14.

1.3K 137 18
                                    

Pohled Harryho
Nějak mi nedocházelo, proč chce, abych za ním přišel nahoru, ale jakmile jsem otevřel dveře do jeho pokoje, všechno mi došlo téměř světelnou rychlostí.
Louis stál na prahu koupelny a měl na sobě masku kočky, ve které byl naprosto k sežrání. Nemohl jsem uvěřit vlastním očím, navíc jsem si všiml, jak špatně se mu chodí a to mohlo mít jediný důvod, ten ocásek nebyl na gumě, nýbrž s plugem, což se mi líbilo ještě víc. Byl jsem v háji, co v háji, v prdeli.
„Mňau?“ a tohle bylo moc.

„Sakra.“ dvěma dlouhými kroky jsem se dostal k němu, hbitě ho přirazil na zavřené dveře koupelny a začal se horlivě věnovat jeho krku, čímž jsem si vysloužil jeho hlasitý sten, protože jsem svým úchopem zatlačil plug trochu hlouběji než byl původně. Louis se pokusil pohnout pánvi proti mně, což se mu nepovedlo, proto jen frustrovaně zakňučel.
„Copak by koťátko chtělo?“ zasmál jsem se jeho zoufalému výrazu.
„Prosím, udělej to znova.“ zaprosil a prohnul se v zádech, když jsem mu opětovně stiskl zadek.
„Myslel si tohle?“ hrozně mě bavilo ho takhle trápit, ale bohužel už jsem toho taky měl dost.
„Harolde! Přestaň a už si mě vezmi, nebo si pomůžu nějakou větví a na tebe se vykašlu!“ dostal ze sebe na jeden nádech a vysloužil si ode mně plácnutí přes zadek, kde se následně objevil otisk mojí dlaně.
„Au! Jsi normální?!“ zanadával a získal si tak další plácnutí přes druhou půlku. To už slabě vzdychl a zavrtěl se, tahle poloha mu musela být přinejmenším nepohodlná.

„Harry, no tak! Prosím!“ chudinka byl tak zoufalý a toužící po jakémkoliv doteku. Už jsem to dál nemohl vydržet.
„Tak jo, kotě.“ položil jsem ho na postel, chytil plug a opatrně ho vytáhl, čímž jsem z něj vyloudil další zasténání, tentokrát ovšem  nespokojené kvůli náhle prázdnotě.
„Ale kotě, vím, že pro Daddyho umíš být hodný, co kdybys mi zamňoukal, hm?“ snížil jsem se věnoval jsem letmé políbení jeho pravé půlce.
„M-mňauh!“ hlas mu poskočil o oktávu výš, jakmile jsem jazykem obkroužil jeho vstup a zlehka na něj zafoukal. Už teď jsem se neskutečně těšil až zakusím to dokonalé těsno, protože jsem si byl na sto procent jistý, že to bude něco, čeho se nebudu chtít jen tak vzdát.
„Ahh, bože!“ vykřikl Louis, jen co jsem do něj dostal špičku jazyka a zakmital jím tam a zpátky. On v dlaních drtil přikrývky, stejně jako já jeho boky, protože měl tendenci mi vycházet vstříc a s takovou bych za chvíli nemohl dýchat.
„Harry prosím, já už-bože!“ sténal a já věděl, že není daleko, ale ještě jsem mu to nechtěl dopřát, proto jsem se odtáhl. Tohle bych si vyfotit. Louis byl už teď naprosto zničený a to jsme teprve začali a na hlavní chod ještě dojde. Odhrnul jsem mu pár zpocených pramenů vlasů z čela a užíval si pohled na jeho unavený, ale zároveň frustrovaný pohled, který prosil o to, abych si ho konečně vzal. Mohl bych ho sledovat věčnost.

„Myslíš, že si připravený, kotě?“ zeptal jsem se a on začal horlivě přikyvovat i přesto, jak se očividně cítil.
„Jak myslíš.“ pokrčil jsem rameny a udělal prudký výpad proti němu.
Byl jsem v něm až po kořen a bylo to tak moc dokonalé, že jsem ani nepostřehl, jak hlasitě Louis vykřikl. Donutil jsem se otevřít oči a pod sebou našel obrázek, který jsem tolikrát viděl ve snu. Louis s bolestně slastným výrazem na tváři, zaťatými pěstmi a pootevřenými rty. Vypadal tak krásně, někoho krásnějšího jsem nikdy neviděl.
Čekal jsem, i když to nebylo jednoduché, po takové době bez sexu bylo ovládání téměř nemožné, ale Louisovi jsem z nějakého důvodu nechtěl ublížit.
Louis otevřel oči a s jiskřením v skelných očích přikývl na znamení, že můžu pokračovat, dokonce se proti mně sám pohnul.
Poprvé jsem přirazil a pak to šlo ráz na ráz.
Strefoval jsem se přímo na Louisovu prostatu, kterou jsem objevil bez větších problémů a navzájem jsme své steny a výkřiky tlumili stálým líbáním. Louis mi zatínal nehty do zad a tvořil na nich bolestivé škrábance, které to celé dělali ještě lepší.

Cítil jsem ledový pot stékající mi po těle, ale zároveň mě bičovaly vlny horka, vařící mou krev. Slastí se mi protáčely oči a já se závratnou rychlostí blížil k vrcholu. Louisův výraz mluvil za vše, nebyl na tom jinak. Držel se mně za krkem, hlavu opřenou v prohlubni mého krku a z posledních sil vzdychající.
Vyhoupl jsem si Louise na ruce a naposledy silně přirazil. Louisův obličej se zkřivil do grimasy plné euforie a on se bez jediného doteku udělal. Stáhl se kolem mně a to vyhnalo přes vrchol i moje unavené tělo.

O pár minut později jsme leželi, automaticky natisklí na sebe a společně vydýchávali snad nejlepší orgasmus v životě. Teda alespoň pro mě to určitě byl ten nejlepší.
„Louisi? Bylo to...dobré?“ najednou jsem se cítil hrozně zranitelný, protože dlouho nic neříkal a já byl nervózní ani nevím proč.
„Harry, já nevím, jak bych to řekl, ale... Tohle bylo to nejlepší, co jsem zažil! Panebože, dobré? Samozřejmě, že ne, nejlepší!“ vypískl, sedl si, ale vzápětí sykl, protože ho bolel zadek.
„Promiň, měl jsem být víc něžný.“
„Ne, to ne! Já nejsem na vanilku.“ špitl jakoby se za to styděl.
„Ty si dokonalej.“ přitáhl jsem si ho do polibku.
„Och bože, tohle jsem nemusel vidět, jen jsem se přišel zeptat, jestli budete večeřet, ale jak vidím Harry měl i hlavní chod, že Louisi?“ nechal jsem Louise, aby si schoval obličej do mého krku a sám jsem propálil smějícího se Liama vražedným pohledem. Někdy mám vážně chuť ho zabít a zakopat v lese.

Je to tady! 🙋
Velká chvíle právě nastala! Máme za sebou první právoplatný sex Harryho s Louisem a musím říct, že je to teprve podruhé, co jsem s ním z velké části spokojená. 😌
Jinak mála otázka, připravuji ABO trilogii, samozřejmě Larryho a zajímalo by mě, kolik z vás by něco takového četlo.
Tohle mé rozhodnutí padlo hned po dopsaní The revolt of Omega, tak když tak dejte vědět do komentářů, budu zvědavá na názory 😃
Vaše Karry!😘💙💚

Murder's lullaby(Larry) ✔️ Onde histórias criam vida. Descubra agora