2.9

383 12 2
                                    

*KORT DEEL, MAAR DAN OOK ECHT SUPER KORT!*


*LADIES AND GENTELMAN PLEASE PUT YOU'RE SEATBELTS ON, AND PREPARE FOR LANDING*

"Baby....Emma? EMMA WAKE UP!" ik doe m'n ogen open en zie Harry met een grijns boven me hangen. "We zijn thuis!" Ik kijk hem droog aan. "Echt niet, we zijn op het vliegveld" nadat ik dat heb gezegd begin ik te grijnzen.

*skip de autorit*

"voelt goed om weer thuis te zijn of niet?" vraagt Niall als we in zijn kamer in bed liggen. Ik knik en kijk hem aan. voor ik het weet zitten mijn lippen op de zijne...

(je kan wel raden wat er is gebeur, maar het is te awkward om te schrijven :) sorry voor degenen die dat wel wilde lezen maar ik ben niet van dat soort dingen)

*1 week later*

ik voel me de hele week al niet goed. Elke ochtend als ik wakker wordt geef ik over. Niall is in deze week alleen maar bij me gebleven en zorgt goed voor me. ik schrik uit mn gedachten als Niall binnen komt lopen. "Emma ik weet dat het misschien raar klinkt maar zou het kunnen dat je zwanger bent?" Ik schrik er wel een beetje van maar denk dan even goed na. Het was voor ons allebei de 1e keer en we deden het zonder bescherming bedenk ik me. "het zou kunnen, ik doe wel even een test" hij kijkt me raar aan. "Ik heb standaard een test hier liggen, mocht het zover komen dan hoef ik niet naar buiten met al die paps en zo" hij knikt.

...Nu is het wachten op de uitslag van de test.......

"Niall wil jij kijken? ik durf niet"hij knikt en pakt de test. Als hij opkijkt staan er tranen in zijn ogen...... "je bent zwanger" hij rent naar me toe, tilt me op en draait me rond. Als hij me neer zet geeft hij me een kus op mn mond "ik hou zoveel van je" en hij drukt zijn lippen weer op die van mij.





Heyy guys I'M BACK!!!! HAPPY DANCE!

ik had een HUGE writersblock dus vandaar dat hij on hold stond. ik ga proberen 2x per maand te uploaden aangezien ik nog steeds niet heel veel inspiratie heb. laat me weten van je er van vond!

xN

My Brother?! FT. 1D (Completed)Where stories live. Discover now