SAVAŞMAK

31 5 0
                                    

Artık bunu bilmek istiyordum. Bende savaşmak, kendimi savunmak istiyordum. Bunu babamdan başkasından isteyemezdim. Nede olsa o küçüklüğünden beri eğitim alıyor vede eğitim veriyordu. Ondan Bunu istedim oda hemen kabul etti. Artık eğitimlerim başlamıştı. Scott ile bir haftadır görüşmüyorduk. Ne okulda yüzüne bakıyordum,nede başka bir yerde bunu ikimiz için yaptığımı bilmiyordu. Onu, kendimi, Stiles'ı ve Lydia'yı korumak içindi.

***************

Allison benle konuşmuyordu. Benden olabildiğince uzak durmaya çalışıyor. Ve bizi korumaya çalışıyordu. Onu çok seviyorum. Ama şuan ilişkimiz pekde iç açıcı değil. Babası ve o bir işler çeviriyordu. Bunu öğrenmek için Lydia'dan yardım aldım. Ama Allison onada hiçbir şey söylemiyordu. Onu takibe almaktan başka çarem yoktu.  Gizlice bir depoda buluşuyorlardı. İçeriye baktığımda gözlerime inanamamıştım. Allison babası gibi oluyordu. Oda bir avcı oluyordu. Bizim için masum kurtları avlayacaktı. Değişiyordu ve bu beni korkutuyordu. Stiles ile konuştuğumda ise Stiles bana ona kendini korumak için ne yapması gerekiyorsa onu yapsın demişti. Kendini korumak için değişiyordu.

+ Stiles, Allison avcı oluyormuş!
- Ne! Sen ne diyorsun abi!
+ Benim gibileri avlayacak. O artık masum Allison olmayacak.
- O yine bizim Allisonumuz sadece biraz daha sert olacak o kadar.
+ Ondan önce ona bunu yapanı bulmalıyız.

Artık işleri hızlandırmaya karar vermiştik. Ertesi gün Allison ile konuşmaya çalıştım ama pekte başarılı olamadım. Öğlen tekrar deneyeceğim.

*****************

Bunu yapmasından nefret ediyorum. Ondan uzak durmak zaten zorken o yanıma gelip duruyor. Ona sarılmamak, öpememek o kadar zor ki. Ama bizim için burda yaşayan herkes için Bunu yapmalıyım. Gerekirse eski Allison'u gömüp yeni Allison yaratırım! Scott öğlen tekrar yanıma geldi. Hiç istemezsem de ona karşı sert olmak zorundayım.

+ Scott hala niye anlamıyorsun? Uzak dur benden!
- Neden? Neden senden vazgeçmemi istiyorsun?
+ Çünkü ben artık eski Allison değilim!
- Kanıtla Bunu eski Allison olmadığını kanıtla!
+ O kadar sinirliyim ki şu çatalı alış eline saplayabilirim!

Bunu gerçekten yapmayacaktım. Ona nasıl kıyabilirdim. Tüm umutları yıkılmış bir hal almıştı. Ona sarılıp özür dilemek O kadar çok istiyordum ki. Ama babamın dediklerini unutamazdım. "Ne kadar çok değer verecek insan olursa düşmanlarımın işi o kadar kolay olur". Üzgünüm Scott ama Bunu bize yapmak zorundayım. Seni çok seviyorum.

- Gerçekten eski Allisonun burda olmasını isterdim.

Bu sözü beni daha da üzmüştü. Ağlamamak için zor duruyordum.

+ Eski Allison ÖLDÜ! Buna alışsan iyi olur Scott.
- Hiçbir şeye alışmak zorunda değilim.

Bana Allison bile dememişti. Beni unutma yoluna girmişti. Bunu bizim için yaptığımı bilmeni isterdim.

+ O zaman burada oturmana da gerek yok arkadaşım.
Bunu demek ne kadar zor olsada demiştim. Onu kırmıştım,ve kırmaya da devam ediyordum. Bu kötü kabusun biran önce bitmesini istiyordum. Bunu bize yapanı bulduğumda onu param parça edeceğim!

*****************

Bunun olacağını tahmin etmemiştim. Biz ayrılmıştık. Tek dayanağım tek ve ilk aşkım bitmişti. Telefonumun titrediğini hissettim. Arayan Stiles'dı açtığımda cevap vermemişti. Telefonu kapattığımda ise tekrar çaldı. Bu sefer arayan Lydia'ydı açtığımda Lydia çığlık atıyordu.

+ Scott yardım et!
- Lydia Ne oluyor nerdesin?
+ Yardım et Scott! Biz B...

Nerde olduğunu söyleyemeden telefon kapanmıştı. Ama bir şeyden emindim. BİZ demişti. Peki kimleydi?

KISA BİR BÖLÜM OLDU. AMA HEYECANLIYDI. VOTE ATMAYI UNUTANLAR UNUTMAYIN!!!

KURTLAR ARASINDAWhere stories live. Discover now