Büyük Hata

30 5 0
                                    

Gözlerime inanamıyorum demek en başından beri planı buymuş. Scott'ı öldürmek ve Bunu bana yaptırmak. Ellerimle ona kılıç sapladım. Birden kapı açıldı ve Lydia ile Stiles geldi. Bunu yaptığımı gördüler. Scott'ın yanına gidecektim ama Lydia hızla kolumdan tutup bana tokat attı.

- Buna inanamıyorum Allison ne ara bu kadar kötü bir insan oldun. O seni seviyordu. Ama sen onu hiç sevmemişsin defol burdan!

Haklıydı o beni çok sevmişti ama ben onu onun beni sevdiği kadar sevmemiştim. Eğer sevseydim bunlar olmazdı. Çok fazla kanaması vardı. Onu hemen hastaneye götürmeleri gerekiyordu. Ama burası bize yabancı mecburen öğretmenlere söylemeleri gerekiyordu. Bu demek oluyordu ki bir an önce burdan kaçmalıyım. Ama Scott. Üzgünüm ama gitmeliyim.

***************
+Buna inanamıyorum Stiles Allison Scottı burda bırakıp gidiyor.
- Ben inanıyorum çünkü Allison kendini düşünen bir kaltak.
+ Hemen hastaneye gitmeliyiz. Ben hocayı çağırıyorum.

Hızla büfeye gittim ve her şeyi anlattım. Hemen bir ambulans geldi ve Scott'ı hastaneye götürdüler. Scott'ın telefonu yerdeydi ve çalıyordu. Arayan annesiydi ne diyecektim şimdi ona?
+ Alo,
- Hey Scott'ın telefonu sende ne arıyor.
+ Melissa benim Lydia.
- A Lydia ama hala oğlumun telefonu neden sende anlamadım.
+ Lütfen sakin olun! Size bir şey demem gerekiyor.
- Scott ona kötü bir şey oldu değilimi?
+ O iyi sadece hastaneye götürüyorlar.
- İyi olan kimse hastaneye götürülmez Lydia bana yalan söyleme!
+ Tamam Allison onu bıçakladı. Çok kan kaybetti.
- Aman tanrım! O iyileşti ama değil mi?
+ Allison zehirli bir kılıç kullanmış çok zor iyileşmesi. Şimdi kapamam gerekiyor.

Annesi ne kadar da çaresizdi. Allisonun bu yaptığı kabul edilir bir şey değildi. En yakın hastaneye gittik. Hemen ameliyathaneye aldılar. Çok karmaşık konuşuyorlardı. Ama acil AB rh pozitif kana ihtiyaç vardı. Orda olan onu hiç tanımayan bir kız arkamızdan;

- Ben veririm. Benim kanımla uyumlu!
Dedi. Hiç tanımadığı bir insana niye yardım ederdi ki.

+ Çok teşekkür ederiz ama sen tanımadığın birine neden kan vermek istiyorsun.
- Tanımadığımı kim söyledi. Oda bir insan değil mi? Sanırım burda yaşamıyorsunuz.
+ Evet ama hala anlamıyorum
- Bak ben insanlık görevimi yerime getirdim. Burda insanlara yardım etmeye önem verilir. Bende insanlık görevimi yerine getiriyorum.
+ Çok teşekkür ederim. Keşke herkes senin gibi olsa.

Böyle iyi kalpli insanların olduğunu bilmek çok mutlu ediyor beni. Doktorlar içeri doğru hızla koştular. Bir sorun olduğu belliydi. Stiles'a baktığımda yüzünü endişe kaplamıştı. Yanına gidip sorduğumda ise Scott'ın geldiğinden beri tam 4 kez kalbi durmuş. Doktorlar yarasının içiden gri bir sıvı geldiğini söylüyorlarmış. Büyük bir ihtimalle kılıçtaki zehirdi. Arkadaşım acı çekiyordu. Hemde hepsini bir diğer arkadaşım yapmıştı. Scott'ın annesi tekrar aradı. Ne diyeceğim şimdi ben ona. Nasıl diyeceğim oğlunun şuan kalbi durdu. Doktorlar geri getirmeye çalışıyorlar. Ama telefonu açmazsam daha kötü olacaktı.

+ Alo
- Oğlum nasıl doğruyu söyle bana.

Doktor yoğun bakım ünitesinden çıkıp bize  çok geç kaldığımızı ve kanın yetmediğini,Scott'ın öldüğünü söylediğinde hem annesi hemde ben yıkılmıştık.

SCOTT GERÇEKTEN ÖLMÜŞ MÜYDÜ? EĞER ÖLDÜYSE ANNESİ, SÜRÜSÜ VE ARKADAŞLARI ALLİSONA NE YAPACAKLAR?
HEPSİNİN CEVABI SONRAKİ BÖLÜMLERDE ;)

KURTLAR ARASINDAWhere stories live. Discover now