12~

555 16 4
                                    

Niall POV
Als het scherm omhoog is barst er een gegil los van hier tot Tokio. WOW! We beginnen met midnight memories dus heb ik mijn gitaar al om.
Na nog een aantal liedjes zet ik mijn electrische gitaar,die ik om had, weg en pak mijn acoustische gitaar, want we gaan nu Little things doen. Ik zie de gitarist ook een acoustische gitaar pakken. WACHT! WAT? dat is Emma. "Hey Em, wat doe jij nu hier?" Vraag ik verbaasd. Ze lacht. "Ik moet invallen voor de gitarist die is ziek en ik was de enige die hem snel kon vervangen" zegt ze. Emma gaat op de box zitten, naast de plaats waar de jongens en ik moeten zitten. We zetten in....

Na little things is het tijd voor ons gebruikelijke, twitter, vragen rondje.
"Hazz? Je wou toch bekend maken Emma je twin is?" Hij knikt "roep haar even naar voren dan, ze staat hier op het podium" zeg ik.

Harry POV *kort*
Ik doe maar gewoon wat Niall zegt. "Guys, ik wil nog iets bekend maken" zeg ik. 'Harold Edward Styles, je gaat me niet naar voren roepen. Ofwel?' Hoor ik Emma in gedachte vragen 'ohhh jawel hoor' ik draai me om en grijns naar haar. "Emma kom je even?" Vraag ik via de microfoon. Ze loopt naar voren met een bange uitdrukking op haar gezicht

Emma POV
'Ik krijg je nog wel Harold' even kijkt hij bang, maar hij herstelt zich snel weerm "iedereen, die is mijn tweeling zusje Emma. Ze is vroeger ontvoerd en daarna geadopteerd, maar ik heb haar terug gevonden en vanavond is ze onze gitariste" zegt hij. Ik voel mezelf rood worden. "Naww, ze bloost" roept Louis. Ik wordt nog rooder dan ik al was. Ik hoor Liam ook nog wat zeggen "geef haar geen haat, want ze is precies hetzelfde als Harry. Dus als je haar haat, haat je Harry technisch gezien ook". Ik pak Harry's microfoon uit zijn handen "en nu verder met het concert, want zo interessant ben ik nou ook weer niet" zeg ik lachend. En het publiek lacht gezellig mee. Ik loopt terug naar mijn plek. "En nu ROCK ME" roept Louis. De drummer telt af en Niall en ik zetten in op de gitaar. Als laatste doen we nog STOCKHOLM SYNDROME en we sluiten af met CLOUDS.

Na het concert komt de band nog naar me toe. "Kun je ook Bass of Drums spelen?" Vraagt de bassist. Ik knik. "Allebei" ze kijken elkaar aan "super, we hebben nog een reserve speler nodig en omdat jij nu inviel dachten we als ze nog meer instrumenten kan spelen, ook voor ons kon invallen als we ziek zijn" zegt de drummer. "Ja, is goed. Ik speel alle instrumenten al vanaf mijn 12e dus ik hoef maar te luisteren naar een liedje en ik kan het drummen en maar 5 minuten naar accoorden te kijken om het op de gitaar te kunnen. Dus jaaa....." zeg ik. "We zullen het bespreken met Simon" zeggen ze en ze lopen weg en ik loop naar de kleedkamer. Als ik de kleedkamer binnen kom krijg ik gelijk complimenten en er wordt ook gevraagt waarom ik niks zei. "Ik mocht van Pauline niks zeggen" zeg ik onschuldig. "Anders zouden ze teveel afgeleid worden, maar het heeft veel zin als ze je dan bij een gitaren standaard zetten waar Niall ook nog heen moet". Bij het horen van Pauline barsten ze in lachen uit. "Lads en Dames we gaan naar huis" hoor ik achter me. We lopen met paul mee naar de auto en gaan naar huis.
Tijdens het rijden kijk ik op Insta en Twitter. Ik heb veel meer volgers, ook wel haar maar niet zoveel gelukkig.....

Ben ik weer..
..ik zit nu in de auto opweg naar huis van de vakantie.
Wat me opvalt is dat er steeds meer 1D liedjes op de radio worden gedraaid, valt dat jullie ook op? Mij wel want eerst werd er niks gedraaid aan het begin van hun break en nu worden er steeds meer liedjes gedraaid, vind ik.
Ik heb verder niks te zeggen

Xx Me❤
Question: wat zijn Niall zijn sporten?

^^moet ik dat vaker doen?❤

My Brother?! FT. 1D (Completed)Where stories live. Discover now