2.5

404 12 2
                                    

als ik net thuis ben krijg ik een SMS-je: onbekend~ volgende week moet je afscheid genomen hebben. ik schrik, dat is best snel. ik begroet de jongens even en loop snel naar boven. als ik bij Roxy haar kamer kom klop ik aan "rox mag ik binnen komen?" ahh F*CK it ik ga gewoon, als ik de deur open doe zie ik Roxy op haar bed liggen met haar koptelefoon op, daarom antwoordde ze dus niet. ik loop naar haar toe en doe haar koptelefoon af. "ik moet je wat vertellen, ik ga weg" ze kijkt me verbaasd aan. "ik mag de jongens niet meer zien van het management, we moeten mijn dood faken, en dan moet ik verhuizen naar Australië" ik barst in huilen uit. bij Roxy staan nu ook de tranen in haar ogen en ze trekt me in een knuffel. "als ik weg ben wil jij het dan aan mijn ouders uitleggen? ze kunnen me niet weer verliezen, dus ze kunnen me altijd opzoeken, en jij ook natuurlijk. alleen de jongens mogen het niet weten anders krijgen ze problemen met het management" ze knikt.

1 WEEK LATER                                         vandaag is het zover, ik ga met Roxy "'op stap"' en dan worden we aangereden door een stuntman. dan denken de jongens dat ik dood ben gegaan door de klap en ondertussen zit ik in het vliegtuig naar Australië. "jongens wij gaan" roep ik door het huis heen. 

EVEN LATER                                                ik zit op dit op dit moment in het vliegtuig richting Australië, het ging helemaal zoals gepland alleen dan met tranen. ik had Niall en Harry nog even gezien. hun mij niet maar anders ging het niet goed

NIALL POV                                                we zijn net gebeld door de politie, Emma en Roxy zijn in een ongeluk terecht gekomen. Liam rijdt nu als een gek naar het ziekenhuis. als we bij het ziekenhuis komen lopen we gelijk naar de balie toe. "Emma Styles en Roxy Adams?" "Mevrouw Adams ligt in kamer 92 en Mevrouw Styles heeft het niet gehaald, het spijt me, gecondoleerd" ik bevries Emma, mijn alles, mijn wereld is er niet meer. Ik kijk naar Harry en zie dat hij huilt. "nee, nee, nee dat kan niet Emma kan niet overleden zijn" ik laat me huilend op de grond vallen....................................

echt een slecht einde maar goed. ik hoop dat jullie het een beetje een goed deeltje vonden en wees niet boos op me please, want er komt goed nieuws aan.

XxMe❤

My Brother?! FT. 1D (Completed)Where stories live. Discover now