N U E V E

3.8K 213 199
                                    

Heips! Tässä uusi luku, toivottavasti pidätte tästä! ;)

(Laitoin muuten ensimmäisen luvun I need your hand:iin, joten käykäähän kurkkaamassa sitäkin, jos kiinnostaa)

-Jacqueline

Sebastian

Tunsin vieressäni jotain lämmintä, jota puristin vielä kovemmin käsilläni itseeni. Tajusin samassa sen jonkin olevan vartalo ja aukaisin nopeasti silmäni. Edessäni oli vaaleita hiuksia, jonka omistaja nukkui sikeästi, ilman mitään hajua siitä, että olimme juuri nukkuneet lusikassa. En edes tiennyt, missä vaiheessa olimme päätyneet tähän asentoon.

Siirsin käteni varovasti pois Zacin ympäriltä ja nousin hitaasti istumaan hänen viereensä. Seinäkello näytti 20 yli neljää, joten päätin herättää myös Zacin, jotta ehtisimme tehdä vielä jotain järkevääkin tänään.

"Zachary", kuiskasin ja kumarruin hänen yllensä, ravistaen häntä hennosti kädelläni. Hän vain käänsi kylkeä mutruinen ilme kasvoillaan. Hymyilin sille ravistaen vähän lisää, "Zachary, herää".

"Pari minuuttia", hän tuhahti unisesti vetäen peiton takaisin niin, että hänen hiuksensa näkyivät juuri ja juuri sen alta. Naurahdin ja repäisin peiton pois, "Ei yhtään minuuttia, kello on jo kohta puol viisi".

"Mee pois", Zac sanoi ja siirtyi kauemmas minusta. "Zac, me ei keretä mihinkään, jos me ei nousta nyt", valitin ja keksin hyvän idean, "Jos sä et nouse, niin mä kutitan sua niin kauan, että nouset"

"Et kuitenkaan kutita", kuului peiton alta muminaa. Ai en vai? mietin mielessäni ovelasti ja repäisin peiton hänen päältään alkaen kutittamaan häntä kyljistä.

"EI! Sebastian lopeta!" Zac huusi nauraen samalla niin paljon, etten edes kunnolla saanut selvää. Hän pyristeli otteestani, mutta jatkoin kutittamista nauraen samalla: "Nousetko nyt vai haluatko lisää?"

"Joojoo, päästä irti!" hän huudahti, kiemurrellen otteessani, mikä johti siihen, että hän vahingossa vetäisi minut päälleen. Laitoin käteni nopeasti sängylle, jotten litistäisi häntä alleni. Hengitykseni katkesi hetkeksi, kun tajusin asentomme. Katsoimme toisiamme silmiin, hänellä oli kauniit vihreät silmät, itselläni taas oli tylsät ruskeat. Zacin posket olivat jo valmiiksi punaiset nauramisesta, mutta hän punastui vielä enemmän, ja päätin kiusata häntä vähän.

Nuolaisin hellästi alahuultani, katsoen tahalleen hänenkin huuliaan. Palautin sitten katseeni takaisin Zacin silmiin, joiden katse oli nyt tiukasti huulissani. Ha, suunnitelma onnistui!

Seuraavaksi päätin puraista alahuultani katsoen tällä kertaa suoraan hänen silmiinsä mahdollisimman flirttaileva katse omissani.

"Sebastian..." Zac kuiskasi hiljaa tuijottaen edelleen vain huuliani. Päätin vielä testata yhtä asiaa, tosin en tiennyt yhtään, mitä siitä seuraisi.

"Zachary", kuiskasin liikuttaen kasvoni vielä lähemmäs hänen kasvojaan. Pian huuliemme välissä oli enää vain hiuksenhieno väli, ja Zac käänsi katseensa paniikissa silmiini. Voi ei... huokaisin mielessäni, sillä nyt ainakin tiesin jo, mitä hän seuraavaksi tekisi.

"Meidän pitää lähteä sinne", Zachary huudahti ja työnsi minut äkkiä sivuun nousten itse istumaan, jonka jälkeen hän seisahtui ja lähes juoksi ottamaan vaatteensa ja meni kylpyhuoneeseen vaihtamaan niitä.

"Fuck..." huokaisin ja lysähdin selälleni sängylle. Olisi pitänyt arvata, ettei hieno suunnitelmani toimisi. Vaikka toisaalta järkevä puoleni sanoi, että se oli vain hyvä juttu, Zachary oli nuorempi kuin minä, ja minun oli tarkoitus huolehtia hänestä, ei vietellä häntä.

My Lion (Finnish)Where stories live. Discover now