6.rész

410 25 0
                                    

"Késni fognak" jelentette ki Slender miután elolvasta a levelet. "Mennyit fognak késni?" Kérdezte Ben. " csak pár napot" válaszolt Slenderman. Kicsit később elgondolkoztam,hogy ki is az a Szled. "Vajon az,aki a legjobb barátom? Amikor áthívtam,akkor elég furcsán viselkedett. Még kell kérdeznem."Majd l lefutottam a lépcsőn hogy megkeressem Slendermant,de csak Sally volt ott. Mindegy,megkérdezem tőle. Biztos tudja ki az. "Szia Sally,tudod ki az a Szled?"kérdeztem"persze,ő az egyik legrégebbi tagunk." Micsoda? "Na mindegy,köszönöm!" Idultam fel"
"Várj"kiabált vissza"miért kérdezed?" Odamentem hozzá és elkezdtem mesélni,azt,ami a legutóbbi napokban történt és hogy pontosan miért is kérdeztem. "Aham. Értem." Mondta "Na,de én megyek fel."és el indultam fel a szobámhoz.
--másnap--
"Alexaaaaaaa!!!" Ordította valaki miközben 'betörte' az ajtót. Nem csak én,hanem a szobatársaim is leestek az ágyról. Mikor nagynehezen felkeltem,láttam,hogy aki a szívrohamot hozta rám korán reggel,az nem más,mint Candy Pop. "Igen,mit szeretnél?" Kérdeztem a fejemet fogva"ja....elfelejtettem"és kiment. "Várj!" Üvöltöttem utána "Hm?" "Ha eszedbe jut,akkor elmondod?" "Ja" Végül kiment. Lassan feltápászkodtunk,összekaptuk magunkat,majd mentünk a dolgunkra. Előkotortam a késem,amikor valaki újra rám rontott." Szia Alexa segítesz?" Kérdezte Ben vigyorogva. "Attól függ mit."Kérdeztem miután ismét szívrohamot kaptam "csak nem találom az egyik cuccomat,és gondoltam te segítenél." "Többiek nem segítenek?" Kérdeztem. "Senki se ér rá" mondta elkeseredetten. "Jó,segítek."  Ahogy ezt kimondtam,elkapta a csuklóm,és elvezetett a szobájához. "Szóval,mit kell keresni?" Kérdeztem mikor oda értünk.
"Egy zöld füzetet." Füzetet.  Aha. Elkezdtem keresni,szinte mindenhol.
-fél óra múlva-
"Ez az?" "Igen! Köszi!" Mondta." "Igazán nincs mit." Majd egy csattanást hallottunk a szobám felől. Elindultunk,szinte rohanva,és az ajtó két darabban ott feküdt a földön. "Candy Pop" mordult fel Slenderman ahogy felért. Addigra szinte mindenki ott állt és bámulta a betörtött ajtót illetve Candyt. "Itt mi történt?!"

Sziasztok! Itt is van a következő rész!
Ha tetszik,kérlek  jelezzétek!

Hogyan lettem CreepypastaWhere stories live. Discover now