve gittiğimde John anlamış olsa gerek sürekli neden yüzümün düşük olduğunu soruyordu. Sonunda dayanamayıp ağlamaya başladım. Tıpkı bir bebek gibi ağlıyordum. John birinin bana zarar verip vermediğini sorduğunda ağzımdan Scott'dın adı çıktı. Johnun kaşları çatılmıştı. Bana odama çıkıp uyumamı söyledi. O her şeyi halledecekmiş. O kadar ağlamıştım ki gözlerim şişmiş ve ağrıyorlardı. Lydia beni aradı.Kafamın dağılması için açıp konuşmaya başladım.

-Tatlım iyi misin?
+ İyiyim Lydia. Ne oldu? Neden aradın?
- Stiles beni aradı. Scott sana bugün kötü davranmış. İyi olup olmadığını merak ediyorlar.
+ Kim merak ediyor? Bana bağırıp kıran insan ne kadar merak edebilir beni. Beni ilgilendirmiyor artık ne Scott nede Stiles.
- Canım bak Scott arada sinir krizi geçirebiliyor . Bu kadar canını sıkma!
+Lydia ben bunu konuşmak istemiyorum. Yorgun'um sonra konuşuruz.

Hem kırsın hem de merak etsin. Ne tuhaf bir insan madem ondan uzak durmamı istiyor bende uzak dururum. Her şey güzel giderken hep kötü bir şey olmak zorundadır zaten çünkü bu benim hayatım mutlu olmak bana yasak. Tam her şey yolunda,artık bir sorun yok derken bir sorun çıkar. Ama artık umrumda değilsin Scott Mcall!!!

*************************
Ona kötü davranmak zorunda olmak bile beni param parça ediyor. Bugün onun yıkılışını görmek bana baktığı Güzel gözleri bi anda nefret'e dönüşmüştü. Ama eğer Allisonu korumak istiyorsam ona bunu yapmak zorundayım. Onu üzmem bile gerekse bunu yapacağım. Bunu sana yaptığım için üzgünüm Allison Argent!!
Telefonumun çalmasıyla düşüncelerden çıkış yaptım. Arayan Stiles'dı açtım ve konuştum.

-Stiles orda mısın?
+ Stiles değil Lydia burda. Her şeyi açıkla bana neden masum bir kıza bunu yaptın?
- Bak konu Allisonsa konuşmak istemiyorum. Sadece yapmam gerekti Lydia.
+ Diyeceğin tek şey bu mu yani. Peki o zaman onu okuldaki biriyle tanıştırdığımda pişman olma!
-Yeni biri mi? Nasıl yani onu başka bir erkekle daha mı tanıştıracaksın? Alo!Lydia orda mısın?

Bırak Scott bırak kız mutlu olsun. Onu korumak mı istiyorsun işte fırsat sana. Unut gitsin o kızı bırak. Ben içimde savaş verirken annemin geldiğini bile fark etmedim. Annem bugün nöbete kalmıycak mıydı ? Kalmamış demek ki. Benim ayakta olduğumu görünce yanıma geldi ve biraz sohbet ettik. O bana kötüler yüzünden iyilerden vazgeçme dedi. Bütün gece bu sözü beynimde yankılandı. Onu korumak isterken onu kaybettim. Bu sıkıntılarla birlikte uyudum.
Sabah olduğunda Allisondan özür dileyecektim. Stiles ile birlikte okula gittik. Okula gittiğimde Lydia dediğini yapıyordu. Allison'ı bir erkekle tanıştırıyordu. Yanlarına gittiğimde Allison yüzüme bile bakmıyordu. Allison'u kolundan tutup kenara çektim.

-Allison b...ben özür dilerim. Dün kızgınlığımı senden çıkardım.
+ Bak Scott ben sana küs değilim çünkü senle arkadaş değilim. İnsanlar arkadaş olduğu kişilere küserler!

Bu çok ağır olmuştu. Oda yanımdan ayrılmıştı. Annemin dediği olmuştu kötüler yüzünden iyilerden vazgeçmiştim. Stiles yanıma gelmişti. Bana sorular soruyordu. Ama ben kalp atışlarımı sabitleyemiyordum. Avucumun içinden kan akıyordu. Stiles beni erkeklerin soyunma odasına götürdü. Nefes alışlarım sıklaşmıştı Stiles'a yanımdan gitmesini söyledim. Ama o beni bırakmadı. Üzerine atlamaktan çok korkuyordum. Allison'nun sesini arıyordum. Belki işe yarardı.

+Scott'ı çok seviyordum. Lydia ben ona değer vermiştim.

Bu sesi duyduğumda kalbimin ritmine geri döndüğünü hissettim. Stiles bunu nasıl yaptığımı sordu bende ona Allisonu dinledim. Dedim. Çünkü bende ona değer veriyordum...

SİZLER İÇİN ELİMDEN GELDİKÇE HIZLI YAZMAYA ÇALIŞIYORUM. SİZDE VOTE ATMAYI UNUTMAYIN!!!

KURTLAR ARASINDAWhere stories live. Discover now