10.rész

304 23 0
                                    

"Szóval,amikor véletlenül lerúgtalak az ágyról,láttam hogy ki mész."
Kezdett bele Sally.
"Szóval miután kimentél, én is felkeltem,hogy,megnézzem mit csinálsz. Mindent láttam" mosolygott,és folytatta. "Na igen,és miután elaludtál a kanapén,Candy bácsi felkapott,és behozott a szobába,majd utána betakart. És mivel már mindenki fent volt,bejöttek a szobába,és megkérdezték,hogy miért csaptunk zajt. Utána mint mondtam,vagy fél órán keresztül téged nézett. És kimentek." Fejezte be Sally. "Szóval azért volt bent mindenki." Majd miután lehívtuk a többieket,leültünk enni.
-fél óra múlva-
Befejeztük az evést,és elmosogattam.
"Candy,amúgy mikor akarod megcsinálni az ajtót?" Kérdeztem. "Most akartam neki állni." Válaszolt,és kiment az udvarra. Majd egy bő két óra múlva jött be egy ajtóval a kezébe. "Kész." Mondta. "Oksi,akkor már csak fel kell szerelni." És elindultam felfele Candyvel. Elkezdtük felszerelni az ajtót,hál' Istennek tíz perc múlva kész is lett.
-Candy Pop szemszöge-
Ahogy kész lett az ajtó,elindultam fel a szobámhoz. "Köszi!" Kiáltott utánam Alexa. "Nincsmit." Mosolyogtam,és felmentem. Ahogy felértem,láttam,hogy Jason keres valamit."Na,sikerült? "
"Mi?"
"Úgyértem, beszéltél vele?"
"Még nem.."
Válaszoltam, majd a falnak támaszkodva bámultam ki az ablakon.
-Szled szemszöge-
Miközben lassan sétáltunk az erdőben,megláttunk egy összegörnyedt fiút a földön. Tiszta vér volt a ruhája,az volt az első dolog amit megláttam. Odafutottam,hogy megnézzem él-e még. "Gyerte ide Hoodie!" Kiáltottam oda. Azonnal oda jött,és vizsgálni kezdett a félig halott fiút. Majd oda hívtuk Slendert,hogy nézze meg. Letépett a srác pulcsijából egy kicsit,és ellátta a vérző sebet,majd felkapta,és onnantól kezdve siettünk...

Hogyan lettem CreepypastaWhere stories live. Discover now