5. rész

467 28 8
                                    

"Várjatok,mielőtt elindulunk." Berohantam a házba azért a késért,amivel megöltem a két lányt,és betettem az egyik zsebembe. 
"Idulhatunk"
"Oké"mondta Masky. Körülbelül egy óra séta után értünk oda egy kisebb tisztáshoz,ahol egy 2 emeletes ház állt,ahova Hoodie benyitott.
"Megjöttünk!" Kiáltotta el magát Masky."Óh,végre!" Mondta egy magas alak. Érdekes....nem volt arca. Se szeme,se orra,se füle. Se semmi. "Hm......szóval ő lenne az.." vizsgálódott a 'pofátlan'. "Igen mester,ő itt Alexa"
"Óh,be se mutatkoztam, a nevem Slenderman" nyújtotta a  kezét "Örülök a találkozásnak " mondtam.
"Toby,szólnál a többieknek, hogy itt az új tag?"
"Igen mester,azonnal" majd eltűnt.
"Új tag?" Kérdeztem meglepetten
"Igen,új tag. Tudod már elég régóta figyelünk,ezért az gondoltuk,hogy tag lehetnél." Mondta Slender. " ha leértek a többiek,bemutatlak nekeik. A gond csak az,hogy hárman nincsenek itt,így csak később találkoztok." "Szóval tag lettem...de minek a tagja?"
"Hát a creepypasta tagja!"mondta  büszkén. Erre már a többiek is itt voltak. "Sziasztok,végre csak leértetek,bemutatom az új tagunkat" Slender lenézett rám,arra várva hogy mondjak valamit." Sziasztok. Alexa vagyok." Ahogy ezt kimondtam, egy hosszú hajú lány lépett oda hozzám.
"Az én nevem Sally" mondta vidáman,majd leült egy székre. A következő,egy szőke,zöld sapkát és ruhát viselő fiú volt. Annyira hasonlított valakire..."Szia,a nevem Ben Drowned" mutatkozott be. "Eyeless Jack" mondta egy kék maszkos srác. Majd megállt mellettem. "Jó a pulcsid" majd ránéztem a felsőmre. Csak egy icipicit volt véres (ugyanis abban a pulóberben voltam,mikor megöltem a két csajt) a következő egy fekete-fehér csíkos ruhájú 'bohóc' volt. "Én is Jack vagyok,de szólíts csak Laughing Jacknek,vagy L.J-nek" A következő egy lány volt "Clockwork vagyok" mosolygott,és eltűrt egy tincset a bal 'szeme' elől. Majd egyszerre hárman jöttek oda. "Én Jason  vagyok,Ő itt Candy Pop" majd ők is leültek valahova "Én  Laughing Jill vagyok,Laughing Jack húga." Majd odajött egy szintén ismerős alak. "Az én nevem Dark Link"
Mellesleg ott volt még Masky,Hoodie és Toby. Még még az a három illető,akik nem voltak itt. Az egyik fotelben megláttam egy macskát,és az asztal tövében egy kutyát. "Ő ott Smile dog és Grinny." Mondta Toby. "Na,valaki mutassa meg Alexának a szobáját,ha kérhetem." "Rendben van" szólt oda Eyless. "Ha már mellettem van a szobája...."tette hozzá. "Gyere Alexa" és elindult. "Szóval ez a szobád" mutatott rá egy ajtóra,és elment. Benyitottam a szobámba,ledobtam az egyik ágyra a táskámat,majd lementem.  Ha már itt vagyok,körülnézek.  Lementem a földszintre,ahol épp Slender olvasott.
"Szia,épp mondani akartam,hogy lesznek szobatársaid is,mivel jönnek még egy páran vissza."nézett fel a könyvből "de nem csak hárman jönnek?
"Nem,jönnek még páran. Szóval a te szobatársaid Clockwork,Sally és Jane."
"Szuper,és  a többiek?"
"Elmondom neked az egész rendet,ha érdrkel:
Ben,Dark Link,Szled
Candy Pop,Jason,Laughing Jack
Laughing Jill,Nina,Zero
Alexa,Clockwork,Jane,Sally
Nurse Ann,Candy Cane,Lulu
Jeff the killer,Kagekao,Liu,Eyeless Jack
"Egyenlőre ennyien vagytok" mondta Slender "Mester,levele érkezett"mondta Masky,és átnyújtotta a levelet.

Sziasztok,elhoztam a következő részt, akinek tetszik,kommentbe jelezze!

Hogyan lettem CreepypastaWhere stories live. Discover now