17~

503 19 0
                                    

Niall POV
Als we buiten zijn beseffen we ons dat we niet meer naar binnen kunnen.... terwijl we buiten staan en voorbij gangers ons raar aankijken bedenk ik me dat de achterdeur niet op slot is. "Jongens, de achterdeur is niet op slot, we kunnen gewoon naar binnen." We lopen naar binnen en zien Roxy en Emma op de bank zitten. "Waren jullie ons vergeten?" Vraag ik. Ze schrikken zo erg dat ze van de bank af vallen. "Nee we wilden jullie over een minuut halen" zegt Emma en ze laat de timer zien.

Emma POV
Na de prank kijken we de film af. Als de film is afgelopen gaan we slapen. Als iedereen slaapt ga ik naar Roxy. "kom, dan gaan we kijken wie die doodsbedreigingen stuurt" via de geheime gang in Roxy haar kamer gaan we naar de geheime kamer.
Als we klaar zijn zien we dat het al 04.30 uur is. We zijn langer dan 2 uur bezig geweest. We besluiten nog even te gaan slapen, zodat we morgen genoeg energie hebben als we ergens heen gaan. Want ik heb gemerkt met deze jongens weet je het nooit.....

Sorry voor het korte hoofdstukje alleen ik moet weer naar school ect.  dus veel tijd om te schrijven heb ik niet. Ik heb ook wel goed nieuws. Ik heb soms een tussenuur, die is er gewoon standaard, en dan kan ik dus schijven en kan ik reserve maken.
Stem?
Vote?
Comment?
Love you guys❤
Xx Me❤

My Brother?! FT. 1D (Completed)Where stories live. Discover now