~9~

6.8K 352 20
                                    

Ik knijp mijn ogen tot spleetjes een kijk ze boos aan. Ik loop met Moose en Thomas mee naar een tafeltje ergens in een hoekje. Daar zitten nog 3 jongens aan. Ze stellen zich aan mij voor als: Dennis, Max en Tim. Dennis is de andere kamergenoot van Thomas en Moose. Hij vindt het gelukkig ook goed dat ik vannacht bij hun kom logeren. Ik hoop wel dat het stelletje perenhoofden snel hun excuses aan komen bieden want ik kan natuurlijk niet voor altijd bij Moose op de kamer slapen. Tim, Moose en ik lopen naar de rij om eten te krijgen. De rest van de groep blijft zitten zodat niemand onze tafel gaat claimen. Één van de kantinevrouwen schept het eten op mijn bord en bekijkt mij even goed. Jezus zeg! Wat hebben alle mensen hier toch met mij de hele tijd aanstaren en bekijken. Ik word er helemaal zenuwachtig van! Moose merkt aan mijn houding en gewiebel dat ik mee heel erg ongemakkelijk voel. Niet alleen die ene kantinevrouw begluurt me helemaal maar ook steeds meer leerlingen die hier ook zitten beginnen mij in het oog te krijgen. In een rap tempo gaat het gesmiespel de hele zaal door. Hier en daar wijzen mensen ook naar mij waarna ze mij de hele tijd met zo'n scary blik aankijken. Ik voel een rilling langs mijn rug gaan. Moose slaat een arm om mij heen en trekt mij mee terug naar ons tafeltje in de hoek. Met een opgeluchte zucht plof ik neer Tussen Moose en Tim in. Dennis, Thomas en Max staan op om nu op hun beurt eten te halen. 
Wanneer ze terug zijn raken we druk in gesprek totdat zowat iedereen stil wordt. Ik kijk op en zoek naar het gene dat er voor heeft gezorgd dat ons gesprek stil werd gezet. Mijn ogen glijden over de menigte en blijven bij de deuropening haken. Er komt een groep jongens binnen lopen. Ik heb een heel erg sterk vermoede dat die groep, net als de groep van mijn kamergenoten, heel veel te zeggen hebben hier op dit internaat. 
De onbekende groep loopt binnen en de groep van mijn kamergenoten staat op. Ze komen oog in oog te staan met elkaar. Zelfs een blinde kan zien dat die twee groepen elkaar niet liggen...



OMG BIJNA 2K LEZERS IN ZO'N KORTE TIJD!!! THANKS!!!

Jongensinternaat?!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu