14~

513 15 2
                                    


*and we danced all night to the best song ever, we knew every line now i can't remember*

ken je dat "'mooie"' geluid? dat is nou het geluid van een wekker... een irritant ding. je weet wel, die alles bij elkaar schreeuwt in de ochtend. maar ja, we moeten 12.00 bij Modest! zijn voor de afspraak bij Simon. ik loop naar Roxy haar kamer en schud haar wakker. "rox, kom we moeten om 11.45 weg en de jongens zijn nog niet wakker"zeg ik tegen haar. ze opent haar ogen en zegt "we duwen ze uit bed en gaan dan naar beneden om te eten". we lopen allebei naar onze kast en zoeken een leuk setje uit.

*zie media*

nadat we naar beneden zijn gerend, horen we uit alle kamers gegrom komen. we zijn toch niet in een dierentuin?

als we klaar zijn met ontbijten gaan we naar de auto en rijden naar Modest!

"ehhh guys? niet verbaast kijken straks maar wij kennen Simon al" zeg ik tegen ze. Als bevestiging knikt Roxy. "hij was een soort oom voor ons. we woonde bij hem in de straat en als we verdrietig waren of ons verveelde gingen we altijd naar hem toe" voegt Roxy eraan toe. "mogen wij als eerst naar binnen? we hebben hem al een hele tijd niet meer gezien"voegt ze er nog aan toe. ze knikken en we springen de jongens om hun nek, waardoor we allemaal op de grond flikkeren. we staan lachend op en lopen Modest! in en lopen naar de bali. "hey Margo, zijn ome Pauly en Simon er?" vraagt Liam. ze knikt "je weet de weg, en een vraag... wie zijn die dames?""die met bruine haren, is Harry's zus en die blonde is Roxy haar beste vriendin en ook die van ons" zegt Louis hyper. ze knikt dat het goed is en we lopen door. terwijl de rest in de lift stapt, zeg ik dat ik met de trap ga. ze kijken me raar aan, "claustrofobie" zeg ik en ze knikken. "ik loop met haar mee, aangezien ik daar ook nog steeds last van heb" we lopen naar de 4e verdieping en wachten voor een deur tot de rest er ook is.

Als de rest er ook is, lopen Roxy en ik de kamer in. "hey ome Simon" zeg ik. hij kijkt op van zijn werken en zijn ogen worden groot, hij springt op en roep "rock en Emster, dat is lang geleden" hij geeft ons een knuffel en zegt "long time no seen, emster". ik knik en roep de jongens binnen. "jongens, ga zitten, we hebben iets belangrijks en misschien voor jullie een beetje schokkend te vertellen" zegt Paul terwijl hij binnen komt.......


cliffhanger...

wat moet er nog in het verhaal komen? iedereen mag iets reageren en dan ga ik kijken wat het beste in het verhaal past.

BTW die SASSY moments van Louis zijn echt geniaal

luff ya

Xx Me



My Brother?! FT. 1D (Completed)Onde histórias criam vida. Descubra agora