9.rész.

318 21 1
                                    

Szóval  a konyhába Candy és Jason beszélgetett.
"Miért olyan fontos megismerned?"
"Nem tudom, amikor először megláttam,valami megfogott benne. Nem értem miért,de meg szeretném ismerni. Meg szeretnék tudni mindent róla,a múltját,mindent,ami vele kapcsolatos,meg szeretném ismerni."
"Aha..értem. Na mindegy, most mennem kell. Később megkereslek, addig próbálj meg beszélni vele."
"Oké." Majd én is lementem. "Heló!" Köszöntem. "Szia Alexa, hogyhogy nem alszol? " Mondták egyszerre. "Sally lerúgott az ágyról." Mondtam miközben a hajammal játszottam. Hirtelen akkorát dörgött az ég, hogy szívbajt kaptam és leestem a kanapéról. " A k*rva élet fa**ába!!* káromkodtam miközben megpróbáltam felkelni,majd ismét elestem...de most nem a földön landoltam....hanem Candy karjai között.
"Megvagy!" Vigyorgott. De kínos. " K-köszi hogy elkaptál." Mondtam miközben a fejemet próbáltam elrejteni,ugyanis vörösebb voltam mint egy paradicsom. Majd próbáltam kiszökni a karjai közül,és amikor sikerült leültem. Bevallom kurva fáradt vagyok.Végül elaludtam.Reggel az ágyamban találtam magam, be takarva. 'Vajon ki hozott fel?' gondolkoztam,és ránéztem az órára.
"JESSZUSOM DÉL VAN!!" Majd felkaptam valami fekete cuccot és rohantam le. E.J épp a kajával szórakozott. " Segítsek?"(Igen, ez volt az első kérdésem) "Kérlek!" Majd odamentem és segítettem neki főzni. Nemsokára kész lett "Köszönöm!" "Nincsmit" majd elindultam a lépcső felé ( ugyanis elfelejtettem megfésülködni ) és épp Sallyvel futottam össze " Jó reggelt álomszuszék! " Mondta vidáman "Képzeld , olyan aranyosan aludtál,  szinte mindenki ott nézett téged!"
"Hogy MI?" "Gyere,elmesélem!" Vonszolt oda a kanapéhoz,és elkezdett mesélni.

Hogyan lettem CreepypastaWhere stories live. Discover now