13.rész

257 19 3
                                    

"Sziasztok! Csakhogy megjöttetek!" Mondta Jill kicsitsem törődve a kupival. "DE MI A  CSICSKA GYÁSZ FOLYIK ITT??!" üvöltöztem miközben végigmértem a körülöttem lévő kupit. Majd megakadt a szemem egy fehér pulcsit viselő srácon. Közelebb mentem. Szinte ázott az alkoholtól. Ránézek a tojással fedett falakra,a törött porcelánokra,és a leszaggatott függönyökre. A kezem ökölbe szorítva. Ideges vagyok,lerí rólam,"Ne haragudj Alexa..."majd egy tüszúrást érzek a vállamnál
-képszakadás-
~Eyeless Jack szemszöge~
Olyan ideges volt....nem csoda,amilyen kupira hazaértünk...szóval adtam neki nyugtatót. "Mindenki segítsen takarítani,nem sokáig hat a nyugtató...Jason,vidd fel,és ha felkel,ne engedd le jönni. Ok?"
"Ok." Felkapta a lányt,és felvitte az emeletre. "Majd amikor lejön,azt mondjuk ezt csak álmodta..." Jelentettem ki,majd nekiláttunk a takarításnak. Két óra alatt (hála Istennek) kész lettünk. Hirtelen Jason rohant le. "Siessetek basszus nem bírom tovább visszatartani!!"
"Nyugi,ki engedheted..."mondtam,jelezve hogy kész a 'patika'. "Végre." Hohant fel megkönnyebülten.
~Alexa szemszöge~
Felkeltem. A szobámban.
"Jó reggelt,úgyértem,jó estét!" Vigyorgott Jason. "Szia,mi történt? Mert nem sok dologra emlékszem." Jelentettem ki. "Ja,mikor hazaértünk,annyira fáradt voltál,hogy összeestél. "Válaszolt. Szóval ezért fáj a fejem. Na jó. "Kimehetek?" Kérdeztem. "Nem!" Vágta rá. Nagyon furcsán viselkedik...
~Jason szemszöge~
Szerintem neki is feltűnt,hogy titkolok valamit. "Miért?" Kérdezte értetlenül. "Hát azér mert..."kerestem a megfelelő okot. "Mert nemrég mostam fel!" Majd erőltettem egy mosolyt. "A szőnyegen?" Kérdezte gyanakodva. 'Basszus. Tényleg. Nem parkettás a lakás.' Gondolkoztam,és ismét erőltettem egy vigyort. "Ki szeretnék menni." Mondta egyre idegesebben. 'Basszus,nemár,egy 19 évest  nem bírok egy szobában tartani...' ismét elkezdtem gondolkozni. "Idenézz! Itt egy plüss nyúl!" Nyújtottam neki oda a nyuszit.

"Aham. Hogy csináltad? Mármint a nyulat..."
Kérdezte,miközben átvette a kis plüsst.
"Nem nehéz egy ilyet csinálni,ha gondolod,megmutathatom." Próbáltam elterelni a figyelmét.
"Inkább kimennék...." mondta. "Várj egy percet." Kimentem,és szóltam Eyelessnek hogy nem akar tovább bent maradni,illetve igyekezzenek.
"Engedd ki."
Majd visszamentem Alexához.
"Mehetsz." Mosolyogtam.
"Na végre!" Kelt fel az ágyról,de akkor észrevette a vállából kiálló tűt...

Hogyan lettem CreepypastaWhere stories live. Discover now