34.rész

154 11 2
                                    

Lassan elindultam abba az irányba,amerre volt az a valami. Körülbelül 3-4 méterre lehettem tőle,de mégsem láttam az arcát.
"Ben!" Szólt Alexa,mikor kiért a boltból,de amikor vissza néztem,az a valami már nem volt ott,úgyhogy elindultam vissza.
"Mit láttál?"
"Valaki végig követett minket."
/??? Szemszöge\
Megláttak.
"Ben!" Szólt a távolból egy lány hangja. A fiú megfordult, és én kihasználtam a pillanatot,eltűntem. 'Már csak visszafelé kell követnem őket,hogy megtaláljam Slenderman búvóhelyét.' A gondolkozásomat a telefoncsörgés zavarta meg.
-Na,hogy állsz Max?
-Még nem indultak vissza.
-Akkor ha odaértek,telefonálj.
-Rendben.
Azzal lerakta. Nathan hívott. Egy feladatot kaptam,az egyik az,hogy derítsem ki,hol lakik Slenderman. Meg mindha Nathan említette volna,hogy az új csaj miatt halt meg Nina...
/Ben szemszöge\
Nem tudom ki volt ez az ember. Majdnem végig követett minket,ami nem hiszem hogy jót jelent. Vajon miért követett? Ki ez egyáltalán? Elindultunk Alexával vissza,és hallottam hogy jönnek utánunk. Pontosabban egy ember. Megálltam.
"Mi a baj?" Kérdezte Alexa
"Ma nem megyünk haza." Súgtam a fülébe.
"Miért...?"
"Mert valaki több mint valószínű minket követ. Most vagy azért,mert tudni akarja hol van Slenderman búvóhelye,vagy csak valamelyik idióta társunk kíváncsi."
"És akkor hova megyünk?"
"Hát hozzám. Nincs messze."
"Okés."
Kézenfogva sétáltunk,és nem sokkal később mindha valaki rohant volna utánunk. És így is volt. Az az alak volt,aki a boltnál figyelt. Először velem akart 'elbánni' de nem sikerült neki. Hál' Istennek időben elkaptuk,és kiütöttük. Mikor már induhattunk volna,felkelt,és Alexát célozta meg.
"Úgy is kinyírlak!" Kiabált.
Odarohantam,hogy segítsek,de a fiú megütötte a lányt,amitől elesett.
"Nem kellett volna ezt tenned!!!" Közelebb mentem a sráchoz,majd elkaptam a torkát.
"Ne. Merj. Mégegyszer. A. Szemem. Elé. Kerülni....vagy kinyírlak!!" Elengedtem,majd meghátrált.
"Úgyis megtalálunk titeket!!" Majd elrohant a fák közé...visszasiettem Alexához,aki épp felkelni próbált kisebb-nagyobb szerencsével.
"Minden oké?"
"P..persze.."
"Nagyon fáj?"
"Mostmár nem annyira.."
Válaszota. Átöleltem, és egy kis idő múlva elindultunk hozzám. Körülbelül egy óra alatt odaértünk. Bevezettem Alexát,és megmutattam neki a szobákat.
"Most hogy végeztünk,szólok a többieknek a történekről..."
"Rendben."

-Heló Jeff,ma nem megyünk haza...szólj a többieknek is,meg majd Slenderman-nek is. Nem tudom mikor megyünk. Lényeg az hogy valami idióta meg akarja találni a búvóhelyet,meg ahogy láttam,valami baja van...nem tudom ki ez. Lényeg az,hogy vigyázzatok. Ha bármi van,írj.-
Kész. Felmentem a szobába,és megláttam Alexát sírni...
"Mi a baj??"
...



Hogyan lettem CreepypastaWhere stories live. Discover now