G2

5.6K 98 20
                                    

Geçen yıl boyunca devam eden ve sonucunda sevilen kız grubu IOI'ı ortaya çıkartan program Produce 101 geçtiğimiz dönemde programın erkek versiyonunun katılımcı listesini yayımladı.

Produce 101 katılımcısı ve Maroo Entertainment altında stajyer olan Han Jong Yeon, sınıf arkadaşına cinsel taciz ettiği gerekçesiyle suçlanıyor.

Böyle şeylerin genellikle anonim olmasına karşıt Lee Kangto aşağıdaki yazıyı  gencin Facebook'unda paylaştı:

"Tv'de çıktığını duydum. Seni gördüğüm rüyalarımdan hala ağlayarak kalkıyorum. Hala ismini duyduğumda veya yüzünü gördüğümde ölmek istiyorum. Arkadaşlarının ve senin, ben ve arkadaşlarıma bir şey yapmaman için bunu paylaşmakta endişeliydim fakat ben artık çocuk değilim . Produce 101. Umarım yükselirsin. Senin tekrar yere indireceğim. İlkokulda beni diğer çocukların önünde kendime dokunmam için zorlaman, Pokemon olduğunu söyleyerek diğer insanlarla kavga etmemi sağlaman, beni süpürge odasına kapattığın ve yemek yemememi sağladığın zamanlar vb., onları unutamıyorum. Beni hatırlıyor musun bile ? Acı çektirdiğin insanların sayısı bir veya iki değil. Senin yüzünden ilk ve ortaokulda, ölüm ve kalım arasında gidip geldim. İlk ve ortaokul boyunca okulun kabadayısı sendin. Bana yaşattığın acıyı sana geri yaşatacağım. 

Bunun hakkında konuşmak isteyen varsa FB'dan mesaj atsınlar.

Beni tehdit edersen veya bulacağını söylersen yasal yollara başvururum."

Şuanda hiçbir kanıt veya bunun doğru ya da yanlış olduğunu söyleyen bir açıklama yok.

Mnet konu hakkında sadece şunları söyledi:

"Konuyu internette gördük, olayın gerçekliğini araştırıyoruz."

(Han Jong Yeon)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Han Jong Yeon)

Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ?

Güncel Kpop HaberleriWhere stories live. Discover now