Karakterler

66 3 6
                                    

Tony: Zulasına aşırı bağlıdır cidden ona kızı gibi bakar. Özünde çok kolay korkan ama adaleti sağlamak için her zaman yeteri kadar cesareti olan biridir. Yerine göre fedakardır. prensiplerinden vaz geçmemeye çalışsada süprizlerle dolu olduğu için bazen kendini bile şaşırtan davranışları olur. Tony'nin en büyük özellikleride her zaman adaletli olması,çevresindekilere sahip çıkması ve atletik vücudu. Ve en göze batanlarından biride kız düşkünlüğüdür yaklaşık 500'den fazla sevgilisi daha doğrusu flörtü olmuş olan Tony hemen hemen hepsini öpmüş ve sıkınlınca sonraki için terk etmiştir hemen hemen tüm kadınları tek bakışıyla çözebilen birinden belkenmedik bir şey değil. Ama sonra ruh eşini bulunca çapkınlığı tamamen bıraksada geçmişindekiler onu bırakamaz. karakterimiz yetenekli ve bir o kadarda insanların onu fark etme isteği yüzünden biraz egoist gibi davranır. Egosuyla kendide fark etmesede insanların yaşam enerjisini çaldığı için yaşam enerjisini kontrol edebilme yeteneğini yıllarca beslemiştir ve beslemeye devamda eder.

Görünümü: kömür kadar siyah saçları ve gözleriyle delici bakışlara sahip, kızların gözdesi ve athletik vücutlü biridir. Genelde sade siyah tişort ve eşofman takılır.

Hikayesi: kendini bildi bileli pontehiem yurdunda annesinin ve babasının yokluğunu hissetti. İnsanlar onu zayıf ya da alay malzemesi olarak görmesin diye  bunu kimseye belli etmemek için çok uğraştı. En yakın arkadaşına bile. Bu boşluğu çalışıp insanların kendisini kıskanmasını sağlayarak, dikkat çekerek v.b. şeylerle elinden geldiğince doldurmaya çalıştı ama hiçbir zaman bu ona yetmedi. Aileleriyle birlikte vakit geçiren çocukları görmek bile o kadar çok incitiyorduki onu o boşluk yüzünden yüzlerce hatta binlerce defa intihar etmeyi bile düşündü. Bu böyle devam etti. Ta ki Abigaille tanışana kadar o günden sonra tüm bu acıları çektiği onca zamanı bile unuttu. Tüm bunların yanı sıra içinde kendisinin bile bilmediği "dragons of hell" adında atalarından miras kalan lanetli bir gücü var.

Abigail: Tony'nin sevgilisidir. Her ne kadar çok ona güvensede Tony'nin  geçmişi ve doğası yüzünden onu çok kıskanır. Ama Tony her seferinde ona olan sevgisini gösterdiği için her zaman bir açıklaması olduğunu bilir. En önemlisi yakın zamanda hayatının süprizini yaşayacak ve kaderi inanılmaz derecede değişecek olması.

Bay Lavitate: gizemli usta beden eğitimi öğretmeni kılığına girer. Yaklaşan felaket için kendine ordu kurar ve  her askerini gücünün sınırına ulaşana kadar eğitir. Her biri farklı özellikte güçlere sahip olan orduda sadece Tony'nin gücü eksikdir. Bu yüzden Lavitate Tonyi keşfedince gözünde ayrı bir yere sahip olur.

Simaronlular: Bir kabile adı 2. bölümde adı geçecek. O zamana kadar sadace heyecan olsun.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 04, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tony'nin NinjaGO HayatıWhere stories live. Discover now