Chapter 16

1.7K 192 8
                                    

Carter's Point of View

"Αυτό ήταν σκληρό. Που τον μεταχειριστήκαμε έτσι." ψιθύρισα κοιτώντας την πλάτη του Harry. Δεν ανταποκρίθηκε για λίγο, έμεινε ήσυχος.

"Μόνο τον τρόμαξα" μίλησε επιτέλους. "Έτρεξε πάνω στον ίδιο του τον θάνατο."

"Τί σε κάνει να σκέφτεσαι πράγματα σαν αυτό; Να τον τρομάζεις... κυριολεκτικά μέχρι θανάτου." κατάφερα να πω χωρίς να ξεσπάσω σε αξιολύπητους λυγμούς.

"Γαμώτο σου Carter!" η φωνή του βρόντηξε, κάνοντας με να σωπάσω. Αργά γύρισε και έκανε μερικά βήματα προς το μέρος μου. "Δεν ήξερες καν αυτόν τον άντρα."

"Ούτε και εσύ." φώναξα πίσω. "Και αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να σκοτώσεις κάποιον που βλέπεις έτσι απλά."

"Έχω τους λόγους μου." δήλωσε έξω απ' τα σφιγμένα δόντια του. "Λόγους που δεν θα καταλάβαινες."

"Θα καταλάβαινα αν μου έλεγες." είπα ελαφρά. Ήταν σίγουρο πως ήμουν ταραγμένη απ' αυτό που συνέβη και σε οποιαδήποτε στιγμή θα ξεσπούσα. Το να δεις έναν αθώο άνθρωπο που είχε μέλλον μπροστά του, να πεθαίνει απρόσμενα σε ένα σκοτεινό τούνελ δεν είναι ο τρόπος που οι περισσότεροι άνθρωποι θα περίμεναν τον θάνατο τους να είναι έτσι.

"Τα πράγματα που είναι βαθειά στο μυαλό μου, δεν είναι όλα και τόσο καλά." μου είπε.

"Τότε άσε με να μπω στις βαθιές σκέψεις σου. Έχουμε όλον αυτόν τον χρόνο." είπα, προσπαθώντας -σχεδόν να μην- προσθέσω χιούμορ στο τέλος, αλλά στα αλήθεια δεν ήταν αστείο έχοντας υπόψη που ήμασταν και τι είχα μόλις δει. Μην κλάψεις Carter, μην κλάψεις.  Άκουσα ένα γέλιο να ξεσπά διαλύοντας την ησυχία και χρειάστηκε να κοιτάξω ψηλά στον Harry για να καταλάβω ότι ήταν εκείνος που γέλασε. Δεν ήταν καθόλου κακό γέλιο όμως.

Αλλά, μόλις χαμογέλασε, γρήγορα εξαφανίστηκε και το σκληρό του πρόσωπο εμφανίστηκε, όπως πάντα. Έσμιξα τα φρύδια μου "Harry, είναι εντάξει να-"

"Όχι. Δεν είναι εντάξει." με διέκοψε, τα βλέφαρα του ήταν η ασπίδα μου, προστατεύοντας με απ' τα μαύρα μάτια του. Στην γωνία του οπτικού μου πεδίου, είδα μια μικρή φλόγα φωτιάς να μεγαλώνει στον τοίχο και κατευθείαν ήξερα ότι ήταν νευριασμένος και αναστατωμένος την ίδια στιγμή. "Τίποτα απ' αυτά δεν είναι εντάξει."

"Το ξέρω αυτό. Αλλά-"

"Δεν έπρεπε να το είχες δει"

"Ούτε εσύ έπρεπε" ψιθύρισα κοιτώντας κάτω.

Deranged (GREEK TRANSLATION)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα