G63

1.2K 69 61
                                    

BTS'in son çıkardığı albüm kapsamında müzik videosu yayınlanmış olan DNA 24 saat için 20 milyon izlenme aldı!

Youtube üzerinde BlackPink'in 24 saatte 13 milyon rekorunu kırarak DNA, 24 saat içinde en fazla izlenme alan Kpop müzik videosu oldu.

Bununla birlikte BTS 24 saat içinde en fazla izlenme alan videolar listesinde Taylor Swift 'Bad Blood'ı geride bırakarak 11. sıraya yerleşti.

Şuraya ufak bir dertleşme köşesi açıyorum, ben genelde böyle yerlere yorum bırakmaya çekinirim ama siz çekinmeyinkxjfkendle anlatmak isteyip anlatamadığınız, canınızı sıkan bir şeyler, nasıl böyle olur dediğiniz okul dedikoduları:):), danışmak ist...

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Şuraya ufak bir dertleşme köşesi açıyorum, ben genelde böyle yerlere yorum bırakmaya çekinirim ama siz çekinmeyinkxjfkendle anlatmak isteyip anlatamadığınız, canınızı sıkan bir şeyler, nasıl böyle olur dediğiniz okul dedikoduları:):), danışmak istediğiniz herhangi bir konu falan olursa bana yazabilirsiniz hatta buraya yorum bile bırakabilirsiniz.

HATTAAAAAA, okul değiştirip Ankaraya gelecek olanlar için okullar hakkında bilgi bile verebilirim, öyle hepsi değilde böyle adı bilenen okullar hakkında yanixnslxnslxnslxnd

kitap kpop haber kitaplığından çıkıp çok işlevli bilgi merkezi olmaya doğru gidiyor ama neysemxksnxlsmdsldmöwsl

Güncel Kpop HaberleriOnde histórias criam vida. Descubra agora