~34~

2.4K 116 26
                                    

Pov Leyla

Na een paar uur slapen sleep ik mezelf het bed uit naar de badkamer. Wat ik in de spiegel zie had ik liever niet gezien. Mijn haar is vet en zit in de klit, donkere wallen zitten onder mijn ogen, mijn ogen zien er duf uit en mijn huid is bleker dan normaal. 
Na een goede douchebeurt en wat make-up stap ik de slaapkamer uit en ga richting de kamer van Luke. Als ik klop doet hij gek genoeg open want ik dacht dat hij les zou hebben. Maar hé! Wie niet waagt wie niet wint. En zie wat ik krijg. 
'Hey Beauty! Ik had jou hier niet verwacht.' Zegt een shirtloze Luke. 
'Kan ik binnenkomen?' Luke opent de deur verder en zet een stap opzij. Als we samen op zijn bed zitten slaat Luke een arm om mij heen. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en zo blijven we een tijdje zitten.
'Luke?'
'Ja?'
'Wat is er gister gebeurd toen we het schoolterrein verlieten?' Ik zie Luke verschikt opkijken.
'We zijn naar de bios gegaan en hebben daarna nog pizza gegeten.' Iets in mij zegt dat het niet helemaal klopt maar ik kan het zelf niet meer herinneren dus ik geloof het maar. 
'Hoe kan het zijn dat ik vanmorgen met een enorme kater wakker werd?'
'Nou, ehh. Taylor kwam aan het eind van de middag en haalde ons over om mee te gaan naar een kroeg. Toen ik even naar de WC was had hij je dronken gevoerd. Ik was woedend op hem om dat bij zo'n lief persoon als jij te doen. Je had me gesmeekt om je vriendje te zijn. Ik heb 'ja' gezegd. 

Wow volgens mij is dit mn kortste deel ooit... Sorry dat het weer zo lang duurde maar ik heb het zo druk 😥
Het is niet dat ik niet wil schrijven, helemaal niet zelfs want dit is ook een soort van hobby van me, maar het komt er gewoon niet van🙁

Jongensinternaat?!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu