D1

1.8K 51 16
                                    

Genelde Koreli olan Asyalı kpop fanlarının (çoğu sasaeng) bloglarında yayımladığı dedikodular::
1) YÜKSELEN KIZ GRUPLARINDAN BİRİNİN ÜYESİ ZORLANMAYA DEVAM EDİYOR.
Music Showlarından birinde ödül kazandıktan sonra erkek idollerden bir sürü mesaj almaya başladı. Henüz kariyeri bir erkek arkadaş için çok erken, main vokal olarak stres onun sesini kötü etkileyebilir. Ona kahve içmeyi (randevu) teklif eden bir idolü reddettiği için idol onun hakkında 'eşcinsel' olarak bahsettiği andan beri savunmayı bıraktı.
Menajeri telefonunu aldı ve numarasını değiştirdi. Bu onu mesaj almaktan kurtardı ancak idollerden bazıları hala onu kameralar yokken zorluyor. Karşılık bulamayan erkek idoller onun cinsel seçimleri hakkında dedikodular yaydı, duvarlara ittiler, düşmesine sebep oldular ve hatta bazıları onun sesine zarar vermek için yüzüne birkaç kez duman üfledi.
Bunun farkında olan büyük idollerden biri şuan ona yardım ediyor. Onun potansiyelinin çok yüksek olduğunu söylüyor. Aynı yerde oldukları her zaman korumalarından bazlılarını onun için görevlendiriyor.

2)HERKES BAEKYEON'U BİLİYORDU.
Büyük ihtimalle çoğunuz şok olmayacak ama Baekyeon Dispatch ve SM'in söylediğinden daha uzun bir süredir vardı. Exo'nun debut yıllarında flörtleşen çift kısa bir süre sonra gerçek bir çift haline geldi. SM bu ilişkiye izin verdiği andan itibaren her iki idolünde grup arkadaşları ilişkiyi belli etmemek için kendi ilişkileri hakkında dedikodu bile yaydılar. Stres ve iş yüzünden ayrılan çiftin bir sürü destekçisi vardı (şirket içinde). Bir süre sonra tekrar bir araya gelme kararıyla ayrılan çift için bazı şeyler hala çok zor. Aynı zamanda bu ayrılık Taeyeon'un depresyonunun tekrar gelmesine sebep oldu. Jessica ayrıldığında aldığı psikolojik desteğin işe yaramadığını anladığından beri anti-depresan alıyor.

3)KIZ GRUPLARI ARASINDAKİ REKABET.
Çoğu 3. jenerasyon kız grubu birbirinden nefret ediyor. Bilindik arkadaşlıklar dışında 2.jenerasyon gibi olmamalarının nedeni ajansları yüzünden içinde bulundukları rekabet. Menajerlerin bazıları gruplarına arkadaşlık kurmamalarını söylüyor, bilindik arkadaşlıklarda ajansları kızdırıyor. Hatta yıl sonu ödül törenlerinden birinde bu rekabet o kadar yükseldi ki iki kız grubu sahne arkasında kavga etti. Bilindik bir ajans kız grubuna başka bir kız grubu hakkında dedikodu yaymasını bile söyledi, ancak bildiğim kadarıyla yapmadılar. Öyleki ajanslar büyük kız gruplarına yeni(rookie)lerle konuşmamalarını bile söylüyor.

4)LGBT OLAN KIZ İDOL.
Kız bir idol yayım sırasında yanlışlıkla eşcinsel olduğunu itiraf etti. Söz karmaşası olmuştu ancak daha sonra bunu kabul etti. Kayıtlar derhal yok edildi ancak idol grupları bunu öğrendiler. Bulundukları ajans bunun yayılmasını engelledi ancak rekabet içerisinde oldukları diğer gruplar eğlence showlarındaki görünümlerinin azalması için bunu kullandı. Kız idol bir intihar girişiminde bile bulundu ve ajansı bunu hızlıca örttü. Onu cinsel tercihleri için terapiste gönderdiler. Şuan bilinen tek LGBT idol. Kız idol flörtleştiği kızı saklamayı başardı fakat dedikodular onun da başka bir idol olduğunu söylüyor.

Güncel Kpop HaberleriWhere stories live. Discover now