~4~

8.2K 353 41
                                    

 Ik zie hun ook verrast kijken. Wisten ze niet dat er een meisje zou komen?
Door hun gestaar begin ik ongemakkelijk op mijn benen te wiebelen. Dan doorbreekt een van de jongens de ongemakkelijke stilte.
'We wisten wel dat er een nieuw iemand bij ons op de kamer zou komen, maar niemand heeft ons verteld dat het een meisje zou zijn. By the way ik ben Will en ik ben één van je kamergenoten.' En hij steekt zijn hand uit. Will heeft bruin haar met blauw/grijzig ogen. Dan realiseert hij dat mijn handen vol zijn en ik zijn hand niet kan aannemen. De rest moet lachen om zijn onoplettendheid. Hij neemt de spullen uit mijn handen over en legt het neer op het lege bed, waar ik vanuit ga dat hij van mij is. Hij komt weer voor mij staan en steekt zijn hand opnieuw uit, nu neem ik hem wel aan. 'Ik ben Leyla.' Hij glimlacht en draait zich terug naar de rest van de jongens. Het voelt zo akward om tussen alleen maar jongens te zitten, ik hoop dat dat in de loopt van de tijd een beetje weggaat. Ze zitten verdeeld over 2 van de 4 bedden die in deze kamer staan, ik neem aan dat een deel van deze jongens op een andere kamer slaapt want ze zijn met 5 en er zijn hier maar 3 andere bedden naast die van mij. Ik loop twijfelend naar de jongens en besluit dat ik het maar beter goed kan gaan vinden met deze jongens aangezien ik met een deel van hun op een kamer lig. Ik ga voor de eerste jongen staan en steek mijn hand uit. Hij heeft bruin haar met een stel hazelbruine ogen die een warme blik veroorzaken. Hij neemt mijn hand aan en zegt dat hij Alec heet. De tweede jongen met blond haar en groene ogen die best wel opgewekt en nieuwsgierig staan zegt dat hij Chace heet. Naast Chase zit Will en die sla ik over omdat ik die al heb gehad. Aan de andere kant naast van Will zit een jongen met zwart haar en ijsblauwe ogen die heel kil staan, dat maakt het ook wel weer heel sexy. Hij zegt dat hij Taylor heet. En de laatste jongen heet Wessel. Wessel heeft donker blond haar met groenbruine ogen die een stoere uitstraling hebben. Alle jongens zijn flink gespierd en ik durf te wedden dat ze allemaal een sixpack hebben, dat gaat nog wat worden. Het zou me ook niet verbazen als dit een van de wat populairdere gasten zijn van dit internaat. Als ik ze allemaal een hand heb gegeven schuift Wessel een stuk op richting Taylor en klopt met zijn hand op het lege stuk bed naast hem. Voorzichtig laat ik me naast hem op het bed zakken. Ik begin me echt ongemakkelijk te voelen omdat de jongens al mijn bewegingen volgen. Mijn handen leg ik in mijn schoot terwijl ik al die brandende blikken op mij probeer te negeren. Will en Alec merken als eerste dat ik me erg ongemakkelijk voel en zetten een gesprek op door mij te vragen waarom ik hier ben. Ik legde ze mijn verhaal uit en ze knikten begrijpelijk. 
'Hoe oud ben je?' Vraagt Wessel. 'Gister ben ik 16 geworden.' Ze feliciteren me allemaal hartelijk maar Taylor mompelt alleen maar zachtjes en een beetje nors 'gefeliciteerd'. Iets in mij vind hem erg aantrekkelijk maar toch ook weer niet door zijn terughoudendheid. Ik vind stiekem al deze jongens hier erg aantrekkelijk, ze zijn zo verschrikkelijk knap! Één voordeel van alleen maar jongens om je heen hebben is dat je veel meer kans hebt op een vriendje want je hebt geen concurrentie. Nadat ons gesprek verder gevorderd is ben ik er achter gekomen dat ik met Will, Chase en Taylor op deze kamer slaap en dat Wessel en Alec op de kamer hiernaast liggen. Langzaam maar zeker begin ik me al iets meer op mijn gemak te voelen bij de jongens. Na een uur spring ik uit het gesprek want het gespreksonderwerp begint richting voetbal te gaan en ik moet mijn koffers nog uit pakken. 
Na een halfuur liggen al mijn kleren netjes in stapeltjes op de planken van mijn klerenkast, mijn pyjama ligt al op mijn bed en mijn lingerie probeerde ik zo onopvallend mogelijk in de la te leggen maar natuurlijk moest ik met al mijn BH's in mijn armen struikelen en wekte ik de aandacht van de jongen die zo hard moesten lachen om mijn klungeligheid, mijn rode hoofd en niet te vergeten al mijn BH's die verspreid over de grond lagen. Onhandig had ik ze allemaal weer opgepakt en snel in de la geduwd. Nu ben ik bezig met mijn persoonlijke spulletjes. Als laatst zet ik de twee fotolijstjes van mij en Anouk en die van mij en Kevin op mijn nachtkastje neer. Alec merkt dat ik klaar ben met al mijn spullen en biedt aan om mij een rondleiding te geven. Dat aanbod neem ik met twee handen aan, de rest van de groep gaat gaat ook mee. 

BELANGRIJK!!! NIET VERDER SCROLLEN!!!

Ik PROBEER om 2x in de week/ om de 3 dagen een deel te uploaden. Maar het kan best zijn dat dat een keer niet lukt en dat er maar 1 deel komt. Ik doe mijn best om een regelmatig upload schema aan te houden.
Xoxo


Jongensinternaat?!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu