Chapter 32

1.1K 110 29
                                    


Carter's Point of View

"Είσαι καλά; " Ρώτησε όταν παρατήρησε ότι είχα σταματήσει να προχωράω. Στεκόμασταν κάπου μέσα στο χωράφι με τα ψηλά καλαμπόκια και αυτό με ανατρίχιαζε."

"Ναι, εγώ απλά. . ." αναστέναξα. "άκουσα έναν περίεργο ήχο."

"Πώς έμοιαζε αυτός ο ήχος; " ρώτησε απρόσμενα, με ανησυχία στη φωνή.

"Ακουγόταν περισσότερο σαν χαχανητό, δεν ξέρω" ψιθύρισα. "Ίσως είμαι απλά παρανοϊκή"

"Έλα εδώ Carter" απάντησε, ανοίγοντας τα χέρια του. Παραλίγο να τον ρίξω έτσι όπως τύλιξα γρήγορα τα χέρια μου γύρω από τη μέση του και έθαψα το κεφάλι μου στον λαιμό του. Με αγκάλιασε σφιχτά και προσπάθησε να με ηρεμίσει όπως κάνει πάντα.

"Όσο και αν αγαπώ την άνεση της αγκαλιάς σου, είναι λίγο τρομακτική, έχοντας υπόψιν ότι βρισκόμαστε στη μέση αυτού του ανατριχιαστικού καλαμποχώραφου. " μουρμούρησα σε αυτόν. Κάγχασε και τραβήχτηκε πιάνοντας το χέρι μου. Με τράβηξε πιο μέσα καθώς ο ήλιος άρχιζε να δύει.

Μετά από μία ώρα ή τουλάχιστον τόσο μου φάνηκε έτσι αργά που περνούσε, ο ήλιος είχε χαθεί ολότελα από τον ορίζοντα. Το φεγγάρι είχε ξεπροβάλει, προσφέροντάς μας λιγοστό από το φως του για να μας οδηγήσει στο τέλος του χωραφιού.

"Σε ευχαριστώ σεληνόφωτο" ψιθύρισα ενώ ο Harry μου έσφιξε το χέρι.

"Έτοιμη;" ρώτησε. Τον κοίταξα απορημένη. Ποτέ δεν συνάντησε το βλέμμα μου, επειδή τα μάτια του αντίκρυζαν μπροστά. Έστρεψα το κεφάλι μου μπροστά, και άφησα έναν εξοργισμένο αναστεναγμό αντικρύζοντας το απέραντο δάσος. "Τί; Κουράστηκες κιόλας να περπατάς;"

"Οι πατούσες μου έχουν μουδιάσει και αρχίζουν και τα πόδια μου. " είπα μην θέλοντας να τον ακούσω να με κοροϊδεύει αυτή τη στιγμή.

"Εδώ" είπε γονατίζοντας μπροστά μου. "Πήδα πάνω στην πλάτη μου"

"Harry, είσαι σίγουρος-"

"Απλά πήδα στην γαμημένη πλάτη μου Carter" με διέκοψε. Τοποθέτησα τα χέρια μου στους ώμους του και πήδηξα πάνω στην πλάτη του. Κράτησε τα μπούτια μου καθώς εγώ τύλιξα τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του. Ακούμπησα το πηγούνι μου στην κορυφή του ώμου του Harry ενώ συνεχίζαμε το ταξίδι μας. Άθελά μου τράβηξα τις κοντές μπούκλες του αυχένα του.

"Αυτό είναι πολύ τρομακτικό" ψέλλισα στο αυτί του.

"Πιο τρομακτικό από το τούνελ; " ρώτησε με έναν μικρό σαρκασμό.

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Sep 19, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Deranged (GREEK TRANSLATION)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα