~22~

6.7K 319 57
                                    

De rest van de week ging snel voorbij en er was niks bijzonders gebeurt. 
'TRING' Yes! Daar gaat de bel, eindelijk weekend! Morgen ga ik samen met de jongens naar de stad. Ik weet namelijk dat ik binnenkort weer ongesteld word en dan is het handig om genoeg overlevingsmiddelen te hebben. Met overlevingsmiddelen bedoel ik natuurlijk chocola, ijs, koekjes, snoep, zuurstokken, maandverband en dan nog meer snoepgoed! 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Langzaam word ik wakker. Ik wil niet wakker worden, ik wil verder slapen. Na nog een keertje omdraaien val ik half inslaap. Na, ik gok, een halfuurtje is het me niet meer gegund om te kunnen slapen. Na even goed uitrekken stap ik uit bed. Ik kijk om me heen en zie dat de jongens er vandoor zijn. Ik pak mijn telefoon op Whatsapp en open de groep 'Awsome people', deze naam heb ik niet bedacht! Will heeft hem bedacht, goed onthouden want dit soort kinderachtige namen bedenk ik niet. Ik zie dat Taylor 6 minuten geleden heeft gezegd dat ze alvast naar de woonkamer zijn en daar wachten tot iedereen er is zodat we samen kunnen ontbijten. Oftewel: VOEDSEL!!! Ik graai mijn handdoek en wat kleren bij elkaar en spring onder de douche. 
Ik zet de douche uit en trek snel mijn kleren aan. Verdikkeme! Heb jij dat ook altijd? Je hebt een broek met scheurtjes (zie media) en je wilt het snel aan trekken maar je voeten gaan er altijd doorheen. Urgh, irritaties. Na even door te worstelen met mijn broek heb ik hem toch aan gekregen. Mag ik nu een schouderklopje?
Ik ren naar de woonkamer en krijg onderweg een paar vreemde blikken toegestuurd. Tja ze moeten er maar aan wennen dat ik niet 24/7 100% ben. Ik laat de deur in een voort open zwaaien maar door mijn eigen snelheid struikel ik over mijn voeten. BAM! En jawel hoor, daar lig ik op de grond. De jongens kijken mij een seconde in stilte aan voordat ze in lachen uitbarsten. 
'Nou nou, je hoeft ook weer niet letter lijk met de deur in huis te vallen. Hahah!' 
'Jaja heel grappig hoor Tylor.' Zeg ik moet een zuur gezicht. Ik sta heel soepel (kuch kuch) op en vraag dan: 'Eten?' 
'Wie er als laatste is moet de eerste een chocoladereep geven!' Roept Will die het daarna op lopen zet. Ohnee dacht het niet! Ik moet en zal eerste zijn want ik moet een chocoladereep winnen! Ik vlieg hem achterna en hoor dat de rest ook opgestaan zijn. 
Mijn benen gaan zo hard dat ik ze nauwelijks bij kan houden (ja ik weet dat ze aan me vast zitten!)! Langzaam maar zeker ben ik Will aan het inhalen. Ha! Nog een paar meter! Ik zet nog een tandje bij en kom samen met Will slippend de eetzaal binnen. Jammer nu moet ik de chocola gaan delen, ik wou hem helemaal zelf op gaan eten.... Als laatst komt Alec binnen sloffen.
'Nou Alec, ik geloof dat ik nu wat van je krijg!' Zeg ik grijnzend. En Will knikt. Volgens mij kan mijn dag niet meer stuk! Ik bedoel wiens dag kan nou wel stuk als je net te horen hebt gekregen dat je chocola gaat krijgen, helemaal gratis en voor niks?!

Hier een weer een deel. Ik upload elke week (minimaal) een deel maar deze keer heb ik hem heel vroeg geupload zodat hij nu ook kan tellen als een nieuwjaardeel! 

Ik wil jullie allemaal een gelukkig en voorspoedig nieuw jaar wensen! Ik hoop dat jullie veel leuke mensen gaan ontmoeten en veel nieuwe, fijne herinneringen mogen gaan maken!

XOXO schrijfstertje

Jongensinternaat?!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu