D2

1.8K 55 4
                                    

5)İDOL KİRALAMA BİTMEDİ, GİZLENİYOR.
Kız idoller oyun kartları gibiler, doğru parayı verince onlarla (bazen erkek idollerle) bir randevuya çıkabilirsiniz. Hiç kimse güvende değil; bazen büyük gruplardan idoller bile satılık oluyor ve her ne kadar pahalı olsada fark etmiyor ki hatta bazen çok büyük insanlarla randevuya çıkıyorlar. İdollerde 16-19 yaş, stajyerlerde 12 yaş yeterli bulunuyor.
Ajans ne kadar büyükse fiyat o kadar büyük oluyor. Tüm ajanslar bunu kıskanıyor. Hepsi. SM stajyerleri saat başı en az 1 milyon won alıyorlar, bu idollerle 10 veya 100 milyona kadar yükseliyor. Küçük ajanslarda ise, ajans kabul ederse bir gece için bir kaç bin won yeterli oluyor.
İdol satın alındığı andan itibaren satın alan kişinin istediğini yapmak zorunda. %95 ihtimalle bu cinsel ilişki oluyor. Kusmadan önce yazımı bitirmeye çalışıyorum.
Böyle şeyler genellikle devletin erişiminin fazla olmadığı yerlerde yapılıyor. Söylentilere göre MNet bu konuda geniş bir üne sahip. Idol School'u izlerken tekrar düşünün derim.

6) Aslında sahnearkasında idoller arasında bizim bilmediğimiz bir sürü şey oluyor. Bunlar bize ulaşmadan örtülüyor ve kimsenin haberi olmuyor. Mesela idollerin normalde 7/10'u sigara kullanıyor ancak şuana kadar bildiklerimizle bunun 3/10 gibi bir şey olduğunu düşünüyoruz. 

7) SM ilk başta MAMAMOO ve Red Velvet'in ilişkisini onaylamadı. RV'nin daha küçük bir ajansdan olan bir grupla görülmesini istemedi. Fakat daha sonra MMM, RV'den daha hızlı yükseldi ve her şey bir puzzle gibi oldu (2014'ün sonlarına doğru). Hatta öyle yayım çalışanları SM tarafından RV'in diğer gruplardan izole edilmesi hakkında bilgilendirildi.

8) TWİCE arkadaşlıkları gerçek ancak OH MY GİRL ile olanı sahte ve büyük ihtimalle MuBank special stage içindi.

9)İdol arkadaşlıklarından bazıları sahte. Küçük ajanstan olanlar büyük ajanslardan olanlarla arkadaşlık kuruyor böylece promosyonları artıyor. Büyük ajanslar ise bunu engellemek için her şeyi yapıyor.

Güncel Kpop HaberleriWhere stories live. Discover now