2.2

498 16 0
                                    

Look how cute he is❤️😍

Na al dat gedoe over Samantha, zijn we Truth or dare gaan doen en toen gaan slapen.

*Volgende ochtend*
Als ik wakker wordt ben ik gelijk hyper, ik loop naar Louis die ook al op zijn bed aan het springen is. "HEY LOUEH!" Roep ik. Omdat hij me niet aan hoorde komen schrok hij en viel hij van het bed af, wat er voor zorgde dat we even later op de grond lagen van het lachen.

waarschijnlijk is de rest wakker geworden door ons want even later staat iedereen, bij Louis in de kamer. Als ze ons zien barsten ook hun in lachen uit.

Als we eenmaal uit gelachen zijn gaan we naar beneden. "jongens, wij hebben vanmiddag een afspraak met onze baas" zegt Roxy. ik knik "we krijgen te horen of we daar mogen blijven werken, ofdat we ontslagen worden omdat jullie het weten. Als we ontslagen worden mogen we trainer worden voor de anderen" vervolg ik Roxy. nu knikken de jongens. na het ontbijt lopen Roxy en ik naar boven om onze spullen te pakken. als we alles hebben lopen we naar de auto en vertrekken.

*skip de autorit*
als we bij het kantoor van onze baas zijn worden we toch wel zenuwachtig, wat als we onze baan kwijt raken? Roxy klopt op de deur en de stem van Simon zegt dat we binnen mogen komen. Simon Cowell? jep, hij is onze baas maar dat verhaal wat we tegen de jongens hebben verteld is ook waar. eerst was hij als een soort van oom voor ons en konden we bij hem terecht als er iets was, omdat hij tegenover me woonde kon hij ons zien als we op het dak klommen. als Roxy bij me kwam logeren klommen we vaak op het dak, omdat we ons verveelde. toen heeft hij ons een baan aangeboden als spionnen, die we maar wat graag aannamen. we waren toen 14, en nu zijn we 23 dat betekend dat we er al 9 jaar werken.

"Goedemiddag dames, ga zitten" zegt hij "ik heb nieuws voor jullie, jullie houden je baan, maar....." hij wachtte even voor hij verder ging "jullie krijgen een nieuwe opdracht, we bij de jongens natuurlijk, ze krijgen de laatste tijd weer dreigbrieven. steeds van de zelfde persoon, nu is aan jullie de taak om het te vinden en de jongens te beschermen" we knikken. "ucle Simon, weten de jongens al dat je onze baas bent? want ze wilde heel graag weten wie onze baas was" vertelt Roxy. "ze weten het nog niet, ik ben ook niet van plan om het snel te gaan vertellen, dat kan ze alleen maar in de problemen brengen" we knikken en ik zeg "we zullen zeggen dat onze baas het wel wilt vertellen maar nu nog niet omdat het ze, inderdaad, in gevaar kan brengen."

Haii haii,
Weer een deeltje. Ik hoop dat jullie het een beetje goed vonden. Probeer zo vaak mogelijk te updaten en zo snel mogelijk door te schrijven, alleen laat school het niet altijd toe.

Wat vinden jullie van Niall zijn album 😍 alle liedjes zijn zo mooi. Wie gaat er nog meer naar Niall in Amsterdam?❤

Vote?
Comment?
Xx Me❤️

My Brother?! FT. 1D (Completed)Where stories live. Discover now