4.BÖLÜM

16.6K 486 74
                                    

DİKKAT! BÖLÜMÜN SONUNDA SMUT VAR!!!
OKUMAK İSTEMEYENLER İÇİN SMUT BAŞLAMADAN UYARACAĞIM!!!

>>Luhan’ın Ağzından;<<

Sabah gözümü oymak istercesine beni rahatsız eden ışıkla gözlerimi araladım.Başım ağrıyor.Başımdaki ağrının hafiflemesi umuduyla inleyerek yana doğru dönd… ‘Aman tanrım!Bu adamın burada ne işi var?Rüya değimliydi tüm bu olanlar?’ diye düşünürken yanımda yarı çıplak uzanan adam ben uyuduğunu düşünürken gözlerini açmadan ‘’Kalk ve kahvaltıyı hazırla bugün işimiz var seninle’’ deyince korkuyla gerileyip yataktan yere indim.

Ne işinden bahsediyordu? ‘’N-ne işi?’’ diye sordum.Sorumu cevaplamak yerine yataktan inip uzun bacakları ve kaslı vücuduyla bana doğru gelip önümde durduktan sonra üstüme eğilmeye başladı…

>>Yazar’ın Ağzından;<<

Uzun olan ayakta duran küçüğünün üstüne eğildikçe,küçük olanda korkuyla eğildi.Kris onun boynunu koklayıp öptü.Ancak bu öpücük, bir damla duygu beslemiyor ve küçüğü ağlatmaktan başka bir işe yaramıyordu.

Kris bembeyaz teni öperken,kendini itmeye çalışan küçüğün belinden tutup kendine yasladı.Korkmuş çocuğun boynunu ses çıkartarak emiyor ve beyaz tenini kızartacak şekilde ısırıklar bırakıyordu.

‘’B-bırak’’ Luhan’ın ağlarken,yalvardığı sesini duyunca daha sert emmeye başladı ve bir eli belindeyken diğer eliyle poposunu avuçlayıp,ıslak ve artık ısırılmaktan kırmızı boyna doğru inledi.Luhan başından beri itmeye çalışıyor o ise daha çok sıkıyordu.

Küçük tekrar ‘’B-bırak b-beni *hıgk* l-lütfen’’ sona doğru sesi fısıltı gibi çıksa da Kris onu duymuştu.Kris ‘Sanırım bu kadar sabah korkusu yeter’ diye düşünüp dudaklarını boynundan çekti ve küçüğün kulağına getirdi. 

‘’Bir daha benim şampuanımla yıkanıp benim gibi kokarsan o saçlarını koparırım sürtük! Sen kimsin ki benim gibi kokmaya cesaret ediyorsun?’’ diye kulağına söyledikten sonra kendi içinden ‘Her zaman ki gibi çilek kok…Çünkü senle ben bir değiliz’ diye kendi kendine mazeret uydurdu.

Kulak memesini dişlerinin arasına aldı ve üzerinde dilini çevirerek emip geri bıraktı.Geriye doğru çekildiğinde Luhan’ın ağladığını ve titrediğini gördü. ‘’Şimdi çabuk ol!’’ deyip gitti.

Luhan kendini biraz toparladıktan sonra yüzünü yıkayıp,başkası görse dilenci diyeceği şekilde duran pijamalarıyla aşağıya indi.Mutfağa girip hemen bir şeyler hazırlamaya başladı.

>>Kris’in Ağzından;<<

O kahvaltıyı hazırlarken bende salondaki koltukta oturup tabletimden işlerimin gidişatına bakıyordum.Bugün onu şirketimin AVM’lerinden birine götürüp alışveriş yapacağım.Evde böyle benim pijamalarımla amele gibi dolaşmasını istemiyorum.Biraz daha sexy bir şeyler istiyorum.

Yukarıda yaptığım şeyden sonra arada bir korkuyla bana bakıp beni kolaçan ediyor.Bu arada sanırım Sürtük Bambi işe yaradı.Çünkü benim ufaklık(!) tekrar hayata döndü.Sadece yaptığı küçük bir hareket bile alttakinin kıpırdanmasına neden oluyor.

Kahvaltıyı hazırlayınca masaya oturdum.Ben yerken,o sessizce ve korkakça mutfak tezgahını topluyor.Aç olmalı…Çünkü bir ara karnının guruldadığını duyduğuma yemin bile edebilirim. ‘’Geç otur!Evimde açlıktan gebermeni istemiyorum,zaten zırlamalarına zor tahammül ediyorum birde leşinle uğraşamam’’ en acımasız ses tonumla söylediğimde kafasını korkuyla ve belli belirsiz sallayıp bana en uzak sandalyeye oturdu.

‘Yazık sandalyeden bile medet umuyor,korkuda ne yapacağını şaşırdı’.Tereddütle hareket ediyor ve ağzına küçük küçük lokmalar atıyor.Ona biraz uzak olup bana yakın olan şeylere,sırf bana yaklaşmamak için uzanıp almıyor.

Ağzındakini bitirince daha çok gerginleşti.Dudaklarını kemirmeye ve gözlerini korkuyla sanki sabitleyecek bir yer ararmışçasına kaçırıyordu.Tereddütle ağzını açtı,sanırım bir şey söyleyecek.

‘’Ş-şey …anneme ilaç götürmem lazım b-bugünlük b-bana izin veremez misin?’’ korkarak sordu.Bu salağa bunun cevabını zaten dün arabada vermemiş miydim?Bu yüzden cevaplama gereği bile duymadan önümdeki krepi didiklemeye devam ettim.Cevap alamayınca bir de başka yol denemeye karar verdi sanırım ya da daha çok cesaretlendi.

‘’B-birde okulum…’’ lafını tamamlamasına izin vermeden ‘’ He he,tabi gidersin’’ diye alayla geçiştirdim.Cidden onu okula göndereceğimi falan mı düşünüyor? Cidden salak olmalı.

>>Luhan’ın Ağzından;<<

Ne yani okula gitmeme izin mi veriyor?Onu ciddi olarak mı söyledi? Anlayamadım ki…Kahvaltı bittikten sonra o kalkıp yukarı gitmeye başladı.Gitmeden önce ‘’Ne yapıyorsan çabuk hallet 5 dakikaya çıkıyoruz’’ demişti.Nereye gidecektik ki? ‘Neyse bu benim işime gelir hem belki kaçabilirim’

Hemen mutfağı topladım.Üstümü giyinemedim,çünkü yoklar. ‘Pijamayla mı gideceğim?’ ben bunları düşünürken burnuma dolan parfüm kokusuyla arkamı döndüm.Hazırlanmış ve oldukça yakışıklı görünüyor.

Parfümü hayatımda duyduğum en güzel koku diyebilirim. ‘Ama bunları derken kendimi boğabilirim.Tanrı aşkına adam beni kaçırmış,onun yakışıklılığından ve güzel kokusundan bahsediyorum’ diye kendimi kafamda 1248653 kere öldürdükten sonra sormayı akıl ettim. ‘’Ş-şey benim üstüm y-yok’’ diye çekingence söylediğimde bana daha fazla yaklaştı.

Belimi tutup kendine yasladıktan sonra dudaklarını kulağıma değdirerek ‘’Üstün mü yok? Bu pijamalar ne acaba? Aah ama senin gibi sürtükler için en ideal giysi ya jartiyer ya da hiç olmayandır değil mi? Ama kusura bakma bende jartiyer falan yok ama eğer çıplak durmak istersen bu benimde işime gelir’’ dedi.

‘Hayır olamaz yine mi aynı şey?’ diye içimden çığlıklar atarken gözlerimin dolup korkuyla titrediğimi yeni fark edebildim.Konuşması bitti sanarken beni kendine iyice yasladı.O kadar çok çekti ki burnum ve ağzım göğsüne yaslandı.Belimi tutan eli ise belimi okşamaya başladı ve dudakları yavaşça boynuma değip geri kulağıma çıktı.

Nefesinin sıcaklığı tenimi okşarken ben göz yaşlarımın arasından çıkmaya çalışan hıçkırıklarımı tutmaya çalışmakla yetindim. ‘’Ama eğer benim karşıma çıplak çıkarsan ya da ellerim uslu durmaz ve seni soyarsa…’’ diğer eliyle pijamanım omzunu çekip dirseğime kadar kaydırdı ve çıplak kalan omzumu boynumdan dirseğime kadar eliyle okşadıktan sonra devam etti.

‘’İşte o zaman oradan sağ çıkamazsın Sürtük Bambi’’ başını eğip omzuma ıslak öpücükler bırakırken daha fazla hıçkırıklarımı tutamadım ve ‘’Y-yap-…*hıgk* yap-ma’’ lafımı zor tamamladım.

Omzumu kapattı ve geri çekilip hiçbir ley olmamış gibi arabasının anahtarını,telefonunu aldı ve ayakkabılarını giydi.Ben hala korkuyla dikilmiş ağlarken daha fazla beklemeyeceğini gösteren bir hareketle kolumdan tutup ayakkabılarımın olduğu yere doğru hızla çekti.

Çok hızlı çektiği için yere,dizlerimin üstüne düştüm.Kalkıp ayakkabımı giyerken kapı kilidinin açılma sesiyle hızla o tarafa döndüm.Niyetimi anlamış olacak ki kapının kolunu tuttu ama açmadı ve tehditkar bir sesle ‘’Eğer saçma bir hareket yaparsan ve ben seni yakalarsam…’’ lafını heyecanla kesip ‘’Y-yapmayacağım’’ dedim.Hıçkırıklarım yeni kesildiği için sesim boğuk ve titrek çıkmıştı. ‘’Aferin,şimdi uslu dur’’ deyip kapıyı açtı.

Beni de kolumdan tutup,kapıyı kapattıktan sonra garaja doğru yürümeye başladı.Beni şoför koltuğunun yanındaki koltuğa oturturken kendi de hızla şoför koltuğuna geçti.Titreyen ellerimle emniyet kemerimi taktım…

>>Yazar’ın Ağzından;<<

Kris yine bilerek arabayı hızlı kullanıyordu.Luhan ise kendini koltuğa yapıştırmış sağ eli kapının kolunda diğer eli ise oturduğu koltuğun yanını kavramış,tırnaklarını geçirerek bir yandan da dua ederek oturuyordu.

Kris arabayı kullanırken telefonla Luhan’ın bilmediği birini aradı. ‘’Alo Yuri,15 dakikaya orada olacağım,tek bir kişi dahi kalmasın,herkesi çıkar’’ Kris konuşurken Luhan daha çok korkmaya başlamıştı.Ne işi vardı ki herkesi çıkarttırıyordu? Luhan korkuyla düşünürken Kris arabayı park etmişti.Luhan’ın kapısını açtı ve kolunu kabaca kavrayıp indirdi.

AVM’nin girişine gelirken millet,Luhan’a pijaması yüzünden hayatlarında ilk defa pijama giymiş bir insan görmüş gibi bakarken,Luhan utançla başını eğdi.Millet ilk defa pijama giymiş birini değil ama gün içinde şehrin en popüler AVM’lerinden birine,normalde diğer insanlar podyuma çıkar gibi giyinip gelirken,pijamayla ki kendine bilmem kaç beden büyük bir pijama giyip gelmiş bir de üstüne yanında Kris gibi hem yakışıklı hem de bakımlı biri olan birini ilk defa görüyordu.

Kris hiç birine aldırmadan içeri doğru yürüdü ve danışma bölümüne girip Yuri adlı personele bağırdı. ‘’Sana herkesi çıkartmanı söylediğimi hatırlıyorum’’ sinirle söylediğinde kız çaresiz bir şekilde ‘’B-ben özür dilerim efendim,y-yemin ederim uğraşıyordum ama insanlar d-dinlemiyorlar’’ diye derdini anlatmaya çalıştı.

Kris AVM mikrofonunu alıp ‘’Sayın müşterilerimiz,AVM tadilata gireceğinden dolayı 1.30 dakika içinde AVM’yi boşaltmazsanız kafanıza düşen inşaat tuğlalarından şirketimiz sorumlu olmayacaktır.Anlayışınız için teşekkür eder her zaman yine bekleriz.Süreniz başlamıştır,iyi eğlenceler’’ diye psikopatça bir anons yaptıktan sonra dışarıdaki kargaşayı dinledi.

Luhan ise hala olayın şokundaydı.Burası onun muydu? Kris kıza dönüp ‘’Yuri! Kovuldun…’’ deyip çıkmak için arkasını döndü.Sonra gitmekten vazgeçmiş gibi tekrar Yuri’ye dönerek ‘’Aah bu arada benim hakkımda internet sitelerine yazdığın fic midir nedir?Her ne haltsa onlardan haberim de var.İğrenç ve çok klişe fantezilerin var,midemi bulandırıyorsun.Seninle o fantezileri yapacağıma penisimi keser ve kestiğim penisimle kendimi beceririm daha iyi…Şimdi defol!’’ Luhan’ı kolundan tutup resmen sürükleyerek dışarı çıkarttı.

Çıktıklarında Luhan şaşkınlıkla gözlerini büyüttü.Cidden kimse kalmamıştı.Kris Luhan’ı çekerek bir mağazaya soktu.Eline en açık ve en sexy ne bulduysa Luhan’ın kucağına yığdı. ‘’Şimdi bunları dene ben geliyorum,sakın bir aptallık yapayım deme!’’ diye uyardı ve başka bir mağazaya gitti.Aradan 5 dakika geçtikten sonra Kris elinde ‘’Hayatınıza ZEVK katın’’ yazan ve alevli dudak resimleri bulunan paketlerle geri geldi.

Kabinlerin olduğu yere doğru gidip ‘’Luhaaan’’ diye korkutucu bir ses tonuyla seslendi.Kabinlere baktı ama hepsi boştu.Sadece bir tanesinde Kris’in seçtiği kıyafetler duruyordu.Bomboş mağazadan çıktı ve sessiz AVM’yi dinlemeye başladı.Biraz bekledikten sonra ayak sesleri duydu.Hemen sesi takip etmeye başladı.

Sesleri takip ederken Luhan Kris’i gördü ve koşmaya başladı.Kris sinirlense de sinsice gülerek devam etti.Luhan arkasına bakarak koşarken duvar gibi sert bir şeye çarptı ve yere düştü.Kafasını kaldırdığında bunun Kris olduğunu fark etti ve korkuyla ayaklarını yere sürterek gerilemeye çalıştı.Luhan korkuyla erde geri geri kendini iterken Kris sakince ona doğru adımlar atmaya başladı ve dibine gelince önünde eğildi.

Kris korkmuş Luhan’ın pijamasının önünden sertçe kavrayıp yukarı doğru kaldırırken Luhan acıyla çığlık attı. ‘’Aah a-acı-yor’’ Luhan’ın çığlık atıp ağlamasının nedeni Kris’in onu yakasından tutup kaldırırken bilerek göğüs ucunu tutmasıydı. ‘’Neden bırakayım sen benim sözümü dinledin mi Luhan?’’ sesi boş AVM’de yankılandıkça daha korkutucu bir hal alıyordu.Luhan ellerini Kris’in ellerinin üstüne koyarak umutsuzca, çekmesi için çırpınıyordu. ‘’Bunun bedelini ödeyeceksin’’ deyip onu kaldırdı.

Luhan’ı kolundan sürükleyerek bir yandan da söyleniyordu. ‘’Buranın benim olduğunu unuttun herhalde sürtük,buranın giriş çıkışlarından gizli geçitlerine,hatta kullanılan karo sayısına kadar her şeyi biliyorum,uslu durmalıydın ama sen yaramazlık yapıp yanlış bir yolu seçtin ve beni sinirlendirdin Bambi’’ bıraktığı bütün giysileri aldı ve kendi paketlerini de alıp dışarı çıktı.

Luhan’ı arkasından sürükleyerek arabaya bindirdi.Kendiside poşetleri bagaja koyduktan sonra sürücü koltuğuna yerleşti.Luhan için işkenceden farksız olarak geçen yolculuğun ardından sonunda eve gelebilmişlerdi.

Paketleri eve taşıyıp içeri girdikten sonra Kris Luhan’a seslendi. ‘’Hey!Buraya gel’’ Luhan korkak adımlarla yanına geldi. ‘’Bunlar senin’’ şampuan,cep telefonu ve giysileri eliyle işaret etti. ‘’Bir daha benim şampuanımla yıkanmaya kalkma bu yüzden al şampuanın…Bak burada telefon var,1’e basıyorsun beni arıyor 2’ye basıyorsun beni arıyor ve 3’e basıyorsun aaa bak yine beni arıyor…Tabi birde burada bunlar var,bunları evde giyeceksin’’ deyip Luhan’ın görmesine fırsat vermeden koltuğun üstüne fırlattı.

‘’Şimdiii…ceza çekme sıran sürtük’’ Luhan korkuyla gözlerini açıp gerilemeye başladı. ‘’Ne var?Neden öyle bakıyorsun? Sana evden çıkmadan önce uslu durmanı söylemiştim ve sen uslu durmadığın için bunun bedelini şimdi ödeyeceksin’’ Luhan’ın üstüne yürüyüp onu kendi ile duvar arasına sıkıştırdı.

***DİKKAT! SMUT BAŞLIYOR LÜTFEN OKUMAK İSTEMEYENLER DAHA FAZLA DEVAM ETMESİN!!!***

Luhan son bir çare olarak ‘’B-ben özür d-dilerim,b-bir daha yapmayacağım y-yemin ederim’’ gözleri dolarken Kris alaycı bir şekilde kahkaha attı. ‘’Özrün kabul edilmedi.Ve eğer bugünden sonra yürüyebilirsen bir daha ki seferi o zaman düşünürsün sürtük,BENİM SÜRTÜĞÜM…’’ deyip korkmuş küçüğünün dudaklarına saldırdı.

Onu duvara yaslamış ve bir kurt gibi küçük pembe dudaklarını sömürürken elerli ve dili de boş durmuyordu.Dili ağzının içini keşif yaparken,elleri de küçük bedeni keşfe çıkıyordu.Luhan ağlayarak onu üstünden uzaklaştırmaya çalışsa da bir işe yaramıyordu.

Dudaklarının üzerini bir duvar gibi örten dudaklar yüzünden nefes alamayınca son çare olarak Kris’in alt dudağını ısırdı.Kris dudaklarını onun dudaklarından ayırıp parmağıyla kendi dudağına değerek eline bulaşan kana baktı.Bu onu daha çok sinirlendirmişti ki Luhan’a sert bir tokat atıp yere düşmesini sağladı.

Luhan yerden kalkamadan onu kollarından tutup yukarı kata sürüklemeye başladı.Luhan ‘’B-BIRAK BENİ YALVARIRIM BIRAK’’ diye bağırsa da hiçbir işe yaramıyordu.Kris,Luhan’ın odasına grip Luhan’ı yatağın üstüne fırlattı.

Luhan yataktan kalkmaya çalışırken hayvani bir güçle Luhan’ı tekrar öpüyor ve onun çığlıkları arasında,onu umursamadan her yerine elleyerek taciz ediyordu. ‘’İMDAAAT!BIRAK BENİ BIR-MMPH’’ Luhan ağlarken bağırmaya çalışıyor ancak bunu Kris’in dudakları kesiyordu.

Kris bir elini onun pijama üstünün altına sokup küçük bedenini okşuyordu.Luhan,Kris’in eli tenine deyince elleriyle onu itmeye çalışıp kaslı kollarını tırnakladı.Kris,Luhan’ın pijama üstünü yırtıp odanın bir köşesine fırlattı.

Luhan üstü çıplak kalınca tırnaklarını Kris’in kollarını daha çok geçirdi.Kris onun kollarını bileklerinden kavrayıp kafasının üstünde birleştirdi ve tek eliyle rahat bir şekilde sabitledikten sonra küçüğün boynunu emmeye ve acımasızca ısırıp,öpmeye başladı.

Luhan çırpınırken,o boynunu daha fazla emip birde yüksek sesle inliyordu. ‘’B-bırak *hıgk* yal-va-varı-rım’’ Luhan hıçkırırken Kris alayla ‘’İşim bitsin –ahh- söz bırakaca-ahh-ğım’’ deyip onun boynundan aşağı doğru inmeye başladı.Sağ göğsünü ağzına alıp ısırdığında Luhan çığlık attı.

Kris tek eliyle onun ellerini tutuyor,tek eliyle ise diğer göğüs ucuyla oynuyordu.Luhan çırpınırken,Kris elini aşağıya indirip pijamasının üstünden üyesini okşamaya başladı.Kris hayvan gibi sertleşmişti ancak Luhan’da hiçbir ereksiyon göstergesi yoktu.

Luhan,Kris’in yukarıda birleştirdiği ellerini büküp onun büyük ellerini tırnaklayarak soydu.Kris ise ‘’Bunu sen istedin Sürtük!’’ deyip küçük olanı koltuk altlarından kavrayıp yukarı doğru çıkarttı ve kendi belindeki kemeri çıkarıp onun ellerini yatak başlığına bağladı.

Luhan bu sefer bacaklarını savurmaya ve havaya tekmeler atmaya başladı.Bir yandan da ağlayarak yardım istiyor üstünde inleyen adama bırakması için yalvarıyordu.

Kris kendi üstünü de çıkarttı.Şimdi ikisi de sadece altlarıyla duruyordu.Luhan’ın pijama altını aşağı indirince boxerı bol geldiği için o da inmişti.Çıkan kıyafetleri de fırlatıp Luhan’ın önünde eğildi.Pürüzsüz beyaz karnı emiyor ve ısırıyordu.Dilini göbek deliğinin etrafında gezdirip içine çekerek vakumladı.Luhan çırpınmayı arttırınca kasıklarında bir çift tokat hissetti

Kris onun göbeğinden de aşağı inerek kalça kemiklerini öpmeye ve elleriyle kasıklarına masaj yapıyormuş gibi okşamaya başladı.Kasıklarını emmeye ve normalde zevkten oluşması gereken ancak şimdi tamamen hırstan oluşan mor mühürler bırakmaya devam etti.

Penisini pas geçip bacaklarının iç kısımlarını emip ısırmaya başladığında Luhan ona tekme atmaya çalıştı fakat Kris tekmeyi havada yakalayıp penisine yöneldi.Kendininkine göre küçük olan penisi eliyle kavrayarak okşamaya başladı. ‘’Bakın burada kim varmııış?’’ deyip onu ağzına almadan önce kendi pantolon ve boxerından kurtuldu.

Eğilip diliyle Luhan’ın penisinin kökünden başına kadar düz ve ıslak bir yol çizdi.Sonra toplarını acımasızca sıkarak küçük tekrar acı içinde çığlık atmasını sağladı. ‘’Aah pardon yanlışlıkla oldu diyeceğim,yalan olacak.Bilerek yaptım çünkü bu senin zevk aman için değil sadece benim zevk almam yeterli’’ deyip dizlerinin üstüne dikeldi.

Eliyle kendi penisini birkaç kere çekip hazırladı.Luhan kendi bacaklarını kapatmış ve açmamak için direniyordu.Çünkü biliyordu ki eğer güçsüz kalırda Kris bacaklarının arasına girerse her şey bitecekti.Ancak her ne kadar dirense de Kris için çocuk oyuncağıydı.

Büyük olan Luhan’ın bacaklarını elleriyle iyice iki yana ayırıp arasına girdi.Şimdi Küçük olanın deliği iyice ortadaydı. ‘’Y-yapma lütfen b-bırak g-gideyim’’ deyip son bir umutla yalvardı.Ancak Kris penisinin ucunu Luhan’ın sıkı deliğine sürtmeye başlamıştı bile.

‘’Yavaş girmemi ister misin?’’ Kris hiçbir gerçeklik payı olmadan alayla sordu.Luhan ‘’Y-yap-ma *hıgk* g-gitmeme izin ver’’ diye yalvardı.Kris tekrar alayla ‘’Böyle bir seçenek yoktu,yanlış cevap’’ deyip büyük penisini Luhan’ın fazla dar olan deliğine bastırıp,hiç hazırlamadan veya kayganlaştırıcı kullanmadan direkt olarak sonuna kadar sertçe girmişti.

‘’AAAĞĞĞHHHH! ACITI-YOOOĞĞR Y-YAPPMAA!’’ Luhan o acıyla vücudunu kaldırıp bütün evde yankılanacak şekilde çığlık attı.Kris ise hızlı git gellere başladı. ‘’Ssiktir çok *aahh* d-dar ve *ıığh* çok iyi’’ inleyerek söylerken Luhan’ın arkasının kanadığını gördü. 

‘’Vaay cidden bakireymişsin,ama artık bir önemi kalmadı,sen yine de bir sürtüksün’’ Luhan’ın kulağına doğru inlemelerinin arasında söylerken hızla ve acımasızca küçük olanın içine girip çıkıyor ve tatlı noktasını aramakla zaman kaybetmiyordu.Sonuçta kendi zevk alsa yeterdi değil mi? ’A-ACIYOR-AAĞH *HIGK* D-DAYANAMIYORUM B-BIRAK’’ Luhan acıyla çığlık atarken söylemeye çalıştı.

Her sex yapan bu kadar acı çekiyor muydu? Hani insanlar sex yaparken öyle bir zevk alırdı ki bitmemesi için dua ederlerdi?

Luhan acıyla çığlık atıp 1 gram dahi zevk almazken Kris sona yaklaşıyordu ve sona yaklaştıkça daha hızlı girip çıkıyordu.Kris birkaç kere daha acımasızca git gel yaptıktan sonra tohumlarını küçüğün içine boşalttı.Luhan’ın bacakları ve yatak kan olmuştu.

Kris yukarı doğru çıkıp Luhan’ın ağzını zorla açtırdı.Luhan ise ‘’Y-yeter’’ tükenmiş,zor çıkan sesiyle yalvardı.Kris zorla açtırdığı ağzının içine sönmüş penisini soktu ve bu sefer git gellere orada devam etti.

Kris Luhan’ın ağzında git gel yaparken ağzının içinde tekrar sertleşti.Luhan büyük penisin boğazına çarptığını hissediyordu ve nefessiz kalıyordu.En sonunda dayanamayıp öğürünce Kris penisini ağzından çıkarıp eliyle çekmeye başladı.Tatmin olmamış olacaktı ki tekrar Luhan’ın tükenip yatağa serilmiş bacaklarının arasına geçti.

Kendini tekrar hızla içine itmeye başladı.Luhan artık çığlık bile atamıyordu.Resmen beyni uyuşmuştu.Şu an sadece nefes almaya çalışıyordu.Kanaması olduğunu biliyordu fakat o tatmin olana kadar bitmeyeceğini de biliyordu.

Yapabildiği hiçbir şey yoktu.Sadece nefes almaya çalışıyor,bitmesi için dua ediyor ve uyuşmuş bacaklarıyla çırpınmaya çalışıyordu.Kris birkaç kez daha acımasızca girip çıktıktan sonra inleyerek tekrar içine boşaldı.

Kafasını kaldırdığında Luhan’ın bilincini kaybedip bayıldığını gördü.Arkası becerilmekten,el bilekleri de kemerden dolayı kanamıştı.Uzanıp kemeri açtı ve kenara fırlattı.Luhan’ın soğuk terler döktüğünü gördü ve üstünü örtüp çıktı.

Gerçekten bu Luhan’ın ilk seferiydi.Onun ilki olmuştu ve ilkini unutulmaz bir hale getirmişti.Her ne kadar onun bakir olduğunu söyleseler de şu ana kadar inanmamıştı.Ancak şimdi ikna olmuştu ve olmaya da devam edecekti.

Kris şuna kesinlikle emindi ki bu Luhan için ilkti ama son olmayacaktı.Çünkü her şey daha yeni başlıyordu.

*BÖLÜM SONU*

-Ceren ÖZDEMİR

Yazar Notu: Bu benim ilk ficim ve ilk smut deneyimim.Lütfen yorumlarınızı ve desteğinizi esirgemeyin.Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

FAHİŞE'NİN OĞLUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin