11~

517 15 0
                                    

Als we bij de concertzaal zijn, worden we door een bewaker, naar de kleedkamer begeleid. Als we binnen komen komt er een vrouw op ons af "hey ik ben Louise Teasedale, hun visagist, maar noem me maar Lou. Jullie zijn vast Emma en Roxy?" We knikken "leuk je te ontmoeten Lou". zegt Roxy. Lou wijst naar een kindje "dat is Lux, mijn dochtertje, en ze is heel erg fan van Harry, het is haar beste vriend" zegt ze. Roxy en ik maken een "'awhh"' geluidje.
"Jongens soundcheck" roept paul.

*in de Middag na de soundcheck*
"Jongens trek nou aan" hoor ik Lou gefrustreerd roepen.
Ik loop de kleedkamer binnen en zie de jongens kloten, op Liam na dan *kuch* Daddy Direction *kuch*. Ik fluit hard op mijn vingers, ze schrikken zich dood "luister nou gewoon naar Lou. Ik kan jullie ook in de houdgreep nemen" zeg ik. Omdat Roxy en ik bij de FBI werken hebben we de zwarte band in alle vechtsporten. Ze luisteren gelijk en Lou kijkt me dankbaar aan.

Als ze klaar zijn komt Paul gestrest naar me toe. "Ik hoorde dat je gitaar speelde, electrisch en acoustisch?" Ik knik "wil jij dan invallen voor onze gitarist? Want ik hoorde ook dat je alle liedjes van de jongens kent" vraagt Paul."ja is goed" zeg ik. Hij zucht opgelucht "je bent onze redding, ga snel naar Lou. Het begint zo" ik nik weer en loop naar Lou toe (wat ben ik toch goed in rijmen😂). Ik loop binnnen en lou geeft me gelijk een stapeltje ZWARTE kleding. Lou doet mijn make-up en Roxy doet mijn haar. Paul komt binnen gerend "klaar?" "Jep" "oke kom mee" zeg hij. Ik loop mee hij laat de plek zien waar ik sta en de gitaren. "Die linker gitaren zijn van Niall en die rechter zijn van jou" zegt hij. Er staan 2 electeische gitaren en 2 acoustische. "zeg niets tegen de jongens anders gaan ze kloten en dat moeten we niet hebben" zegt Paul nog. Hij loopt weg en de band, waar ik dus ook even bij hoor, komt ook het podium op. "Hai ik ben Emma" zeg ik terwijl ik de handen van de Bassist en Drummer schud "leuk je te ontmoeten Emma. Hoe lang speel je al gitaar?" Vraagt, ik denk, de drummer. "Ik speel al vanaf mijn 11e gitaar dus dat moet denk ik wel goed komen" zeg ik. Paul komt weer aangelopen "ik was deze vergeten te geven voor jullie het podium op gingen" hij geeft ons allemaal een sticker "hier staat de volgorde op zodat je weet wat je moet spelen" we plakken de sticker op onze polsen en gaan naar onze instrumenten.

Het eerste lied is Midnight Memories. Het scherm gaat omhoog er barst een gegil los van hier tot in tokio.

En....we zijn begonnen
----------------
Haii guys,
Ik ga morgen weer naar huis en dan moeten we 3 dagen rijden en dan ben ik thuis..... ik was namelijk zo slim om mijn 4G op te maken😂 dus daarom zit er ook geen video bij😭
En dat betekend meer updates🎉😏
Vote? Comment?
Xx Me❤

My Brother?! FT. 1D (Completed)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu