İntikam!

18 2 0
                                    

Bu hayatta değer verdiğim herkese zarar gelmek zorunda mı ? Yalnızca annem ve ben vardık. Babam hapiste çürüyor bizi yalnız başımıza bırakmıştı. Annem benim tek dayanağımdı. Ondan kuvvet alıyor, onun omzunda ağlıyordum. Sırf benim hatam yüzünden şimdi onun Ne omzunda uyuyabilecektim nede güç alabilecektim. Kalbimde dayanılmaz bir acı vardı. Bu acı hissi Benim içimdeki kurdu tetikliyordu. O sürtüğü bulup boynunu ellerimle kopartacağım. Annem benim biriciğim artık yoktu.

(1 saat önce)

+Anne uyan hadi aç gözlerini! Anne!!
- Sco.. scott o gitti. Scott kendine gel
+ HAYIR hayır sen ölmeliydin o değil! Bırak o kalkacak hadi anne aç gözlerini.
- Scott yeter!
İçimdeki öfkeyi atamamışken Allisonun böyle yapması beni daha da çok kızdırdı. Hızla boynunu tuttum. Tırnaklarım boynuna geçmişti.

- Scott sakin ol! Lütfen
+ Seni öldürmeden önce defol burdan!
Gözlerimden ateş çıkıyor gibi hissediyordum. Tüm hislerim onu öldürmemi söylüyordu. Ancak annemi hastaneye götürmem gerekiyordu. Onu kucağıma aldığımda boynu kopacak gibiydi. Şimdi olmaz anne beni bu acımasızlar içinde tek başıma güçsüz bırakma. Hadi uyan! Hastaneye gittiğimizde doktorlar sadece gözüme bakıyordu. Anlıyordum ama anlamamazlıktan geliyordum. O şimdi ölemez hayır hayır bu olamaz.

+ Neden bakıyorsunuz hadi müdahale etsenize. Hadi!
- Üzgünüz ama...
+ HAYIR o kelimeyi kullanma beni onun yanına götürün lütfen.
- Bu mümkün değil üzgünüz o ÖLDÜ!

Hayır bana bunu yapma anne beni bırakıp gitme. Allison hayatıma hiç girmemeliydi. Ama ilk başta o Nina yı öldüreceğim. Annemin hesabını ona soracağım hızlıca hastaneden çıktım ve sesimi sürüme duyuracağım bir yüksekliğe çıktım ve son nefesime kadar uludum. Hepsinin evime geleceğini biliyordum. Evin yolunu tuttum. Kapının önünde beklediğim 3 kişi vardı. Stefan, Damon ve Klaus işte beklediğim üçlü. Vampire karşılık vampirler. Klaus ekibimin en güçlü üyesiydi. En yaşlı vampir ve benim ırkımdan.

+ Bu ulumanın bir sebebi olmalı. Söyle ne oldu sana ?
- Annem ,Onu öldürdüler!
+ Ne? Kim?
- Nina
+ Nina mı ? Lanet olası sürtük Nina mı ?
- Kim olduğunu bilmiyorum ama onu öldüreceğim. Ve bana yardım edeceksiniz. Onu bulmam gerekiyor
Stefan: onun hangi çöplükte saklandığını biliyorum. Sizi oraya götüreceğim.

Terk edilmiş bir sanayiye geldik. Çok sessiz bir yerdi. Kendimi güvende hissetmiyordum. Ancak o sürtük kadını öldürmek için gelmiştim buraya. Bir dükkana girdik. Terk edilmiş olsa gerek ki her yer toz içinde ve örümcek ağlarıyla çevriliydi. Mahzen gibi bir yere indik Nina tam da karşımda duruyordu. Anlaşılan o ki yaralıydı. Ama onu ısırdığımı hatırlamıyordum. Nasıl oldu da bu kadar kötü bir şekilde yaralandı? Bu benim için fark etmiyordu. Onun boynunu koparacaktım. Ancak Klaus Bunu kendisinin yapmak istediğini söyledi. Onun kardeşlerini öldürdüğü için intikam almak istiyordu. Ancak benim de annem ölmüştü. Bunu ona demek için vaktim olmadı. Klaus tırnaklarını boynuna geçirdi.

+ Annesini de böyle mi öldürmüştün ?
- Zavallı Scott! Kendin bile cesaret edemiyorsun! Pişman değilim Scott seni öldürmek istiyordum. Ama annen ölünce sende ölmüş oldun. Zavallı köpekcik!
+ Kapa çeneni Nina! Scott seni öldürmüyor çünkü ben istedim.
- Ohh klaus biricik kardeşlerini öldürdüğüm için yapıyorsun kendini rahatlatıyorsun.
Scott: öldür onu artık klaus hadi!
+ Seni öldürmeyeceğim Nina bana yalvaracaksın. Ölmek senin için bir hediye sadece yaralarını deşeceğim.

Kolundan bir et parçasını kopartıp kenara attı. Ninanın çığlıkları beni üzmüyordu. Aksine keyif alıyordum. Ancak bende onu ısırmadığım sürece asla rahat edemezdim. Çok güvendiği o güzel yüzünü paramparça etmek istiyordum. Tırnaklarımı yüzünün her yerine sertçe vurdum. O güzel yüzü artık içine benzemişti. Artık klaus onu öldürmek için hazırdı. Çünkü gereken acıyı çekmişti. Ancak tam kafasının kopmasından önce şu sözleri söyledi

- Senin peşinde Scott seni öldürene kadar durmayacak tek tek sevdiklerini alacak senden. TEK TEK!

Uzun bir ara vermiştik ve 400 kişilik bir okuyucu kitlesine bu güzel bölümü okutmaktan zevk alacağım iyi okumalar sizi seviyorum hemde hepinizi iyiki varsınız 😍

KURTLAR ARASINDAजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें