18~

484 18 7
                                    

Als ik wakker wordt zie ik dat er niemand meer in de slaapkamers is, ik loop naar Roxy "zeg Rox, weet jij waar de jongens zijn?" ze schud haar hoofd, ze was blijkbaar haar kamer nog niet uitgeweest. ik liep naar beneden en zag een briefje op het keukenblad liggen.

hey Emma en Roxy,
we hebben om 11.45 een interview. (kanaal 73)
komen jullie om 16.00 weer naar de concertzaal? Em je moet weer invallen alleen dit keer op de drums en Roxy je moet Louise helpen met de visagie. Simon wilt jullie na het concert spreken dus jullie MOETEN er zijn!
xjes
HARRY
LOUIS
NIALL
LIAM

k keek op mn horloge en zag dat het al 14.45 was, dat wordt opschieten. het interview hebben we al gemist. "ROXY komen!" roep ik naar boven. ze komt de trap af gerend "wat is er?" vraagt ze "we moeten om 16.00 in het concertgebouw zijn" zeg ik en ik laat haar het briefje lezen. we maken ons klaar en stappen in mijn range rover

 we maken ons klaar en stappen in mijn range rover

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

en rijden naar de concertzaal toe. maar eerst, MACDONALDS (sadcocaine_ onze verslaving😂)

*skip de rit*
als we er zijn, na het eten, laat de bewaker ons het terrein niet op. "alleen voor de crew" zegt hij. "okey, roep Paul maar even. dan zul je horen dat we bij de crew zitten" zeg ik sassy. "ik kan hem ook voor je opbellen". hij zegt wat in zijn microfoontje en even later zien we paul aan komen lopen "Rogier, deze dames horen bij de crew" zegt hij tegen de bewaker, die dus Rogier heet. we rijden het terrein op, parkeren de auto en lopen naar binnen. als we de kleedkamer is 5sos klaar, omdat ze hun voorprograma zijn en zo op moeten, en Liam. de rest is aan het kloten.

echt een k*t einde maar goed. er was laatst iets mis met wattpad en dus heeft hij 2 delen niet opgeslagen. hier is dan weer een nieuw deeltje. Beetje kort maar beter iets dan niets!
Xx Me💜
BTW luister Niall zijn liedje: Too much to Ask.
Het is zo'n mooi liedje😍❤

My Brother?! FT. 1D (Completed)Where stories live. Discover now