12.BÖLÜM

11.9K 416 246
                                    

<<KRİS’İN AĞZINDAN;>>

Onun yanına yatığımda o,yine ağlıyor ve hıçkırıyordu.Ancak bu sefer öncekilerden farklı olan bir şey vardı.Bu sefer nefes almakta zorlanıyor ve nefes alabilmek için ağzı açık bir şekilde,vücudu kasılarak ıkınıyordu.Sanki istediği kadar içine çekemeden tıkanıyor gibiydi.

Nefesimi düzene sokmaya çalışırken bana arkasını dönüp,çıplak ve beni azdıran bedenini yorganla örttü.Yastığa sarılmış hıçkırarak ağlıyordu.

Vücudunu yorganla kapatsa da titreyişini görebiliyordum.Kafasını yastığa bastırmıştı,ancak ıkınma,hıçkırma ve ağlama seslerini boğuk bir şekilde duyabiliyordum.

Nedenini bilmesem de şu anda içimde ona sarılma isteği var ve bu beni fazlasıyla sinirlendiriyor.İçimdeki bu saçma isteği yok etmek için gözlerimi kapattım ve uyumaya çalıştım.

Aradan yarım saat geçmesine rağmen hala uyuyamayınca gözlerimi açıp kafamı yanımdaki bedene çevirdim.Ses gelmiyordu.

Kafası da yorganın altında olduğu için yorganı yavaşça kaldırıp baktım.

Hala bana arkası dönüktü ve cenin pozisyonunda bacaklarına sarılmış bir vaziyette uyuyordu.Ağlarken uyuya kaldığı,uyurken bile hıçkırmasından belli oluyordu.

Yorganı kaldırdığımdan dolayı üşümüş olacak ki huzursuzca kıpırdanarak bana doğru döndü ve tekrar bacaklarına sarılarak uyumaya devam etti.

Yine sayıklıyordu.Nefes alışları biraz daha düzelmiş olsa da hala kesik kesikti.

Dudakları kıpkırmızı ve yaraydı.Gözaltları ve elmacık kemikleri güneşten yanmış gibi gözükse de bu kırmızılığın ağlamaktan olduğunu biliyordum.Kirpikleri hala ıslaktı ve yüzünde kurumaya başlayan yaşlar yüzünden,suratı parlıyordu.

Üstünü kapatıp tekrar uyumaya çalıştım.

Gözlerimi kapatınca aklıma Luhan’ın,bir benim Wufan olduğumu öğrenince boynuma sarılması bir de biraz önce altımda çırpınıp,çığlık atışları geliyor.

‘Tanrım,benimle dalga mı geçiyorsun?Önce intikam almam için o kadar işaret gönderip,şimdi aklıma neden bunları sokuyorsun?’ kendi kendime sinirlenirken,düşünmekten kendimi almadım.

Acaba o zaman ki gibi boynuma kendi isteğiyle mi atlamasını,yoksa altımda çırpınarak çığlık atmasını mı isterdim?

Düşüncelerin içindeyken,acılı bir inleme sesiyle gözümü açtım.Onun uyandığını görünce,ne yapacağını merak ederek gözlerimi kapatıp,arasından onu izledim.

Gözlerini açar açmaz ilk yaptığı şey ben kontrol etmek olmuştu.

Evet şu anki görüntüsüyle kesinlikle kendi isteğiyle olanı seçerdim.Kendi isteğiyle yanımda olup,beni korkuyla ‘Umarım yanmamıştır’ diye değil de,üzerim açılmış mı diye kontrol etmesini isterdim.

Ama o bunların hiçbirini hak etmiyor.

Beni kontrol ettikten sonra yavaşça doğruldu.Dizlerinin üstüne oturup,karnının yanlarını tutarak bacaklarının üstüne doğru eğildi.Kafasını yastığa gömüp ileri-geri sallanmaya ve karnını sıkmaya başladı.

Ne olduğunu deli gibi merak etsem de sadece izledim.Ağlamaya başlayıp,acıyla inlemeye ve hıçkırmaya başladı.Tek eliyle yorganı sıkıyor,diğer eliyle de karnını tutuyordu.

‘’Ahh!*hıgk* A-acıyor *hıgk*’’ sallanmaya devam ediyordu. 

‘’T-Tanrım…yardım *hıgk* et! B-bu *hıgk* son k-kez acı çekişim o-olsun *hıgk* Y-yalvarırım…Ö-ölmeme izin v-ver…D-dayanamıyorum’’ benim uyuduğumu sanarak dua ediyordu.

FAHİŞE'NİN OĞLUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin