18.rész

214 15 0
                                    

Ordítást hallottam az emeletről,és azonnal felsiettem.
"Mi folyik itt?!" Laughing és Eyeless  épp leszedni próbálta Szledet Benről.
"ÁLLJATOK MÁR LE BASSZUS!!" üvöltöttem,és ekkor mindenki abbahagyta amit csinált.  "Megkérdezem még egyszer. Mi folyik itt?"  Ekkor Ben rámnézett, majd az Xboxra. Akkor már selytettem,mi a baj.
"Meséljetek."
"Szóval az volt,hogy játszani akartam,és észrevettem,hogy ez rohadtul nem az én Xboxom,még egy Gamerprofil sincs benne....azután odamentem Benhez,és megkérdeztem hogy az enyémmel mi történt.Erre nem válaszolt,csak kínosan vigyorgott. Itt már tudtam,hogy ő volt...és ezzel felbaszta az agyam,és ki akartam nyírni,ami sikerült is volna..." Fejezte be Szled. "De az az egyetlen szerencséje,hogy vissza tudom csinálni."
"Akkor miért balhéztál?" Kérdeztem értetlenül.
"Mert azért na! Mégiscsak tönkretette!"(beszt magyarázat)
"Jól van. Te,csak csináld azt a szart  vissza,én elmentem mosakodni..." mondtam.
~Laughing Jack szemszöge~
Őszintén szólva nem nagyon értem Szledet...egy ilyen kis hülyeségen felkapta a vizet,és majdnem kinyírta a szobatársát.  Mindegy is,nem akarok beleszólni a dolgaiba. Visszamentem a szobába. "Na,mi volt?" Lépett oda Candy. "Nyugi. Csak megint felkapta a vizet." Azt azért megjegyzem, nálunk ez mindennapi téma. Mármint Szled.
"Na,mesélj,min?" Jött oda Jason is.
"Csak egy idióta játék miatt." Válaszoltam,és le ültem az ágyam szélére. *kopognak* "Tessék!"
Toby jött be,egy lappal a kezében. "Már mindenki megkapta! " és kiment. Amikor jobban megnéztem a lapot,azon nem más volt,mint egy beosztás. Elolvastam,és megakadt a szemem egy új néven 'Dávid' "Na de jó." Jelentettem ki. Lesz egy új tag.
*kopognak* "Gyertek le!" Mondta Masky,és vele együtt lementünk a nappaliba...



 

Hogyan lettem CreepypastaWhere stories live. Discover now