7.rész

346 26 0
                                    

"Itt mi történt?"
Kérdezte dühösen Slenderman. "É-én"próbálta elmesélni mi is történt.
-10 perccel ezelőtt-
Candy Pop szemszöge
Mikor eszembe jutott, hogy mit is akartam mondani,rohantam és elkezdtem megkeresni Alexát. Szinte mindenhol megnéztem,elmentem a szobájához,hogy megnézzem, ott van-e.
'Basszus,az ajtó zárva...lehet hogy beragadt'én,aki jelenleg a legrosszabbra gondoltam,próbáltam bejutni az ajtón. 'Lehet hogy baja esett,és beragadt az ajtó...' végül berúgtam az ajtót. Nem sokkal később
Alexa és Ben rohant oda,hogy mi történt. Felért Slender,és le üvöltötte a fejem,hogy mi történt. Persze beszartam,és megnyikkanni se tudtam.
-Alexa szemszöge-
"Mindegy,ne magyarázkodj,csináld meg az ajtót." Mondta Slender miközben lement. Ahogy eltűnt,mindenki Candyre nézett." Megmagyarázom!" Mondta egy kínos mosoly keretében. -Azzal ráérsz holnap,addig én és a többiek kitalálunk valamit(én és a szobatársaim)mondtam neki "ja,és amúgy miért törted be az ajtót?" Kérdeztem miközben visszafordultam. "Csak azért,mert eszembe jutott mit szerettem volna,kerestelek és nem találtalak. És azt gondoltam beszorultál a  szobába..." magyarázta Candy. "Aham. Szóval,mit szerettél volna?"
"......" ezek szerint megint elfelejtette. "Mindegy,majd elmondod."szóltam oda neki "oki" majd felment az emeletre. Összeszedtem a lányokat,és kitaláltunk valamit ideiglenes ajtónak. És végül egy ajtó felett felakasztott kendő volt a végeredmény. Azután elkezdtük feltakarítani a fadarabokat amik szétszóródtak az egész szobánkba. Egy kicsit később Toby jött be,hogy egy 20 perc múlva jöjjünk le a nappaliba,Slenderman beszélni szeretne velünk.

Sziasztok! Itt lenne a 7. rész is,remélem sokatoknak tetszeni fog.

Hogyan lettem CreepypastaWhere stories live. Discover now